Fergepriser Bodø Lofoten

  1. Mer om
Fergepriser Bodø Lofoten

Fergepriser Bodø Lofoten GratisNsker du å bestille plass på ferge, KLIKK HER. Pris plassgaranti Bodø - Værøy - Røst - Moskenes 2021. 0,- for kjøretøy til/fra Værøy og Røst Redusert kapasitet A-ruten MF Landegode Bodø - Moskenes Lofoten har fastlandsforbindelse via Lofast (E10), men kommer du med bil sørfra via E6 er du avhengig av ferge, enten Bognes-Lødingen (1t) eller Bodø-Moskenes Reis med ferge til og fra Lofoten. Svolvær - Skrova - Skutvik (sommerrute) · Svolvær - Skrova (vinterrute) · Bodø - Værøy - Røst - Moskenes Ferga mellom Bodø og Moskenes driftes av Torghatten Nord AS. Moskenes ligger i Lofoten, som er et svært populært reisemål for

De binder kysten sammen og er en viktig del av livet langs kysten.

Her får du en oversikt over ferjestrekningene. Ferjene langs Kystriksveien dekkes av tre transportselskaper: FosenNamsos Sjø dekker Namdalskysten i sør, Torghatten trafikkselskap og datterselskapet Torghatten Nord opererer både på den sørlige Les mer MED BIL Du får aller mest ut av opplevelsen ved å kjøre hele strekningen på 650 kilometer. Har du ikke mulighet til det, går det an å kombinere Kystriksveien med strekninger på E6 og ta forskjellige avstikkere.

Kommer du fra sør, kjører du av E6 seks kilometer nord for Steinkjer.

Hvordan komme til Røst

En tur fra Lofoten til Vesterålen-skjærgården er også høyt anbefalt. Værmeldinga Råd: Prøv å besøk Lofoten i godt vær. Sjekk derfor værmeldinga godt i forveien. På Stokmarknes på Hadseløya ligger det flotte Hurtigrutemuseet, med den gamle Hurtigruten MS Lofoten restaurert til fordums glans og innkapslet i glass.

Det var her hurtigruten ble grunnlagt av Richard With i 1893.

Kjør gjerne "yttersiden" av Hadseløya mellom Stokmarknes og Melbu for mer vakker natur, samt et stopp hos på Galleri Uver for gode kaker og lokal kunst. I Øksnes kan du gå den kjente "Dronningruta" i nydelig kystlandskap fra Stø til Nyksund.

I Stø kan man bli med på Selsafari med RIB og se et rikt dyreliv og kanskje til og med småhval og niser. Det gamle fiskeværet Nyksund stod og forfalt før tyske kunstnere i sin tid blåste liv i det.

I dag finner du en koselig havn med restauranter, kafeer, gallerier og mye annet. Andøya er en perle, og rundtur på øya vil gi deg mange høydepunkter.

Åtte ting å gjøre med familien i Lofoten

Maleriske Bleik er blitt godt kjent gjennom diverse tv-program, den kritthvite stranden med fuglefjellet utenfor har blitt foreviget tusenvis av ganger av turistene. På Andenes kan man delta på en av verdens aller beste hvalsafarier, og nesten være garantert å se hval som spekkhogger, spermasett eller knølhval.

Det spørs om det holder med bare en overnatting i Vesterålen? Lofotekspressen har flere daglige avganger fra Narvik til Å, og stopper 15 steder langs E10.

Flere avganger gjør det mulig å dele opp etappene slik du selv vil, og det fins en app som hjelper deg med reiseplanleggingen. Videre er det forbindelse med lokalbuss på de fleste veistrekninger i Lofoten.

Har du lest dette? Det skjer i bodø

Det er imidlertid verdt å merke seg at korrespondansen med andre transporttilbud ikke alltid er på topp, og ankommer du eksempelvis flyplassene på Svolvær, Røst eller Leknes, er du avhengig av taxi for å komme deg videre.

Du kan også forflytte deg vannveien i Lofoten.

Kunstnerhuset i Lofoten

Kommunikasjonene til Moskenes er etterhvert godt utbygd: Hele året går direkte fergerute fra Bodø til Moskenes. Om sommeren flere ganger daglig. I tillegg går det ferge Bodø-Værøy-Røst-Moskenes.

FERGEPRISER BODØ LOFOTEN Relaterte emner

Nina Johanne Opheim hadde planlagt ferieturen fra Oslo til Lofoten i detalj, men da hun kom seg ned til fergeleiet i Bodø for å ta ferga over til Moskenes, ble hun stående igjen på kaia. Ferga var full, og Opheim hadde ikke forhåndsbestilt billett. Dermed fikk hun altså heller ikke være med. Hun hadde forsøkt å være føre var, men det gikk ikke. Årsaken var at hun reiste uten bil. Heldigvis fikk hun tak i ledige flybilletter, og fikk kommet seg over til Lofoten. Hun etterlyser likevel bedre informasjon for reisende.

Fergepriser Bodø Lofoten
FERGEPRISER BODØ LOFOTEN Kommentarer:
Redaktør på Fergepriser bodø lofoten
Løland fra Sandnes
jeg liker utforske norske bøker skånsomt. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Meditation.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net