Peugeot Familiebil

  1. Mer om
Peugeot Familiebil

Peugeot Familiebil BegrensetFamiliebiler som både er funksjonelle og behagelige. Hos Peugeot er vi av den oppfatning at det praktiske ikke alltid trenger å gå på bekostning av store MPV-en Peugeot Traveller fås nå også som familiemodell med et nyskapende og eksklusivt interiør med masser av plass VÅRE BILTYPER; ELBILER; HYBRIDBILER; SUV; FAMILIEBILER; STASJONSVOGNER; 7- OG 9-SETERE; VAREBILER FAMILIEBILER · 508 Stasjonsvogn Den store SUV-en med sju seter imponerer både når det gjelder design, teknologi og ytelse. Bestill prøvekjøring, eller bygg din bil på nettet For praktisk for nordmenn? Vi har kjørt langtur med Peugeot E-Traveller med stort batteri og masse plass

Men det igjen handler om tilvenning. Du kan få setene med massasjefunksjon, noe som kan være nyttig på langturer. Et pluss gir vi også for gode justeringsmuligheter for de to framsetene. I og med at bakkeklareringen er på hele 23, 6 cm sitter du høyt og har god oversikt. Utstyrsmessig kan du velge mellom fire forskjellige pakker, hvor Active med filskifte varsling blir nok den rimeligste. Vil du ha 18 tommers dekk må du gå for Allure eller GT-line.

Biltest: Peugeot e

Mulighetene er veldig gode til å få med seg både det ene og det andre i denne bilen. Og smarte plater bak setene gjør at du ikke får irriterende hull. Den krenget litt i svingene, men egentlig forbausende lite når du tenker på høyde og lengde.

På humpete burmavegen på Karmøy tar den ujevnhetene på en OK måte, men lengden gjør bilen noe stiv og stumpete.

Peugeot Allure 1,2 PureTech hk aut SUV Bensin

Bilen kan absolutt anbefales med automatkasse, for denne virket å virkelig utnytte bilens hestekrefter til fulle. Litt moro er det at familiebilen har en bryter for sportsmodus, som mest av alt påvirker automatkassen og gjør den noe mer hissig på grøten.

Men alt i alt vil 5008 gi deg en trygg, stabil og komfortabel kjøretur. Perfekt for en bil som er beregnet på verdifull last les: Familier. Lys og luftig, bra plass i selve kupéen.

Vi prøvekjører Årets Bil Peugeot

Meget god bakkeklaring. Men ofte ladet — og brukt riktig — har du en bil med svært lave kostnader i hverdagen. Ny motor og drivverk med begrenset historisk data om eventuelle typiske feil og svakheter, men det forventes ingen større kostnader.

Beskyttelsen av de voksne i bilen er god og barna bak sitter svært trygt. Den automatiske fotgjengerbremsen virker godt. Nødbremseassistent, filholder og blindsonevarsel er standard.

Familiebiler

Det er på nivå med konsernsøsken Opel Grandland — og 5-10. Moderne ladehybrid med firehjulsdrift bør være attraktiv. Nå er det 3008 sin tur. Det vil si firehjulsdriften og de to elektriske motorene — i tillegg til den store bensinmotoren. Den deler litt mindre med Citroën C5 Aircross, som kun kommer med tohjulsdrift og litt færre hester. El til hverdags I teorien handler det om dette: To elektriske motorer på 110 hester hver, støtter den tradisjonelle 1,6 liter forbrenningsmotoren på 200 hester.

Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent. Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei vglab.

Sørg for å stille inn setet FØR du begynner å kjøre! Spør du meg er løsningen relativt trafikkfarlig dersom du forsøker å justere ryggvinkelen når du holder på å kjøre. Interiøret er ryddig og pent, men tar du på materialer i dashbord og dører så er det spart en del kroner her på å velge litt billig hardplast der det er mulig.

Rattet er godt å holde i, girspaken er stilig og komfortabel, brekket er ganske kult, så mye bra der du skal ta mye.

På Allure kan du velge stor JBL stereo og navigasjon som ekstrautstyr, det er vel ikke det dummeste du velger på ekstrautstyrslista. De har rett og slett ikke anledning til å stoppe «hele tiden» for å lade opp en elektrisk bil, eller tenke på den slags. Det skal fraktes lagkamerater til trening, far skal løpe sin egen tur på kvelden og mor er minst like aktiv.

Peugeot Expert

Da er det, skal det vise seg, utrolig lurt å kjøre dieselbil litt til, selv om den travle familien nok vet at det går mot noe elektrisk etterhvert. Foto: Håkon Sæbø Utstyrt for en behagelig tur Gud så behagelig det er å la bilen glugge i seg sine blanke liter med diesel. Denne syvseters familiebilen fra Peugeot har en 1,5-liters firesylindret dieselmotor på 130 hestekrefter og solide 300 Nm. Det er nok til å skubbe alt og alle opp i fart, men noe mer får du ikke for drøyt 550.

Du får imidlertid LED-lykter som standard, sammen med en hel del annet fornuftig utstyr som ryggekamera, nøkkelløs start og navigasjon. Panoramataket sorterer under ekstrautstyret, men testbilen har hyggelig nok dette krysset av for.

PEUGEOT FAMILIEBIL Relaterte emner

Peugeot er klar med nok en stor og fleksibel familiebil med plass til syv. Mange husker 505 som etterfulgte 504, en diger stasjonsvogn med enormt lastevolum og sitteplass til syv. I mange år var bilen klasseleder blant syvsetere. Så kom flerbruksbilene, verden endret seg og Peugeot droppet 5-seien. Men i løpet av høsten er den tilbake under navnet 5008.

PEUGEOT FAMILIEBIL Kommentarer:
Forfatter på Peugeot familiebil
Hammer fra Arendal
Les også min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Strand- / Sonnenbräunung. Jeg nyter dele interessante nyheter fullt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net