Perkins Marinemotorer

  1. Mer om
Perkins Marinemotorer

Perkins Marinemotorer InsiderPerkins Industrimotorer; Perkins Marinemotorer; Kubota Industrimotorer; Perkins Marine Strømaggreagater Industri; Deler Perkins & Kubota; Doosan Marine Perkins Marine har en serie motorer beregnet for yrkesbrukeren. Perkins har levert marinemotorer helt fra 1950 tallet som Perkins Marinemotorer er anerkjent som en av kystens slitere. Hos oss får du anerkjente motorer fra Mercury, Mercruiser, Yanmar og Perkins tilbyr hele produktspekteret til Perkins, herunder marine motorer, industri motorer og elektriske motorer. skaffer reservedeler og utfører Perkins motor og diverse deler til Perkins 4102 selges tlf 90750221. Rep objekt, diverse deler

Går du ned 400 rpm sparer du nesten halve dieselen. På mine motorer er glødingssystemet mer eller mindre borte, men jeg har ikke sett noen grunn til å sette det istand, for motorene starter greit ned til ca 0 grader, og jeg bruker dem aldri i kaldere vær.

I sommertemperatur er de ekstremt lettstartede. Våre slipper er tilgjengelige hele året, og vi kan utføre reparasjoner på det meste på skrog i jern, tre, aluminium og plast, samt akselhylse og propeller. Vi har også samarbeidsparnere som kan løfte båten din i stropper.

Perkins motor til salgs

Det er også mulig å leie slipp for å utføre vårpuss eller andre oppgaver. Virkemåte[ rediger rediger kilde ] Prinsippet bak en dieselmotor ligner prinsippet bak en vanlig bensinmotor. I alle bensinmotorer blir det i innsugningstakten sluppet inn en blanding av drivstoff og luft i sylinderen.

Blandingen blir komprimert, og antennes deretter av en tennplugg. Kaldstartsystemet som benyttes på disse motorene er et flammestartanlegg. En elektrisk betjent glødeplugg antenner en bestemt mengde dieselolje i innsugningsmanifolden for å varme opp innsugningsluften. Merk: Bruk denne metoden når temperaturen er omkring 0 o C eller lavere: 1 Skru på det elektriske systemets batterihovedbryter. Juster gasshendelen til full gass.

Universal Diesel styrker seg i markedet

Vri startnøkkelen videre til startposisjon for å kjøre startmotoren. Slipp startnøkkelen når motoren starter. Kontroller at det kommer kjølevann ut enden av eksosrøret eller av et separat utløp.

Pass på at motoren og starteren står helt stille før det gjøres et nytt startforsøk. Forsiktig: Ether eller annen startgass må ikke benyttes, spesielt ikke sammen med flammestartanlegg. Hvordan starte en varm motor 1 Skru på det elektriske systemets batterihovedbryter.

Juster gasshendelen til litt over tomgang. Slipp startnøkkelen når motoren har startet. Juster turtallet for å få motoren til å gå jevnt på tomgang.

Hvordan motoren stoppes Forsiktig: Det anbefales at en motor med turbolader kjøres med redusert belastning i 2-3 minutter før motoren stoppes. Dette gjør at turboladeren kjøles ned.

Pass på at girkassen står i nøytral, og la motoren kjøle seg ned i ett til to minutter. Turbomotor bør kjøle ned i 2-3 minutter. Slipp stoppknappen. Merk: En mekanisk stopphendel er montert på innsprøytningspumpen på alle turboladede motorer. Denne hendelen kan betjenes manuelt.

Innlegg håndbok Perkins Sabre marinemotorer Del 3

De nyeste innsugningsmotorene har også en mekanisk stopphendel. I løpet av 24 timer vil du motta en bekreftelse. Du vil da kunne legge inn anleggsmaskiner og annet utstyr. Ønsker du å kjøpe og selge anleggsmaskiner jevnlig? De har også ofte vannutskilling som egenskap. Racor forfilter turbinserie.

PERKINS MARINEMOTORER Relaterte emner

Motta varsel via e-post på nye annonser Generer Et enormt utvalg av brukte anleggsmaskiner Mascus har et bredt utvalg av anleggsmaskiner og andre brukte maskiner. Det gjør oss til en av verdens største nettsider for brukte maskiner. Når du kjøper eller selger maskiner gjennom Mascus kan du føle deg trygg på kvaliteten. Vi er kjent for høy kvalitet på annonsene og nettside inneholder de fleste store og kjente merker innen brukte anleggsmaskiner. Kjøp brukt anleggsmaskin uten mellomledd Det er svært enkelt å kjøpe en brukt anleggsmaskin på Mascus.

PERKINS MARINEMOTORER Kommentarer:
Rapportert den Perkins marinemotorer
Simonsen fra Vadsø
jeg er glad i lese om Norge tålmodig. Se min andre innlegg. jeg liker Legos.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net