Pål Thoresen

  1. Mer om
Pål Thoresen

Pål Thoresen InntrefferPål Thoresen er en norsk journalist og programleder. Han startet med nærradio på 80-tallet i blant annet RadiOrakel og ble senere med på oppstarten av den lokale tv-stasjonen Nyhetskanalen i Oslo i 1997, i 1999 til 2002 ledet han Etter skoletid i i Oslo, oppvokst i Svelvik i Vestfold) er en norsk journalist og programleder. Han startet med nærradio på 80-tallet i blant på Grünerløkka i Oslo, hadde ungdomsårene i Svelvik utenfor Drammen, bor nå på Røa i Oslo NRK-programleder Pål Thoresen er i hardt vær etter onsdagens «Nitimen»-sending, hvor han er programleder Vis Pål Thoresens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Pål har 1 stilling oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Påls

På besøk i Nitimen

Men det er slett ikke nødvendig å punge ut med millioner av kroner og påta seg masse vedlikehold for å ha hytteferie ved sjøen.

Familien Thoresen i Hauge-området på Vesterøy er blant de mange som åpner dørene til egen eiendom for hyttegjester i sommer mot betaling. Norge er et foregangsland for nye mobilitetsløsninger, som krever ny tilnærming og en god del læring. Her skal Elbilforeningen fortsatt sitte i førersetet.

Tidal Facebook Instagram Hjemmeside Utgivelser Less Pål startet opp på 90 tallet med stor interessen fra media og publikum, deriblant NRK hvor gutta var på hyppige besøk og høstet gode ord. De ble spådd en lysende fremtid med sine underfundige tekster ispedd et rocka lydbilde, som aldri ga slipp på de fengende melodiene. Men å komme seg ut av Oslo, er lurt for en reporter. Alle har en historie å fortelle, og jeg er nysgjerrig på vanlige folks liv.

Kjendiser er han derimot ikke så opptatt av. Han synes kvaliteten er god på det norske folk, men ikke på kjendisene.

Pål Thoresen Arkiver

Pål sier at selvtilliten har vokst med årene. Jeg har ikke så mye utdannelse, men har fått utvikle egenskapene mine og jobbet hardt. Jeg bruker å si til barna at de må ut for å selge seg selv inn, stå på. Da jeg vokste opp, måtte du kunne noe for å bli kjent. Nå er de unge proppfulle av selvtillit, men de kan jo ikke noe.

Fjordtur med popquiz Pål Thoresen

Nei, gi meg 70-tallet tilbake! Syttitallet betyr så mye for Pål at han har skrevet låten «Få 70-tallet tilbake», som bandet hans, Less Pål, ga ut som single tidligere i år. Det sier de unge i dag at de gjør hele tiden.

Da jeg fikk sykkel, var det bare SÅ stort! Grünerløkka i manges oppfatning er jo bare som et hipt sted som folk flytter til. At noen faktisk er født der: Går det an, da?!

Finn Bjelke etter NRK

Da han var 11 år, flyttet familien til Svelvik, etter først å ha bodd en stund på Veitvedt. Pål sier at Svelvik formet ham og at han hadde fine ungdomsår der, men valgte å flytte tilbake til Oslo i 1983.

Jeg er så umoden at jeg ikke engang tenkte at jeg var 59 år da jeg tok beslutningen. Men jeg var nok mye reddere tidligere. Som før og etter at min datter fikk kreft og var syk. Det er ikke så mye jeg er redd for nå lenger. Å skifte jobb er relativt prosaisk i forhold til hva hun var igjennom.

Bare 9 av 21 fullførte Bèrghem Ultra Trail

Det har bidratt til at jeg er blitt tøffere. Og bank i bordet nå går det bra med henne. Hun er min produsent her nå. Ikke fordi jeg er supertilhenger av nepotisme, men fordi hun kan Pop Quiz. Hun har tross alt vært med i 14 år. Hun kan kjefte på meg fordi hun kjenner meg.

PÅL THORESEN Relaterte emner

Kysten i distriktet vårt er full av hytteeiere som leier ut hyttene sine i sommer. Drømmer om hytteferie i sjøkanten pleier ofte å koste mange millioner kroner. Men det er slett ikke nødvendig å punge ut med millioner av kroner og påta seg masse vedlikehold for å ha hytteferie ved sjøen. Familien Thoresen i Hauge-området på Vesterøy er blant de mange som åpner dørene til egen eiendom for hyttegjester i sommer mot betaling. Han har lagt ut familiens bryggerhus på finn. Tidligere har det 60 kvadratmeter store bryggerhuset vært brukt som gjestehus, men stort sett stått uten beboere. Nå håper Thoresen på sommergjester som vil betale mellom 4 500 og 8 000 kroner i uken for bygget med seks soveplasser.

Pål Thoresen
PÅL THORESEN Kommentarer:
Rapportert den Pål thoresen
Hermansen fra Kristiansand
Jeg nyter dele interessante nyheter med rette. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg trives jogo do pau.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net