Jeannette Platou Mann

  1. Mer om
Jeannette Platou Mann

Jeannette Platou Mann BeskyttetI et nytt intervju med Se og Hør forteller NRK-programlederen historien om hvordan hun og ektemannen Jens Melbye (44) møttes første gang Undersøkende underholdning: Jeannette Platou har tatt med seg verktøykassa Planen var å gå konkret til verks Programleder Jeannette Platou har snakket med folk på Mix-kiosken i Årdal og justisminister Anders Hvorfor var det ingen som savnet den døde mannen Jeannette Platou slipper barnebok om hva som kan skje når du får for mye av noe du liker Journalist Jeannette Platou (41) kapret programlederjobben i Brennpunkt. Brennpunkt har resurser, mennesker og et fokus som gjør at man

Såpass at han nå vil skape et helt nytt prosjekt av «Petter Uteligger»: Vi har etablert Stiftelsen Petter Uteligger, som akkurat er godkjent. Sammen med en bekjent av meg, en eldre herremann, som ble engasjert av programmet, fortalte Nyquist under en sesjon på Nordiske Mediedager i Bergen torsdag. Og sammen med andre givere er det allerede lovet et solid beløp for å få i gang stiftelsens arbeid: Med det folk har sagt så langt, ser det ut som 1,2 millioner kroner allerede er på plass!

Det kunne Nyquist fortelle i Bergen, til applaus fra salen. Stiftelsen har også Vipps på plass, slik at alle lett kan vippse penger til et godt formål.

Safari i livet og døden

Men hva skal stiftelsen gjøre? Ambisjonen er ikke å gå andre i næringa, være et behandlingstilbud eller erstatning for andre hjelpetiltak. En båttur, en kinobillett, middag, hva som helst. Her kommer stiftelsen inn. Ambisjonen er å etabler et lavterskeltilbud med et fysisk kontor og begrenset bemanning, hvor alle kan «hente gode opplevelser».

Resting heart rate trajectories and myocardial infarction, atrial fibrillation, ischaemic stroke and death in the general population: The Tromso Study. Atrial fibrillation is associated with cognitive decline in stroke-free subjects: the Tromsø Study. European Journal of Neurology 2017; Volum 24 12. Data on gender contrasts in the risk of incident myocardial infarction by age. The Tromsø Study 1979-2012.. Data in Brief 2017; Volum 13. Serum osteoprotegerin and renal function in the general population: The Troms?

A frameshift deletion in the sarcomere gene MYL4 causes early-onset familial atrial fibrillation. European Heart Journal 2017; Volum 38 1. Risk of incident myocardial infarction by gender: Interactions with serum lipids, blood pressure and smoking.

The Tromsø Study 1979-2012. Atherosclerosis 2017; Volum 261. Jeg har jo en stor interesse for kulturstoff, og jeg håper å kunne bringe den inn i gravejournalistikken.

Vi må tørre å ta tak i de vanskelige sakene Jeannette PLatou — Det er en veldig spennende tid for alle som driver med TV. I dag ser alle på NRK på alle plattformer, og vi skal jobbe mye med hvordan vi formidler gravejournalistikk på de nye flatene vi har, slik som nett og mobil, forteller Platou.

Som programleder er Vaagland hakket hvassere enn sine forgjengere Jeanette Platou, Marte Spurkeland — hun har star quality, men samtidig en gatesmarthet som lirker kunsten ut av den hvite kuben. Men hvorfor er alle Safaris programledere unge, smellvakre damer?

Pingis og drømmedagen PDF

Nå i sitt sjette år fremstår dette som et gjennomført konsept, slik statskanalens meteorologer også gjør det, bare at sistnevnte er mer sofakoselig. Miljø er ikke så viktig for dem, de vil heller at myndighetene tar ansvar, så derfor måtte vi selge inn programmet på en annen måte.

Det tvang oss til å hvile mindre på moralisende miljøargumentasjon og heller selge inn at man sparer penger hvis man får ting til å vare lengre.

Når NRK utvikler nye programmer jobber de ofte med en spisset målgruppe, selv om målet er å nå ut bredt. Da kommer barna, kona og for eksempel skolen inn i bildet.

Onsdag juni

Valg av kjendisdeltakere og temaer ble viktig for å nå ut bredt. Fra eie til leie: Forsvarssjef Eirik Kristoffersen var raskt ute og lovet endring da Sløsesjokk-teamet viste dem hvor mye utstyr de kaster. Nå vurderer Forsvaret å leie utstyret de trenger. Sandø var ikke til stede under pressekonferansen.

Jeg håper folk på de ulike stedene går sammen og tenker på hva de ønsker å vise fram, sier Ida N. Foto: Julia Marie Naglestad — Jeg tror dette blir en av årets morsomste arbeidsuker. Å få reise ut i landet på denne måten og treffe folk på hjemmebane, er fantastisk, sier Ida N.

Rasch, som selv er fra innlandet, nærmere bestemt Elverum. Må ha med: Telefon!

Både for å jobbe og ta bilder av folk og fe og lagre for rainy days. Må ha med: PC-en min, skateboardet mitt og en bøtte proteinpulver.

franciaenred.com Norges største utbyder av kunst og grafikk

Jeg håper at alle stedene gir oss en skikkelig folkefest tilbake, sier Nordnes. Foto: Julia Marie Naglestad Silje Nordnes, mest kjent fra P3, gleder seg til å vise at hele Norge, med alt sitt mangfold, er viktig og har betydning.

Og nå ser det endelig ut til at jeg kan leve av det jeg skaper. Jeg har solgt til både samlere og institusjoner, og er nå i den situasjonen at jeg har fått en kundekrets.

JEANNETTE PLATOU MANN Relaterte emner

Data from national health registers as endpoints for the Tromsø Study: Correctness and completeness of stroke diagnoses. Scandinavian Journal of Public Health 2021. Trends in known and undiagnosed diabetes, HbA1c levels, cardiometabolic risk factors and diabetes treatment target achievement in repeated cross-sectional surveys: The population-based Tromsø Study 1994-2016. BMJ Open 2021; Volum 11 3. Is the ongoing obesity epidemic partly explained by concurrent decline in cigarette smoking?

JEANNETTE PLATOU MANN Kommentarer:
Rapportert den Jeannette platou mann
Dahl fra Moss
jeg er glad i lese om Norge vakkert. Se min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Gatka.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net