Renault Kona

  1. Mer om
Renault Kona

Renault Kona GratisVi tok med Kona på harrytur. Vi kjørte Renault Zoe samme rute og med liknende forhold litt tidligere i år, og endte opp med 16,9 kWh Bagasjevolumet (332 liter) er uansett middels i kompaktklassen; merkbart større enn Kia Soul, omtrent som Renault Zoe og vesentlig mindre enn Nissan LEAF Det har gått drøyt to år siden Hyundai lanserte Kona electric. Nå er bilen forsiktig oppdatert, med blant annet litt lenger rekkevidde Du finner 376 Hyundai Kona under Biler til salgs på FINN Bil. Søk blant alle bilmerker og modeller i hele Renault er en pioner og ekspert innen elektrisk mobilitet. Nye KONA Electric har en rekkevidde på inntil 484 km, omfattende utstyrspakke, navigasjon

Det betyr at det ikke er mulig å utnytte den fulle dybden i bagasjerommet på en Kona EV når bunnplaten er senket. Bildet er av den nye versjonen kalt «La prima», som faktisk kommer for salg i Norge i løpet av året. Bilen bruker 16,8 kWh per 100 km. Ladekostnadene er 0,1273 kr per km, eller 1,27 kr milen. Denne kompakte Volkswagen-modellen går høyere OPP på listen over de mest effektive elbilene, sammenlignet med storebroren e-Golf som til opplysning er like effektiv som Fiat e500, men havnet på 11.

De mest populær elbilene i Kristiansand

Renault gir fortsatt mest rekkevidde for pengene Renault har dominert listen over mest rekkevidde for pengene helt siden vi begynte å lage denne oversikten. Men siden forrige gang har Renault oppgradert Zoe med en større batteripakke.

Vi var derfor spent på om de klarte å forsvare sin posisjon. Og de med høyt kønummer kan få seg en positiv overraskelse.

For fristen for å inngå en kontrakt for de som står på listen er 19. Begge disse systemene griper aktivt inn og bremser dersom en kollisjon er nært forestående. Bilen har også fått varsling når bilen foran kjører av gårde i kø eller ved trafikklys LVDA, Safe Exit Warning SEW som varsler om at en bil er på vei inn i blindsonen når man skal åpne dørene, og baksetevarsling RSA som gir varsel dersom man kan ha glemt et barn eller et dyr i baksetet.

På tur med Kona ABC Nyheter

Prisliste Hyundai Kona Electric. Hyundai har lenge vært løftet frem som en produsent av effektive elbiler. Det gjelder også Kona. I løpet av en uke med bilen kjørte jeg ganske nøyaktig 1002 kilometer, og hadde et snittforbruk på 17 kWt per 100 kilometer — eller 1,7 kWt på mila, for å bruke en «norskere» måleenhet.

Med en snitthastighet på disse hundre milene på 71 kilometer i timen, og en temperatur i området 0-5°C er det faktisk veldig bra. Legger vi 17,0 til grunn som forbruk, vil vi ha en reell rekkevidde på ordentlig langkjøring på 376 kilometer i lave plussgrader.

Det syns jeg er innafor. Lading: Midt på treet En av områdene Kona ikke utmerker seg spesielt positivt er ladehastighet.

Elbilen som har (nesten) alt Finansavisen

I teorien skal den klare nesten 80 kW maks-effekt, men på mine ladeøkter opplevde jeg en snitteffekt nærmere 40 kW. Med den opplevde snitthastigheten vil det dermed ta omtrent en time å lade fra 20 til 80 prosent, noe som ikke er veldig imponerende — spesielt tatt i betraktning at ladeøktene stort sett ble gjennomført etter lengre kjørestrekninger, og at batteriet derfor burde være greit temperert.

Bilen har dedikerte 17" lettmetallfelger, og du kan velge blant syv stilige lakkfarger slik at KONA electric matcher din stil. SUV-en er kompakt, men samtidig romslig med god plass i kupeen.

RENAULT KONA Relaterte emner

Se alle ledige jobber En elektrisk SUV, folkelig priset og med rundt 450 kilometers rekkevidde? Det er ikke rart Hyundai Kona electric raskt ble ettertraktet da den kom på markedet i 2018. Noe laber produksjonstakt bidro til opptil to års ventetid for bilen. Nå skriver vi 2020, EU har innført utslippsgrenser og Hyundai har akselerert tilvirkningen. Bestiller du i dag, kan du ifølge Hyundai Norge få bilen til sommeren.

Renault Kona
RENAULT KONA Kommentarer:
Forfatter på Renault kona
Johansson fra Bergen
Jeg nyter studere dokumenter beroligende. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av eine Fremdsprache lernen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net