Norrøna Recon

  1. Mer om
Norrøna Recon

Norrøna Recon BilligGore-Tex Pro Jacket is our most durable and weather-protective shell jacket yet. The gore tex it's the same, but in the hunting one you have no the specific See and buy Norrøna recon outdoor products online. Jacket, pants, and backpacks for heavy outdoor use, developed with the military special forces Recon Gore-Tex Pro-buksen har en ledig og komfortabel passform som sørger for god bevegelsesfrihet, flere lommer til utstyr og 6mm WR YKK-glidelåser Se beste pris på Norrøna Recon Gore-Tex Pro Usx Jakke (Herre). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Herre, Dame, Vanntett Se beste pris på Norrøna Recon Gore-Tex Pro 2018 Jakke (Herre). Les tester og omtaler før du kjøper

Siden sekken virkelig kan lastes er det viktig å tenke på vektfordelingen. Sidelommene rommer mye og kan derfor lastes med til dels tungt utstyr. Jeg skal ikke her ta for meg hvordan man justerer sekk men jeg vil si at denne sekken er lett å justere selv med votter vinterstid.

Sekken er stabil pga.

Ryggsekk: Hvilken type skal du velge? (Kjøpeguide)

Sekken er av ypperste kvalitet og passer for jegere eller andre friluftslivaktiviteter der det kreves TUNG bæring. Shop the latest Norrona on Sale at Find great deals on premium outdoor gear. Jeg opplevde ikke at skinnet sprakk noen gang, men ble selvsagt tørt og ikke hadde like bra vann resistens som ved smurning.

Link til produktet HER! Perfekte hansker til høsten! Lars Monsen lue Min favoritt lue! Dette er lua jeg desidert bruker mest pga passform. Den sitter svært godt på hodet og er passelig lang. Det er ikke så mye man kan si om en enkel lue egentlig.

Norrøna recon pris

Den er varm og har god passform, det er vel egentlig alt man trenger å vite. Link til produkt HER Favorittlua!

Dette har med varme egenskaper å gjøre, komfort og ikke minst hvordan ekte pels ikke samler is og snø på samme måte som syntetisk pels gjør.

Lua er selvsagt veldig varm og jeg klarer ikke å bruke denne til annet enn rolige aktiviteter som ved isfiske, scootertur, leirliv, hundekjøring og kanskje svært bedagelige skiturer. Faktum er at den lekker betydelig etter en full dag i regn.

Har du lest dette? 1500 liter ved i favn

For å løse dette har vi kjøpt separate regntrekk av typen Bergans regntrekk large 130L. Hvis du vil diskutere seriøst så kommer du lenger om du lar være å komme med uttalelser som at det er et tulleplagg.

Norrøna recon pack i syncroflex utførelse. Memento Mori's blog

Den er bygget opp som en 3-lags konstruksjon, altså ytterstoff, tex-materiale og innerstoff som sitter sammen så det virker som ett lag. Det er en jakt og turbukse. Reconproduktene er utviklet i samarbeid med forsvaret.

Buksen er utstyrt med 4 lommer, ventilasjon for utlufting i form av slisser med glidelås i hoftehøyde, og mulighet for å dra opp glidelåsen i buksebeinet opp til knehøyde.

Veiledende pris ca 3000,- Mer fra Norrønas nettside Her sees ankelstrammingen med trykknapp, glidelås, strikk og borrelås på klaffen.

Turutstyr/Turklær

Klaffen har også en snedig patent med dobbelt borrelås på ene siden som hindrer klaffen i å dekke over åpningen ved utlufting samt hindrer borrelåsen å hekte seg borti ting som snø, raggsokker, mose o. I 1972 utviklet Norrøna fjelltunnel teltet. Norrøna Recon sekk sort 2021 modell Til salgs 5 000 kr Selger den beste sekken jeg har hatt da denne sekken i utgangspunktet var ment for packraft turer der jeg trengte en større sekk.

NORRØNA RECON Relaterte emner

Av alle sekker jeg har prøvd er denne den beste jeg har brukt. Dette er den største sekke til Norrønna og er en pakkrammesekk utviklet til militært bruk. Jeg har også hatt den militære utgaven for noen år siden i heimeværnets innsatsstyrke men denne modellen er MYE bedre. Den har synkroflex bæresystem og ryggen kan justeres meget enkelt 190 cm, 185 cm, 180 cm, 175 cm, 170 cm med mellomjusteringer på alle mål. Man trykker enkelt inn en knapp og skyver ryggstykket til ønsket lengde.

NORRØNA RECON Kommentarer:
Rapportert den Norrøna recon
Østensen fra Ålesund
Se min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Innen Enduro. jeg liker studere dokumenter egoistisk.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net