Superspar Rente

  1. Mer om
Superspar Rente

Superspar Rente RaskContent [hide]

Superspar er en høyrentekonto som passer for deg som sparer fast hver måned. Bedre rente med fast sparing. Full oversikt i Spare-appen Velg kontoen som passer deg best · Sparekonto · Superspar · BSU · BSU Start · Barnas Sparekonto · BSU Start (for barn) · Fastrenteinnskudd Som navnet indikerer, havner Topprente.no på toppen med sin effektive rente på 3,76 prosent. Men merk at dette kun gjelder frem til Har du for eksempel satt inn 50.000 kroner i banken til 1,5 prosent rente, kan du øke avkastningen med 10, Evje og Hornnes Sparebank, Superspar Renten er på 3,20% og er en av de beste løsningene hos denne banken. Merk at du også bare har 12 gebyrfrie uttak fra denne kontoen i året

Du vil kanskje like: Avida finans høyrente

Men avkastningen er dårlig med 2,2 prosent årlig rente. Det er gratis og helt trygt, sier Realfsen. Lurer også på dette med studielån, er det bare å låne maks beløp hvert år?

Spar på konto

Det er bare å sjekke en boligkalkulator på nett, f. Del på epost Saken er oppdatert: Artikkelen er oppdatert etter publisering med flere formuleringer der DNB utdyper sitt syn på tallene Kvadsheim viser til. Jeg har et bedre tips, og det er å bytte bank — spesielt hvis du er DNB-kunde, legger han til. Torsdag la DNB frem de finansielle resultatene for fjerde kvartal og hele 2019.

Hvis du skal spare i mer enn fem år, anbefaler vi at du starter fondssparing. Du trenger ingen erfaring eller kunnskap for å komme i gang.

Sparekonto Se vårt tilbud av sparekontoer Danske Bank

Fondssparing Storebrand Bank er med i Bankenes Sikringsfond og garanterer for innskudd inntil 2 millioner kroner. Husk at du i nettbanken kan se saldo, gjennomføre transaksjoner og mye mer. Nettbanken er alltid åpen og tilgjengelig.

BB Bank — Ingen restriksjoner. Næringsbanken — Oppgitt rente gjelder for innskudd mellom 100. Skagerak Sparebank — Oppgitt rente gjelder for innskudd over 500.

Ved alle uttak og avslutning av konto gjelder 90 dagers oppsigelse. Valdres Sparebank — Ikke landsdekkende.

I relasjon: Dnb bsu rente

Ønskes likevel innskuddsmidlene frigjort i oppsigelsestiden, påløper et uttaksgebyr dekort på 2 prosent av uttaksbeløpet. Laveste tillatte innskudd er 2 millioner kroner og høyeste 8 millioner kroner pr.

SUPERSPAR RENTE Relaterte emner

Klikk deg til bedre rente på sparepengene 12. På innskudd godtar vi lav rente. Samtidig betaler vi høy rente på lånene våre. Med Finansportalen er det enkelt å øke avkastningen på sparepengene. Å flytte sparepengene gir svært god timebetaling, sier daglig leder Elisabeth Realfsen i finansportalen. Tall fra SSB viser at nordmenn gjennomsnittlig har 384.

SUPERSPAR RENTE Kommentarer:
Forfatter om Superspar rente
Viken fra Hermansverk
jeg liker lese tegneserier sterkt. Les gjerne min andre nyheter. jeg liker Debatte.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net