Champions League Rettigheter Norge

  1. Mer om
Champions League Rettigheter Norge

Champions League Rettigheter Norge MedvirkendeOBOS-ligaen | Discovery Networks (frem til 2022), deretter TV2 og NRK fra 2022 til 2028. Champions League | TV 2 (frem til 2024). Europa League | NENT Group TV 2 har sikret seg Champions League-rettighetene Alle kamper i Champions League går på TV 2 i tre år fra TV3 og Viaplay mister Champions League-rettighetene. Tv-rettighetene for fotballturneringen glipper for første gang på nesten 30 år Den aller gjeveste turneringen med Europas beste fotballklubber havner altså hos TV 2 i Norge, etter at TV 3 (NENT) har hatt rettighetene de Viasat-eier Nent Group har ikke klart å forlenge TV-rettighetene til Champions League i fotball i Norge og Sverige fra

TV 2 opplyser at alle de 138 kampene i hver mesterligasesong vil bli tilgjengelig på strømmetjenesten TV 2 Sumo. Lyst til å diskutere?

TV3 og Viaplay mister Champions League

Har du tilgangen du trenger? I disse dager sparkes de største og beste fotballigaene i Europa i gang. Hvis du ikke allerede har tilgang til de ligaene og kampene du ønsker å se, skal vi hjelpe deg med å finne veien. Under viser vi hvilke mediehus som eier rettighetene til de forskjellige ligaene, hvor du kan streame kampene og hva det koster å kjøpe tilgang. I vår guide ser vi på strømmetjenestene, ikke mulighetene på lineær-TV som stadig blir færre.

Husk å sjekke at kanalpakka du allerede betaler for, ikke inneholder fotball du vurderer å kjøpe tilgang til på nett. Nå svarer altså TV2 med å sikre seg Champions League-rettighetene.

KOMMENTAR: Konkurrenter samles i kampen om franciaenred.com

Discovery, som innehar rettighetene til å vise den norske Eliteserien og OBOS-ligaen, skal ha trukket seg fra budrunden. Den avtalen omfatter også Uefa-nyvinningen Conference League, en tredje europacupturnering som starter opp i 2021.

Framtiden ser lys ut for sportsglade Viaplay-kunder, sier sportssjef Cecilia gave i Nent Group i Norge. Jeg føler de skal skvise supporterne mest mulig og presse den siste dråpen ut av sitronen i det siste året TV 2 har rettighetene, sier supporterklubbens formann Pål Chr. Møller til Liverpool.

Liste over UEFA Champions League

Dette er en utvikling jeg synes er veldig negativ. Skulle NFF velge dem bort kan det være en dom over hvordan de mener Discovery har forvaltet sine rettigheter.

NENT som snappet Premier League foran nesa på TV2 og tapte Champions League til TV2 har brukt fryktelig mye penger på disse rettighetene og det spørs hvor langt de er villige til å strekke seg for også å få rettigheter til norsk fotball. Det er mye som taler for at NRK og TV2 har interesse av å samarbeide om rettighetene til norsk fotball.

Hvor vises fotballkampene?

De samarbeider allerede om fotball-VM og på vintersport og fikk denne uken sammen rettighetene til fotball-VM i 2026. Det i seg selv kan være en fordel og bidra til at norsk fotball får en god miks av stort publikum på kamper på åpne kanaler og stort marked for kamper som går bak betalingsmur eller som er reklamefinansiert.

Spørsmålet er om de har nok penger? NFF må velge er mellom kamper som går på åpne kanaler og konsekvensene det har for billettsalget på stadion og mellom kamper som går bak betalingsmur Premium hos rettighetshaverne og muligheten for eksponering av egne sponsorer.

For alle andre dreier dette seg om markedsposisjoner og å skade konkurrentene mest mulig. PS: Likte du artikkelen?

CHAMPIONS LEAGUE RETTIGHETER NORGE Relaterte emner

I en tid der alt er annerledes, og all fotball er satt på vent, er supporternes muligheter til å følge Champions League den dagen krisen er over, nå sikret, sier administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes TV 2 i en pressemelding. Sikret seg «lillebroren» I påsken opplyste Nent Group at de var ute av kampen om en forlengelse av rettighetene mediekonsernet har hatt siden 1992, da TV 3 startet å vise mesterligakampene. Prisen ble for høy for Viasat-eieren. Nent Group sitter fortsatt på rettighetene til mesterligaen ut neste sesong, mens TV 2 sender Premier League til sommeren 2022.

Champions League Rettigheter Norge
CHAMPIONS LEAGUE RETTIGHETER NORGE Kommentarer:
Rapportert den Champions league rettigheter norge
Hamre fra Rørvik
Se over min andre innlegg. jeg liker Beachvolleyball. Jeg nyter rapporterer norske nyheter veldig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net