Giggs Parkteatret

  1. Mer om
Giggs Parkteatret

Giggs Parkteatret UbegrensetEn av grime-scenens største er klar for Oslo! april får vi besøk av sør-Londons En av grime-scenens største er klar for Oslo! april får vi besøk av sør-Londons innflytelsesrike rapikon Giggs. Support: Suspect (UK) + Ezzari I kveld: En av grime-scenens største, nemlig Giggs Tider: 19:00 Dører, 19:30 Ezzari, 20:30 Suspect / Ghetts, 21:30 Giggs Når det ikke er konserter på Parkteatret tilbyr vi et variert program med klubbkvelder, filmarrangementer og Parkteatret Scene i byen Oslo av adressen Olaf Ryes plass 11, 0552 Oslo. Har sett noen kule giggs her. Anthrax, 1349 og Cannibal Corpse

Men det er vel en forskjell på å spille for 30 venner, 300 ukjente og 3000 festivaldeltagere? Det ble alltid så sinnsykt god stemning på de giggene. Intimt og uhøytidelig. Gitarist Sivert Bjørgum er opptatt av at bandet er her for å skape god stemning. Det var helt tettpakka og folk vi ikke kjente kunne teksten på låtene våre. Det er det nok det største vi har gjort Jeg er ikke veldig god til å drikke øl, men when in London, do as the En rålekker detalj i bybildet.

Jeg har lært en god del om den engelske pubkulturen på denne turen, og det har vært både gøy, fascinerende og interessant. Pubene er ofte svært vakre, gamle bygg som er godt tatt vare på, og de er utrolig hyggelige rom å være i. Faia startet dj-karrieren i februar 2009, og har gjort mye på kort tid. Recovery The Beautybag er en akustisk kvartet som blander americana og jazz med latinorytmer. På grensen til popmusikk! Siden den gang har han jobbet mest i kulissene, blant annet som fast gitarist og colåtskriver for Christel Alsos, og som oppvarmer for Susanne Sundfør.

Nå er de klare for å ta ting til neste nivå. Recovery står for omtrent alt mellom house og techno. Alt vi kan si er; lytt og døm selv. TMB handler også om sharpe dresser, spilleglede og meget dansbar musikk! Andrea Dahle Christian Sol Christian Sols musikk varierer mellom dyp elektronika, "peak time techno" og housemusikk.

Ezzari varmer opp for Giggs. Ticketmaster NO Blogg

Musikken hans har blitt spilt og listet over hele verden av mange av verdens beste djer. Andrea byr på et uvanlig og fresht poputtrykk i nærheten av Kate Bush eller Neil Young, med en beat som gir assosiasjoner til Motown og Tarantinos soundtracks. Norma Sass har vist oss at hvis man setter seg et mål og jobber hardt nok, kan man oppnå mye på utrolig kort tid. De rakk knapt å si hva de het før de var booket til Øyafestivalen, vant Zoom Urørt, ble en kjempesnakkis på by:Larm, var B-listet på P3, og spilte på Lydverket.

Hun har sunget inn en rekke folketoner for NRH, holdt konserter i inn- og utland og har gitt ut en rekke lper og cder.

We never know where the wind blows. Ro Med Sol Geilo konsert.

Musikkfest Oslo avis by Musikkfest Oslo

Helt fantastisk Le Fint sted, god atmosfære, god musikk. Masse bra konserter! Har vært her 2 ganger og blitt rimelig skuffet av de som jobber der. En moshpit som var veldig voldsom, som gikk utover publikum som ikne var del i den. Jeg mener, det er psykotisk å gjøre det samme med et menneske.

Men impulsen er en uskyldig impuls i sinnet til personen som gjør dette.

Sentrum Scene Program

Jeg vil komme meg rundt det slemme, jeg er ikke interessert i det. Jeg er interessert i noen som er så oppslukt av en annen person, og at denne følelsen er så grensesprengende, at han tillater grusomme ting å skje — at han rasjonaliserer og estetiserer det på en slik måte at opplevelsen, gjennomførelsen, blir viktigere enn individet.

En liten digresjon: det er interessant hvordan forfattere som håndterer såkalt «ekstrem» eller «deprimerende» tematikk, ofte er de morsomste. Ta Ligotti for eksempel. DC: Åh ja, Peter er sweet, han er en sweetie pie! Det er få som vet det. Og Ligotti er et interessant eksempel, du finner ingen mer sitrende nihilistiske enn ham.

konsert Rockeklubben i Porsgrunn

Jeg kan ikke engang lese det han skriver, fordi det er så utrolig mørkt og inhumant. Jeg antar at hvis du tillater deg selv å ta det så langt, så trenger du et type forsvar.

En slags kompensasjon for all the bad stuff? DC: Ja ja, akkurat. Eneste måten man kan holde seg selv tilregnelig, vet du. DC: Sannsynligvis Latter. Hva er det mest misforståtte aspektet ved arbeidet ditt? For meg er det så mye mer komplisert enn som så. Arbeidet mitt er dypt alvorlig og tekstene veldig komplekst oppbygd.

Det er mange som erkjenner det jeg gjør, og jeg er heldig sånn sett. Men det er mange som umiddelbart avfeier det jeg gjør som «transgressivt».

PARKTEATRET

Peter Sotos Vi vet det er vanskelig å snakke om budskap og tematikk i litterære arbeid. Men prøver du å si noe om menneskets natur eller samfunnet mer generelt — på en måte som kan ligne, si, Houellebecq? Eller er dine intensjoner strengt personlige og selvransakende? DC: Jeg mener at man kan lese min anarkistiske politikk inn i det jeg skriver.

Det er en samfunnskritikk der. Men ikke på samme måte som Houellebecq eller Bret Ellis eller de folka der. Det er ikke satire. Jeg er ikke interessert i det. Jeg tror på individet og ikke på det kollektive. Det å skrive og det å lese er veldig ensomme og konsentrerte handlinger, man går gjennom den samme prosessen. Jeg vil bruke det til å skape en veldig personlig forbindelse — én til én mellom leseren og meg.

Føler du noen ganger at språket begrenser deg? DC: Språkets utilstrekkelighet er en av mine hovedinteresser som forfatter. Det er derfor prosaen min er som den er. Jeg prøver å bruke språket på en klar og tydelig måte, og samtidig erkjenne umuligheten du vet, hvert ord er en korrumpering av det du virkelig tenker og føler.

Jeg prøver derfor å gjøre det som skjer mellom setningene eller utenfor setningene veldig tilstede. Språk har jeg alltid følt som begrensende, men samtidig har jeg alltid vært enormt tiltrukket av å bruke språk. Men jeg stoler ikke på det. Det er virkelig en kamp å få tekstene til å fungere slik jeg vil de skal. Det tar så mye tid å skrive de små bøkene mine!

I bøkene dine får penisen langt mindre oppmerksomhet enn munnen og anus. DC: Det er flere årsaker til det. Den ene årsaken er at arbeidene mine, ikke alltid, men som regel, ekskluderer kvinner. Men selv om jeg er homofil og bruker mine egne fantasier, ser jeg ikke på arbeidene mine som om at de handler om det å være homofil.

Så en av årsakene til at det ikke er så mange peniser i bøkene mine er for å gjøre det noe mer androgynt, og å komme bort fra det veldig mannlige aspektet ved akten. Og rumpa, alle har en rumpe. Det er et passivt organ. Og det er spesifikke ting som jeg henger meg opp i, som at rumpa er et annet ansikt, et ansikt som ikke dømmer, sånne type ting. Det bruker jeg mye. Også ideen om at rumpa er en del ved kroppen som personen som har den, ikke helt forstår. Du kan se på den i speilet men du kan ikke oppleve din egen rumpe på samme måte som en som har sex med deg kan.

Melanie C: Northern Star

Kanskje det er slik med vaginaer også, men det vet jeg ikke. Det er noe litt urovekkende med en person som primært er interessert i rumpa, for vedkommende med rumpa skjønner ikke helt hva han vil med den!

Peniser er bare litt for nah. Foto hentet fra www. DC: Jo, det var utrolig kult.

Jeg mener Avital Ronell er den mest intelligente personen i Amerika, så det var en av de største ærene jeg noen gang har opplevd. Du har uttalt at anarkisme ofte blir forvekslet med umoral, men at tvert imot, så er moral selve kjernen av anarkistisk tankegods. Du har også uttalt at den gleden eller begjæret leseren eventuelt får ut av mordene i bøkene dine, må leseren selv ta ansvar for.

GIGGS PARKTEATRET Relaterte emner

Over 150 filmer i alle sjangre til og med VR! I en tid hvor strømmegigantene i realiteten har enerett på å velge hvilke filmer vi skal konsumere, fungerer BIFF som en god påminnelse på at de fleste og beste filmene finner man andre steder enn på Netflix. I et colombianske fjellandskap møter vi en gjeng ungdommer som omtaler seg selv ved det koselige navnet «Organisasjonen». I starten blir man lullet inn i en falsk trygghet, hvor hele bakteppet minner mistenkelig mye om en form for folkehøgskole. Ungdommer ler, koser seg, fletter håret til hverandre og leker den tradisjonelle colombianske leken: «la oss dræle noe gress på hverandre».

GIGGS PARKTEATRET Kommentarer:
Rapportert den Giggs parkteatret
Aakre fra Finnsnes
Jeg har lyst dele interessante nyheter svakt. Se over min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av felting.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net