Rickard Ternblom

  1. Mer om
Rickard Ternblom

Rickard Ternblom UvanligContent [hide]

Vis Rickard Ternbloms profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Rickard har 4 stillinger oppført p Proff.no gir deg rolleinformasjon om Rickard Michael Ternblom. Se hans roller (2) og relasjoner (9) i næringslivet - og hvilke bransjer Rickard Michael Rickard Ternblom er på Facebook. Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Rickard Ternblom og andre du kanskje kjenner Fjord Line-sjef Rickard Ternblom åpner for norsk flagg på den nye båten som skal settes inn i Rickard Ternblom hadde aldri trodd at han skulle stå uten arbeid i oktober da han feiret rekordresultater åtte måneder tidligere. Nå er han klar for å gjøre

Ternblom kaller det et privilegium å ha fått være med på utviklingen av Fjord Line — Særlig å samarbeide med de ansatte som går på jobb hver dag med handlekraft, ansvar, respekt og engasjement.

Vil avlasta E39

Selskapet står likevel på trygg økonomisk grunn, etter et rekordår i 2019. I vår var også Fjordline gjennom en stor refinansiering som bedret likviditeten med 700 millioner kroner ifølge direktøren. Vidare seier Ternblom at Kystbussen absolutt er ein konkurrent, men den største konkurrenten mellom dei to største byane på vestlandet er privatbilen.

Vi er glad for at vi kan flytte bilar og flypassasjerar inn på dei miljøvenlege gassfergene våre, og få dei vekk frå den og usikre vegen E39 mange stader er. Da tar Rickard Ternblom over etter Ingvald Fardal som siden 2007 har ledet fergerederiet gjennom en periode preget av sterk vekst og modernisering av flåten.

Da medfølger det lett mat og drikke og en fast sitteplass. Gjestene vil også finne en kafé og en bistro om bord.

Last ned også: Refatting

Vi skilles som venner og jeg ønsker rederiet alt godt i årene som kommer, sier Ternblom. Foto: Sveinung Bråthen.

Fjord Line lærer av svikt

Standardmeldingen kommer til alle som sender epost, opplyser Ternblom, men sier at passasjerenes mailer vil bli besvart fortløpende. Båten ble lørdag omdirigert til Fredrikshavn, og den seilte deretter over Skagerrak.

Passasjerene sier de ikke fikk SMS eller telefon om denne muligheten. Ørjan Alvheim 33 fra Øygarden forteller at han kjørte til Fredrikshavn på eget initiativ for å se om båten skulle gå lørdag ettermiddag, etter at han gjentatte ganger hadde forsøkt å komme i kontakt med rederiet.

Vi ventet og ventet, og begynte å bli utålmodig. Så klarte vi å ta oss inn til båten i Fredrikshavn og fikk lov å kjøre om bord, sier Alvheim, som nå venter på at båten skal gå videre til Stavanger i natt.

For å sikre arbeidsplassene og komme styrket ut av krisen, er det helt avgjørende å redusere våre driftskostnader til et minimum.

Våre fremtidsutsikter er lyse og takket være den omfattende dugnaden og refinansieringsprosessen i vår, står Fjord Line stødig og er klare for å ta imot våre gjester når pandemien etter hvert slipper taket, avslutter Rickard Ternblom.

RICKARD TERNBLOM Relaterte emner

Del — For å sikre at Fjord Line kommer ut av krisen som et sterkt og levedyktig selskap, må det tas nye grep. Det innebærer dessverre en ny runde med nedbemanning. Ledelsen har nå gjennomført en god dialog med fagforeninger og tillitsvalgte, sier styreleder Peter Frølich i Fjord Line i en pressemelding. Ytterligere kostnadsreduksjoner er derfor nødvendig, og det er iverksatt en ny prosess med nedbemanninger som berører rundt 140 medarbeidere. Antall medarbeidere er dermed redusert med rundt 300 siden august», skriver selskapet. Styret i selskapet har også startet prosessen med å finne en ny konsernsjef for Fjord Line.

RICKARD TERNBLOM Kommentarer:
Forfatter om Rickard ternblom
Førde fra Tønsberg
Vennligst sjekk min andre innlegg. En av mine hobbyer er Brustschwimmen. Jeg trives utforske norske bøker vagt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net