Flybuss Trondheim Pris

  1. Mer om
Flybuss Trondheim Pris

Flybuss Trondheim Pris RefusjonKontakt oss: Support åpningstid: Hverdager mellom klokken 08:00 - 16:00; Besøksadresse: Bratsbergvegen 23, 7037 Trondheim; Telefon Her kan du sammenligne priser hos de forskjellige selskapene, Værnes-ekspressen har to flybussruter mellom Trondheim og Trondheim lufthavn som kjører Lokalruter i Trøndelag (rute 38, 310 og lokalruter Stjørdal) finner du hos AtB. Se rute- og prisinformasjon her. Åre flygtransfer har avganger Søk og kjøp billett til Flybussen til og fra flere flyplasser i hele Norge. Reis raskt, enkelt og behagelig Les mer om rutene som tar deg med til flyplassen

For de som vil spare litt, er NSB et godt alternativ. Flere region- og lokaltog stopper på Gardermoen, og prisen er omtrent halvparten av ekspresstoget. Det går også flybusser fra sentrum og flere andre bydeler.

Den enkleste veien til flyplassen

Disse bruker som regel mellom én og halvannen time til Gardermoen og koster cirka 200 NOK. Prisene i denne oversikten er hentet på dagtid en ukedag. Prissjekken ble foretatt i mars.

Det tas forbehold om prisene — de kan avvike fra estimatet. Fire stoppesteder for avstigning i Bergen sentrum — Flybussen Bergen: 1. Bystasjonen kort vei til togstasjonen 2.

Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen 2. Derfor surfer du selvfølgelig gratis på vårt WiFi, på hele hotellet.

Billetter og priser

Har du et kveldsfly hjem, kan du avtale sen utsjekk. Kanskje rekker du å lese den boka du aldri får åpnet?

For å være sikret plass på bussen kan vi nå tilby setereservasjon på nett for ungdommer med gyldig ungdomskort fra Skyss mot en avgift på kr. Benytt rabattkode: skyss. Du kan betale innen 48 timer etter utkjøring.

Du vil kanskje like: Musikkstykke kryssord

Kvittering mottas på e-post. Les mer om skiltgjenkjenning her. Fremre dør er sperret, påstigning ved bakdøren.

TrønderTaxi AS

Sjåføren skal foreta billettering ute der dette er mulig. Nærmeste bussholdeplass til konferanselokalet er Studentersamfundet. Turen fra flyplassen til Studentersamfundet tar cirka 45 minutter.

FLYBUSS TRONDHEIM PRIS Relaterte emner

Med splitter nye busser, bedre service, god komfort og to forskjellige ruter, ligger alt til rette for en behagelig reise. Siden 2010 har Unibuss Ekspress, som på folkemunne kanskje er mest kjent som Værnes-Ekspressen, fraktet passasjerer til og fra Værnes. Ti år senere blir de den eneste flybussen i byen, og får med det ansvaret for å frakte 1,2 millioner reisende i året. Dette ser vi på som en kjempestor mulighet til å levere et enda bedre tilbud for passasjerene våre, sier Trond Thorsø Skullerud, drifts- og markedssjef i Unibuss Ekspress. Dette ser vi på som en kjempestor mulighet til å levere et enda bedre tilbud for passasjerene våre Flere ansatte og busser Nå som de blir den eneste flybussen i byen, sier det seg selv at de trenger flere folk. De har gått fra rundt 30 faste ansatte i 2019 til 80 personer i år. Det er kjempemoro å få på plass så mange nye og flinke folk.

Flybuss Trondheim Pris
FLYBUSS TRONDHEIM PRIS Kommentarer:
Redaktør på Flybuss trondheim pris
Hetland fra Namsos
Vennligst sjekk min andre nyheter. jeg liker Cosplaying. Jeg trives lese romaner frivillig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net