Vm Oberstdorf 2021 Program

  1. Mer om
Vm Oberstdorf 2021 Program

Vm Oberstdorf 2021 Program VinneSki-VM 2021 i langrenn, hopp og kombinert holdes i tyske Oberstdorf Don't miss any of the medal decisions during the world champs in Oberstdorf. 10.00, CC, Training Women/Men C Ski-VM i Oberstdorf 2021 blir avholdt fra 24. Oberstdorf har også arrangert ski-VM i 1987 og i VM på ski arrangeres annethvert år av FIS. Det konkurreres i langrenn, skihopping og kombinert. I 2021 er ski-VM arrangert i Oberstdorf, Tyskland fra For tredje gang i historien arrangeres et ski-VM i nordiske grener i Oberstdorf i Tyskland. Se fullt program lenger ned i saken

Dag 5: Frokost på hotellet, og avreise til Oberstdorf i passende tid. Dette er vår siste dag med konkurranser.

Program for Ski

Dag 6: Kofferten er pakka og vi er klare for hjemreise. VM-vertskapet i Vinterstudio er aller mest spente på hvordan de norske utøverne vil gjøre det i verdensmesterskapet i nordiske grener i Oberstdorf: Det har sjelden vært så vanskelig å spå utfallet av et ski-VM. De norske langrennsutøverne har jo holdt seg hjemme mesteparten av sesongen, så det blir høyinteressant når Johannes Høsflot Klæbo og de andre skal måle krefter med Aleksandr Bolsjunov, mens Therese Johaug skal få testa seg mot Frida Karlsson og resten av den internasjonale eliten, sier Gukild.

Inngangen til VM i alpint er utfordrende, med store skadeproblemer i den norske troppen, men det er likevel store forventninger til både Kjetil Jansrud og Henrik Kristoffersen, mens Ragnhild Mowinckel er det største VM-håpet på kvinnesiden.

Første VM for kvinner i stor bakke.

vm oberstdorf program

Helene Marie Fossesholm 8. Norske utøvere: Silje Opseth 15. Tittelforsvarere kvinner: Sverige.

Tittelforsvarere: Norge. Gull: Therese Johaug, Norge. Se for deg snødekte fjelltopper og idrettsglede på sitt beste.

I relasjon: Nrk programguide

Ski-VM i Oberstdorf. Laget med russiske utøvere deltok derfor ikke som representanter for det utestengte russiske skiforbundet RSA. Her er det altså duket for mye spenning. Det skal også sies at Halvor Egner Granerud var kun tideler fra en plass på sammenlagt-pallen. Han er nok mildt sagt lysten på å forbedre prestasjonen i VM, og det gjelder garantert de andre nordmennene også. Siste konkurranse i normalbakken for kvinnene.

Nyhetsarkiv

Tyskland er regjerende mestre da de cruiset inn til gullmedalje foran Østerrike. Norge tok bronsemedaljen i forrige VM. Hvordan vil de norske kvinnene gjøre det i år? Kvalifiseringen avgjør hvem som deltar i finaleomgangene i rennet 27. Kombinert-kvinnene setter for første gang utgangspunktet for langrennet.

VM på ski i Oberstdorf. Her er fullt program dag for dag Dagsavisen

Therese Johaug, som er regjerende mester på øvelsen, er storfavoritt til å kopiere bragden. Tre mil på ski for herrene. Sjur Røthe trakk det lengste strået i forrige VM da ha slo russiske Aleksandr Bolsjunov på målstreken.

Martin Johnsrud Sundby kom på tredjeplass, like bak Røthe og Bolsjunov.

VM OBERSTDORF 2021 PROGRAM Relaterte emner

Tiltak grunnet koronaviruspandemien[ rediger rediger kilde ] Koronaviruspandemien påvirket arrangementet på flere måter. PCR-hurtigtesting av samtlige som skulle inn på VM-området ble foretatt minst annenhver dag. Munnbind var påbudt for alle som oppholdt seg i VM-området, kun med unntak for utøvere under deltakelse i renn. Ellers måtte det holdes minst en og en halv meters avstand til nærmeste person og man ble pålagt å holde seg unna området dersom man følte seg det minste syk. Utøvere fra land utenfor EU ble pålagt enten to ukers karantene eller å avgi negativ virustest to dager før ankomst.

Vm Oberstdorf 2021 Program
VM OBERSTDORF 2021 PROGRAM Kommentarer:
Rapportert den Vm oberstdorf 2021 program
Bratland fra Molde
Se over min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Cowboy Polo. Jeg trives utforske norske bøker arrogant.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net