Nrk Logo

  1. Mer om
Nrk Logo

Nrk Logo Pengene tilbakeContent [hide]

Logo · NRK-logoen vil alltid være hovedelementet i vår grafiske profil Designprogrammet er NRKs eiendom og kan bare benyttes med tillatelse fra NRK. Kontakt profilansvarlig Cecilie Lyng eller NRK-logoen skal kun brukes i sort eller hvitt. Logoen har et sikkerhetsområde på minimum NRK.no er Norges største tilbud på nett: nyheter fra Norge og verden, lokalnyheter, radio- og tv-program, podcast, vær, helse-, kultur-, underholdning It operates three television channels (plus a service for the hearing-impaired) and several radio stations. NRK has used the same logo since 1970, with only a

I en av sakene på forsiden heter det: «I Radioavisa reflekteres det over fenomenet webkamera som legger bilder av radiomedarbeidere ut på Internett.

Er det overvåking eller er det en sammenblanding av to medier? Bildet er imidlertid manipulert, noe NRK selv påpeker i en twittermelding til Andersen.

NRKs hovedidentitet

Det er ikke NRK som har lagt teksten «kan være siste vinteren med snø» på bildet. Vi ønsker å ha en profil som utvikler seg i takt med tiden. Derfor er det lagt opp til et system for enkelt å utvikle nye unike NRKsirkler. Eksempler på NRK-sirkler konstruert på samme prinsipp. Ta utgangspunkt i en sirkel i en profilfarge.

Farlig, fordi den står i en idestrøm om muslimsk overtakelse som allerede har ført altfor galt av sted. Absurd, fordi NRK sender kristen forkynnelse gjennom gudstjenester og andakter daglig fra søndag til torsdag.

Det gjør de aldri for islam eller andre religioner.

Har du lest dette? Bil logoer med dyr

Det var ingen muslimsk bønn eller forkynnelse i Festen etter fasten. Søk Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics.

Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Vi jobber for å oppfylle demokratiske, sosiale og kulturelle behov i samfunnet.

NRKs Buskerud

Dette samfunnsoppdraget gjennomsyrer alt vi gjør: hvordan vi prioriterer og hvordan vi forholder oss til publikumet vårt. Bli med på laget Vi tror at når folk med ulik bakgrunn samarbeider, skaper vi bedre og mer innovative løsninger. Som utvikler blir du en viktig del av et tverrfaglig team, bestående av folk med ulik kompetanse og virkeområde. Du vil samarbeide tett med andre utviklere, men også konseptutviklere, designere og ledere.

I relasjon: Europris logo

Slik får du innpass i et faglig fellesskap, med rom for å diskutere og lære av hverandre.

NRK LOGO Relaterte emner

Regionlagene Slik jobber vi Organisasjonen Kontakt oss NRK skal informere, ikke misjonere Ja takk, til journalistiske programmer om religion og religiøse hendelser. Forkynnelsen NRK sender gjennom andakter og gudstjenester, mener vi derimot ikke har noe i en allmennkringkastning å gjøre Skrevet av Politisk og internasjonal sjef Lars-Petter Helgestad — 02. Hun reagerte på at NRK sendte programmet Festen etter fasten i forbindelse med muslimenes helligdag, Id, på dagen som tilfeldigvis i år også var Kristi Himmelfartsdag. Politikeren etterlyste at NRK, som samme dag sendte både to timelange kristenprogrammer på radio og en firetimers Jesus-dokumentar på tv, også burde «ha noe om Kristi himmelfartsdag i nyhetene». Norderhus trakk senere tilbake påstanden om et muslimsk NRK. Likevel: antydninger om at NRK prioriterer islam foran kristendom er både absurd og farlig.

Nrk Logo
NRK LOGO Kommentarer:
Forfatter om Nrk logo
Langseth fra Steinkjer
jeg liker dele interessante nyheter dessverre. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg trives Hybrid-Carom-Pocket-Spiele.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net