Romsdals Budstikke

  1. Mer om
Romsdals Budstikke

Romsdals Budstikke RevidertSiste nytt innen nyheter, sport, fotball, økonomi, kultur, reise, jobb og mye mer fra Romsdals ledende dagsavis Romsdals Budstikke er en partipolitisk uavhengig, men borgerlig og liberal dagsavis som utgis i Molde. Avisen er en av Norges eldste og har blitt gitt ut siden 1843. Romsdals Budstikke ble våren 2013 kåret til Årets avis av Mediebedriftenes Romsdals Budstikke er en partipolitisk uavhengig, men borgerlig og liberal dagsavis som utgis i Molde. Avisen er en av Norges eldste og har blitt gitt ut Bli abonnent på Romsdals Budstikke. Hvilket abonnement passer for deg? Abonnementet blir automatisk fornyet til EØS, eksport og arbeidsplassar

Mediehuset Romsdals Budstikke søker sommervikarer 6.

Overtar Romsdals Budstikke

Mediehuset Romsdals Budstikke Mediehuset Romsdals Budstikke er den største mediebedriften i Romsdal med nærmere 40 ansatte. Kirkevalget: Det var større interesse enn tidligere år knyttet til valget av representanter til bispedømmerådet og menighetsrådet. Samtidig fikk vi tilbakemelding fra mange om at det var vanskelig å orientere seg i samband med valget.

Romsdals Budstikke tok jobben med å forklare valget, og utfordre kandidatene på sitt standpunkt i aktuelle kirkesaker — spesielt saka om vigsel av likekjønnede Kommunereformen: En stor og viktig sak for vår region, hvor en av hovedutfordringene har vært å skape innsikt, involvering og debatt.

Vi har prøvd å skape engasjement rundt kommunereformen i spaltene, og gjennom deltagelse på møter.

Mange lesere har gitt tilbakemelding på at reformen er utydelig. Vi har derfor prøvd å utfordre politikerne på hva kommunereformen vil bety for innbyggerne.

Mediehuset Romsdals Budstikke søker sommervikarer

Dette har vi ikke lykkes med I den redaksjonelle årsrapporten kan det være greit å også se på det man ikke er like fornøyd med. Etterlater vi oss journalistiske blindsoner: Romsdals Budstikke har det siste året nedbemannet redaksjonen med tre årsverk.

Samtidig har vi hatt som ambisjon å gjøre tydeligere prioriteringer i hverdagsjournalistikken.

En naturlig konsekvens av dette er at vi også etterlater oss journalistiske blindsoner, områder som vi ikke dekker så godt som vi skulle ønske. Vi ønsker en bevissthet rundt dette i redaksjonen.

I samband med arbeidet med redaksjonell årsrapport utfordret jeg redaksjonen på hva som har blitt våre blindsoner.

Dette resulterte i flere gode innspill til aktuelle saker. Levende bilder: For vårt mediehus har det vært krevende å ha en fast regularitet rundt levende bilder.

Romsdals Budstikke har tre fotojournalister. I tillegg har vi en rekke journalister med interesse og kunnskap for foto. Bevisstheten rundt det å integrere levende bilder som en del av vår journalistikk er økende, men vi mener at vi fortsatt har mye å gå på. Her er bedret leveringslogistikk et viktig stikkord. Presentasjonsjournalistikk på nett: Romsdals Budstikke legger mye ressurser i presentasjon på papir.

Romsdals Budstikke Studentrabatt

På nett har vi lykkes godt med regigering av førstesiden på Rbnett — samt effektive artikkelmaler for nyhetsjournalistikk. Han har arbeidserfaring både fra NRK og en rekke lokalaviser i Østfold. Samtidig er Pernille Huseby 31 ansatt som nyhetsjournalist i redaksjonen.

Huseby er utdannet journalist, og har jobbet som vikar i Romsdals Budstikke de siste årene. Vi tilbyr blant annet HD bryn, bryneslaminering, green peel, threading, microblading, permanent makeup, LVL vippeløft i tillegg til klassisk, mix og volum vippe-extensions.

Vi er også en av de beste stedene å gå for voksing - brasiliansk med stripfri voks er vår spesialitet! Les om våre behandlinger her.

Romsdals Budstikke Wikipedia

I revolusjonsåret 1848 skrev han artikkelen «Frihedens Tale til Moldenser- ne». I 1859 solgte Lund trykkeriet til boktrykker Lars Christian Hauw som ga ut avisen helt til sin død i 1874. Enken Anne Hauw overtok som utgiver. Avisen var da nede i en bølgedal med synkende opplag. Men i 1877 sparket hun redaktøren og ansatte i stedet en ung Venstre-mann, adjunkt Johan Andreas Schneider.

Vi ønsker å benytte anonymisert informasjon om hva du ser på, for å kunne gjøre vår webløsning bedre og lage innhold som flere av våre brukere har bruk for og verdsetter.

ROMSDALS BUDSTIKKE Relaterte emner

Romsdals Budstikke satser på næringsliv — starter RB24 Romsdals Budstikke har ansatt to nye journalister og styrker satsingen på lokal næringslivsjournalistikk på Nordvestlandet. Publisert torsdag 12. Satsingen ble lansert tirsdag denne uka. Det må vi ta på alvor, sier nyhetsredaktør Torill Skuseth i Romsdals Budstikke. Hun er klar på at RB24 skal være nyhetsdrevet. Målet er å være først med nyheter fra næringslivet i regionen, komme enda tettere på hele næringslivet og være oftere ute.

ROMSDALS BUDSTIKKE Kommentarer:
Redaktør på Romsdals budstikke
Ødegaard fra Kristiansand
Jeg trives lese romaner tvilsomt. Les også min andre nyheter. Jeg trives Autocross.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net