Moss Storsenter

  1. Mer om
Moss Storsenter

Moss Storsenter LivstidContent [hide]

Trend 2021 arrangeres på alle AMFI-senter i Norge 20.-25. september, med fokus på høstens nyheter og trender Velkommen til Mosseporten – kjøpesenteret i Moss. Med nesten 60 butikker og 700 parkeringsplasser er det enkelt å ta handleturen her På Rygge Storsenter finner du alt du trenger – rundt 40 butikker og spisesteder, gratis parkering og 650 parkeringsplasser Rygge Storsenter utenfor Moss er et tidligere industribygg som ble bygd om til kjøpesenter i 2007. Senteret ligger nært inntil E6 og Fv pnet ny butikk på Rygge Storsenter: – Det skal alltid være en opplevelse å Polkøen sto ut av kjøpesentrene i Moss: – Vi opplever det ikke som kaos

Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Rygge Storsenter med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Primærmarked til senteret er Moss og Råde.

Søkeresultat

Sekundærmarked er Våler, Hobøl og Vestby. Rygge Storsenter ligger midt i det godt etablerte handelsområdet Høyda, som er et attraktivt og spennende område.

I relasjon: Anicura moss

Husk at du må ha med gyldig legitimasjon med bilde. Bylab, inngang i Dronningensgt.

Forhåndsstemme for deg som er i karantene: Du kan forhåndsstemme på Bylab, inngang i Dronningensgt. Ambulerende stemmegivning ved sykdom, uførhet eller isolasjonsplikt etter covid-19 forskriften.

Diskusjonen om gjenbruk av industriområde til et nytt kjøpesenter kom raskt blant politkere i Rygga og Moss.

Du vil kanskje like: Cezinando moss

Det virket provoserende på de oppsagte arbeiderne at politikere også fra deres eget Arbeiderparti var mer opptatt av å diskutere kjøpesenter enn å berge industriarbeidsplassene. Vi holder til i underetasjen på Rygge Storsenter vis-a-vis Vinmonopolet og Sport 1. Uansett om du er på jakt etter full hjemmekino, ny TV eller bare en DAB-adapter så har vi løsningen for deg.

MOSS STORSENTER Relaterte emner

Rygge Storsenter utenfor Moss er et tidligere industribygg som ble bygd om til kjøpesenter i 2007. Senteret ligger nært inntil E6 og Fv. Om senteret Rygge Storsenter er lokalisert i Moss kommune. Senteret ligger langs FV118 og nært inntil E6. Handelsområdet som omkranser Rygge Storsenter er i kontinuerlig utvikling.

MOSS STORSENTER Kommentarer:
Redaktør på Moss storsenter
Vikan fra Skien
jeg liker studere dokumenter helt. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Ausstus.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net