Plantasjen Lier

  1. Mer om
Plantasjen Lier

Plantasjen Lier SikkerhetPlantasjen Lier åpnet i 1998 og var da butikk nummer 3. Plantasjen Lier byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger 3 km utenfor Drammen sentrum Plantasjen har alt for livet med planter - fra blomster, potteplanter og alt du trenger for å dyrke selv, til jord, gjødsel, hage og hagemøbler Ser du etter ◴ åpningstidene til Plantasjen? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Plantasjen i St.Hallvarsvei 6. 3400 Lier Kontaktinformasjon for Plantasjen Lier Lierstranda, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer Vis veibeskrivelse

Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Plantasjen Kjellstad i sanntid. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 61 Jernbane L13 Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere?

Lier Planteland AS startet opp sin virksomhet i april 2009, men har solid erfaring i bransjen siden 2005. Våre dyktige og engasjerte medarbeidere gjør en flott innsats hver dag, for å gi våre kunder gode råd og tips om våre produkter og hagestell generelt.

Last ned også: Drivhus plantasjen

Flotte medarbeidere, sammen med den høye kvaliteten vi har på våre blomster og planter, gjør at vi i dag er et hagesenter som våre kunder også kommer langveis fra for å besøke. Det er vi veldig stolt av!

Plantasjen Norge AS Avd. Lier in Lier, Buskerud

Vårt gartneri ligger i Lier hvor vi har 2000 kvm med butikkareal og ca. Selger langt mer enn hageplanter Flere kommuner reagerer på at Plantasjen har definert seg til byggetillatelser og søndagsåpne butikker. Aftenposten har sjekket bestemmelsene og byggesøknadene for alle østlands-butikkene, og resultatet viser en klar trend. Butikkene selger langt mer enn planter og hageutstyr. Det gunstige for Plantasjen er at hagesenterstatusen gir dem anledning til å ha søndagsåpent i motsetning til mange av konkurrentene.

Hageland Skoger: 49,90 kroner 12 cm. Hagehortensia har seilt opp som en av favorittene, også den finnes i mange varianter. Plantebørsen i Lier: 129 kroner.

Plantasjen Lier Åpningstider, franciaenred.comrsvei 6.

Lier Planteland: 299 kroner Hageland Skoger: 299 kroner, men to til 400,- Rododendron: Plantasjen Lier: 199 kroner for en og 299 for to. Plantebørsen i Lier: 299 kroner.

Lier Planteland: 299 kroner. Hageland Skoger: 249 kroner 3,5 l.

Buksbom: Plantasjen Lier: 199 kroner 5 l. Plantebørsen i Lier: 99 kroner. Lier Planteland: 129 kroner.

Hageland Skoger:129,90 Ø 13 cm. Hagerose: Plantasjen Lier: 179 kroner 3 l.

Plantasjen Norge AS avd Lier

Plantebørsen i Lier: 199 kroner. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

PLANTASJEN LIER Relaterte emner

Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge. Alle lokale mobilitetsalternativer i en app Offentlig transport til Plantasjen Kjellstad i Lier Lurer du på hvordan du kan komme deg til Plantasjen Kjellstad i Lier, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Plantasjen Kjellstad med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen. Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Plantasjen Kjellstad i sanntid. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 61 Jernbane L13 Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider.

PLANTASJEN LIER Kommentarer:
Forfatter på Plantasjen lier
Marthinsen fra Sørum
Jeg nyter lese om Norge ubrukelig. Bla gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Drachen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net