Pannestekt Skrei

  1. Mer om
Pannestekt Skrei

Pannestekt Skrei LivstidStart med å dele skreifileten i porsjonsstykker og tørk disse godt Stek på middels varme – ikke så varmt at det ryker av pannen Stek til du får en god gyllen stekeskorpe og fisken er 2/3 gjennomstekt Varm en stekepanne og ha i smør. Tørk godt av fiskestykkene og legg dem i stekepannen med skinnsiden ned. Snu fiskestykkene når skinnet har fått fin farge Ha litt olje i en stor og varm stekepanne. Legg i fiskestykkene med skinnsiden ned i pannen. Stek på skinnsiden i cirka 5 minutter over middels

Pannestekt skrei med gulrotpuré og chorizo Spis litt

Finhakk sjalottløken og del purren først i ca. Gulrøttene og pastinakken deler du i akkurat så små og fine biter som du vil.

Du vil kanskje like: Zalando kupongkode

Varm oljen i en panne eller kjele og ha i løken og purren. Ta vare på fettet sammen med pølsebitene.

Ertepuré: kok ertene i 2 minutter. Hell av vannet og kjør ertene sammen med creme fraishe og olivenolje.

Lag en frisk og god ceviche av skrei til middag! Skrei er den perfekte fisk i ceviche siden den er fast og god på smak.

Slik gjør du: Tin den fryste skreien i kjøleskapet og kutt deretter i tynne skiver eller små terninger. Mariner terningene i eksempelvis lime og smak til med salt, pepper, koriander, soyasaus og sesamfrø.

Last ned også: Zandra norum

Rett før servering blandes saften sammen med fisken og grønnsakene. Del fisken i serveringsstykker, ha på godt med salt på hver side av hvert stykke og legg fisken til side på et fat.

Stekt skrei med fennikel og rømmesaus

Skjær rotgrønnsaker i små biter, hell over kokende vann og salt og kok dem møre. Skyll av saltet på fisken og tørk godt med tørkepapir, skjær fileten i porsjonsstykker. Press hvitløksfeddet lett med flatsiden av en kjøkkenkniv. Varm olivenolje i en stekepanne, ha i hvitløk og timian, og surr kjapt for å smaksette oljen.

Pannestekt skrei med erter og hollandaise

Alt has i en kasserolle, og dekkes så vidt med vann. Kok opp, og la småputre i 20-25 minutter. Da hadde jeg en ganske innkokt kraft med god fiskesmak.

Ha bitene i en kjele, dekk med vann og kok under lokk til de blir møre, ca. Sil av vannet og damp de tørre i 30 sekunder på platen. Kjør de til mos med en stavmixer sammen med smør og revet sitronskall. Smak til med litt sitronsaft og salt.

PANNESTEKT SKREI Relaterte emner

Risotto: Kok opp grønnsakbuljongen og hold den varm hele tiden. Varm olje og smør i en kasserolle og stek finhakket løk og hvitløk til myk og blank. Skru opp varmen litt, tilsett risen og rør godt. Når risen er blank, heller du i vinen eller eddik og fortsetter å røre. La vinen koke helt inn. Hver øse buljong må koke inn før du tilsetter en ny øse. Forsett med å spe med buljong til risen er al dentemør, men fortsatt har noe tyggemotstand og væske igjen.

PANNESTEKT SKREI Kommentarer:
Rapportert den Pannestekt skrei
Hassan fra Hermansverk
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av kirchliche / kirchliche Aktivitäten. Jeg nyter rapporterer norske nyheter enormt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net