Matte S1

  1. Mer om
Matte S1

Matte S1 LettContent [hide]

Lokus er Aschehougs portal for digitale læremidler. Læremidlene på Lokus inneholder interaktive oppgaver og andre læringsressurser for elever Sinus S1 matematikk består av: lærebok med teoridel og oppgaver; dette nettstedet. Til hvert kapittel finner du blant annet Gå tilbake til fagoversikten. Matematikk S1 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. Faget gir en bred orientering om Mål for opplæringen er at eleven skal kunne. regne med potenser, formler, parentesuttrykk og rasjonale og kvadratiske uttrykk med Privatisteksamen i matematikk S1? Pris: 3100,-/fag (ett semester). Digital vgs er det nye klasserommet

Dette er Matematikk S1 Programfaget Matematikk S1 er et godt valg dersom du senere skal studere økonomi eller samfunnsfag.

Programfaget Matematikk S1 er matematikk vg2 for samfunnsfag, som krever at du har enten 1T eller P-matte fra vg1.

S2 har også 5 uketimer og bygger på S1. Sentrale tema i begge fagene er Algebra, Funksjoner, Sannsynlighet. Privatisteksamen arrangeres normalt to ganger i året ved videregående skoler.

Leksehjelp i matematikk S1 Learnlink

Frister for oppmelding er vanligvis 5. Eksakt dato får du ved å kontakte fylkeskommunen. Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Den første delen heter «Øv mer» og er ordnet etter delkapitler. Matematikken blir på den måten et hjelpemiddel både innenfor økonomi og på samfunnsområder som helse, miljø og globalisering. Sentrale emner er: Algebra: regne med potenser, formler, parentesuttrykk og rasjonale og kvadratiske uttrykk med tall og bokstaver.

Har du lest dette? Kikora mattemaraton

Løse likninger, ulikheter og likningssystemer, regne med logaritmer, løse eksponentiallikninger og logaritmelikninger Funksjoner: polynomfunksjoner, eksponentialfunksjoner, potensfunksjoner og rasjonale funksjoner. Det regnes som svært lavt. Ut fra kommentarene var arbeidsmengden for stor og vanskegraden for høy, ifølge sensorrapporten.

I relasjon: Akematte europris

MATTE S1 Relaterte emner

Se noen av våre andre sider Velgriktig Velgriktig er et nettsted for ungdom som skal ta sine utdanningsvalg. Her finner du informasjon om hvilke realfag som finnes, hvilke utdanninger som krever at man har realfag fra videregående skole og informasjon om yrker innen realfag. Her finnes også mange filmer fra elever og studenter som tar realfag og filmer fra personer som jobber innen realfag og teknologi. Leksehjelpen finnes på 18 campus i Norge og drives av studenter som studerer realfag og teknologi. Rollemodell Rollemodell. Disse kan lærere invitere på skolebesøk for å fortelle om jobb og utdannelse og på den måten gjøre realfagene mer virkelighetsnære for elevene. For elever Dette er mattevalgene dine i 2.

Matte S1
MATTE S1 Kommentarer:
Rapportert den Matte s1
Lohne fra Vadsø
Anmeldelse min andre innlegg. jeg liker Cestoball. jeg liker studere dokumenter umiddelbart.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net