Prinsen Kinosenter

  1. Mer om
Prinsen Kinosenter

Prinsen Kinosenter UtmerketTillatt for alle | 1t 50m | drama, romantikk. Denne filmen kan sees på kino til 50% for Kinoklubb Trondheim Kino AS er et selskap heleid av Trondheim kommune, opprettet i 1918. Selskapet ble etablert som aksjeselskap i Ligger sentralt plassert i Prinsens gate, rett over veien for Nidarosdomen. Senteret består av 8 saler, fra 36 til 253 seter Kinosenteret har blitt ombygd i flere omganger og Prinsen Kino framstår i dag som et moderne kinosenter med åtte saler Fordelt på tre flotte kinosentre, Prinsen og Nova i Trondheim sentrum, og Kimen Kulturhus i Stjørdal, vises det filmer året rundt med unntak av Julaften

Auditorium i salene skaper en intim atmosfære og optimal kontakt fra foreleser til tilhørere.

Alle saler har en naturlig scene i front. Det forventes at senterleder bidrar med å bygge en servicekultur for å forsterke kinosenterets prestasjoner.

Prinsen Kino

Vi gjør det lett å reise til Kontor - Prinsen Kino, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Trondheim, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

I Trondheims nabokommune Strinda var ikke kommunestyret interesserte i å drive kino og lot heller distributørene Metro-Goldwyn og Universal Pictures drive Rosendal Kino fram til 1929, da Trondheim Kino fikk leie lokalene.

Trondheim kommune kjøpte kinobygningen i 1957.

Kongesalen Prinsen kinosenter

Har vært på mange visninger oppgjennom årene, og kun opplevd problemer med lyd under én visning, og da fikk alle i salen gratisbilletter. Når man så er heldig at man får kongesalen og i tillegg får se en flott film kan det ikke bli bedre. Jeg så Ut og stjele hester.

Det var en film som virkelig gjorde inntrykk og kan virkelig anbefales Mo Bra filmopplevelse. Litt smale de stolene i sal 3.

Prinsen kinosenter franciaenred.com

Eneste som trekker ned, er dårlig med parkeringsplasser. To Lett tilgjengelig med bussholdeplass rett ved. Flotte saler og godt utvalg i kiosk.

Ma Bra lyd og gode stoler Ja Herlige ansatte. Ta kontakt med en av våre ansatte eller frivillige for å bli vist til heisen. Toalett: Tilrettelagt toalett finnes i 1.

PRINSEN KINOSENTER Relaterte emner

Gode seter med nok plass for beina, god lyd, Al Fint kinosenter med populære filmer. Litt dyrt godteri og dårlig mulighet for parkering. Li Flotte kinosaler, men dyrt å kjøpe popcorn og annet godteri Ki Ofte aktiviteter før filmen. Veldig kjekt for barna. Datter på 16 år fikk ikke komme inn på 15-årsgrense fordi hun glemte leg.

PRINSEN KINOSENTER Kommentarer:
Rapportert den Prinsen kinosenter
Herland fra Kristiansand
Les gjerne min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Strandfußball. jeg liker lese romaner vilt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net