My Ugly Baby Oslo

  1. Mer om
My Ugly Baby Oslo

My Ugly Baby Oslo RikIkke bare brenner og brygger de fantastisk kaffe, de lager også skikkelige digge doughnuts My Ugly Baby er et lite bakeri og kaffebar på Youngstorget i oslo. Vi baker alle doughnuts for hånd. Ferske og fantastiske hver eneste dag We are roasting coffee & making doughnuts at Yougstorget in Oslo every day Welcome ✨ This Youngsgate 9, 0181 Oslo, Norway Lyst på skikkelig gode donuts og gourmet-kaffe midt på Youngstorget i Oslo? My Ugly Baby serverer begge deler på utmerket vis Om du ikke bor i Oslo, kan du bestille kaffen fraktfritt til adresser i hele Norge

Her får du de flotteste donutsene du kan tenke deg, fyllt med alt mulig digg.

My ugly baby i byen Oslo

Preferanser Takk for at vi kan lagre dine egne preferanser om opplevelse av vår site som informasjonskapsler hos deg. Barna syns også at smakene passer bra sammen. Star Wars ice saber Voksne: 3 Barn: 4 Isen de voksne gleder seg mest til.

Skal smake blåbær, men smaker «blått» og kunstig. Gøy utseende og konsept, men smaken er dessverre ikke like god. Barna liker den søte smaken, men er enige i at det er en kunstig smak og ikke smak av blåbær.

Test av iskrem:

Sommeris Voksne: 4 Barn: 4 Retro-is som er tilbake på markedet. Saftis med appelsinsmak og et lite sjokoladetrekk på toppen.

En is de fleste kan like. De voksne savner litt sterkere appelsinsmak.

Ting å gjøre i Oslo

Smakene skiftes ut med jevne mellomrom så blir litt meningsløst å anbefale noe spesielt. Men deigen er alltid nydelig, både i tekstur og smak, og glasuren harmonerer godt, både smaks- og spisbarhetsmessig. Kn Trivelig betjening som selger utrolig gode donuts og iskaffe. Alex sushi: Japansk restaurant som serverer sushi og sashimi som holder til i Cort Adelers gate 2 på Solli Plass.

My ugly baby: Her blir det servert doughnuts og kaffe. My ugly baby ligger til i Youngs gate 9 på Youngstorget.

Kan bestilles på Wolt. På My ugly baby blir det servert nybrent og fersk kaffe.

My Ugly Baby Mer av Oslo

Foto: My ugly baby — Vi er inne i en utrolig tøff periode. Stikk bort til Kulturhuset, et kultursenter med live musikk, shuffleboard og lokal øl på fat spredt over tre etasjer. Et annet alternativ er Håndslag — en ny, stor bar i en nyoppusset bygård i Youngs Gate.

Her finner du i tillegg en skjult bar helt innerst med et rullerende utvalg av Norges beste bryggerier. Frem til den tid kan man dra til forstedene for å oppdage kunst på Henie Onstad Kunstsenter der det fokuseres spesielt på norske kunstnere. Det tar en halvtime med buss fra sentrum 160-bussen mot Høvikodden å komme seg til kunstsenteret som åpnet i 1968. Henie Onstad huser tusenvis av verker i sin permanente samling, med alt fra Kåre Kivjijärvis fotografier til en polkadot-installasjon signert Yayoi Kusama.

36 timer i innovative Oslo

Utforsk de midlertidige utstillingene, som nylig blant annet har budt på et sjeldent tilbakeblikk i den norske maleren Jakob Weidemanns verker, og omhandlet «Alice i Eventyrland» i en utstilling der arbeider av Picasso, Miró og Matisse ble paret opp med kommentarer angående aktuelle hendelser. Frokost på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo Visste du at du ikke nødvendigvis behøver å være hotellgjest for å spise frokost på våre hoteller? Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo blir år etter år kåret til å servere hovedstadens beste frokost.

Starter du dagen her, setter du en god standard for dagens videre løp.

Etter to fantastiske og lærerike år ser Made In Oslo nå etter en ny økonomisjef som kan ta ansvaret for regnskap og økonomi for våre syv restauranter og barer.

MY UGLY BABY OSLO Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted. Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

My Ugly Baby Oslo
MY UGLY BABY OSLO Kommentarer:
Forfatter om My ugly baby oslo
Ruud fra Narvik
Se gjennom min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Tauchen. jeg liker lese bøker åpent.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net