Rimi Hagen

  1. Mer om
Rimi Hagen

Rimi Hagen Ingen spørsmål spurtStein Erik Hagen er en norsk forretningsmann og tidligere kjøpmann. Han er kjent som mangeårig eier av dagligvareforretningen Rimi, noe som gav ham tilnavnet «Rimi-Hagen». Hagen har mange verv i norsk næringsliv, både som styreleder og Stein Erik Hagen (født 22. juli 1956) er en norsk forretningsmann og tidligere kjøpmann. Han er kjent som mangeårig eier av dagligvareforretningen Rimi Milliardær Stein Erik Hagen (64) har flyttet inn med kjæresten Nicolay Herud (32) inn i palasset på Holmenkollen Stein Erik Hagen og samboeren letter på sløret om forholdet Stein Erik Hagen (64) og kjæresten Nicolay Herud (32) har flyttet sammen i Holmenkollen og innredet parets «hytte i byen» på Tjuvholmen

Hvor mye Hagen må betale for eiendommen ville ingen av partene si noe om etter forliket.

Trolig må han gi et sted mellom ti til 12 millioner kroner. Han tror det har en positiv signaleffekt at en viktig næringslivstopp som Hagen står frem med sin legning i voksen alder.

Rimi Hagen!

Kom ut når du er klar, og om du er 35 eller 65 spiller ingen rolle, for det å velge åpenheten er mye bedre enn det å la være. Jeg synes også den lyse interiørløsningen som er valgt er veldig lekker, som kommer godt ut med store vinduer.

Hagen har brukt båten flittig i sommer, sammen med familien. Av tilbakemeldingene jeg har fått er den over all forventning, sier Ruzicka.

På filmen seiler båten med splittflagget til Kongelig norsk Seilforening. Det er virkelig ille, og jeg vil på Stortinget fremme forslag om at Statkraft skal pålegges å avvikle det belgiske selskapet, sier Dahle, som er stortingskandidat for Rødt fra Hordaland.

Pengene finansierer forskning på eierskap i familiebedrifter og Øyvind Bøhren innehar gaveprofessoratet. Nitti prosent av eierskapet til samlingen ble på et tidspunkt overført fra Hagen selv til medlemmer av hans familie.

Stein Erik Hagen: Jeg er endelig lykkelig Finansavisen

Han presiserer at selv om Canica AS eies av Stein Erik Hagen, så er han ikke direkte involvert i denne saken, selv om han formelt sett er eier. Velforeningen støtter Høstmælingen Erik Høstmælingens advokat Arild Nundal sier i en kort kommentar at klienten hans mener søksmålet er grunnløst, siden han ene og alene har handlet på oppdrag fra styret i Hafjelltoppen Velforening, noe GD også får bekreftet når vi tar kontakt.

Velforeningens forretningsfører Knut Ramstad sier på henvendelse fra GD at styret i velforeningen anser at den saksøkte Erik Høstmælingen har opptrådt ifølge instruks fra styret og årsmøtevedtak og at styret har vedtatt å dekke hans løpende saksomkostninger.

Jeg ville invitert Rimi-Hagen.

Ja til Rimi

Jeg ble vilt forelsket i ham da jeg leste et VG-intervju forleden, der han fortalte at han pleide å ha en dinner-speaker når han hadde gjester til middag. Det syns jeg var en god ide. De fattigste får det enda vanskeligere ved den økende liberalismen og fremelsking av enkeltindividers «frihet».

Privatiseringen av offentlige tjenester som vann, telekommunikasjon, elektrisitet, og energi, vil endre det sosiale mønsteret til fordel for de få pengesterke og på bekostning av vanlige folk.

RIMI HAGEN Relaterte emner

Se film av Rimi-Hagens nye «miljøbåt» Se film av Rimi-Hagens nye «miljøbåt» Se film av Rimi-Hagens nye «miljøbåt» Stein Erik Hagen har flittig brukt sin nye 70 fot lange yacht sammen med familien i Adriaterhavet i sommer. Båten er mest kjent for sin hybridmotor, men Hagen har valgt 1600 dieselhester. Jørn Finsrud tirsdag 04. Stein Erik Hagen fikk overlevert sin nye yacht 18. Det spesielle med denne båten er at den er svært økonomisk med tanke på forbruk. Båten kan også leveres som hybrid. Det vil si at den også kan kjøres mer miljøvennlig, med elektrisk motor og solcellepanel på taket til ladning.

RIMI HAGEN Kommentarer:
Redaktør på Rimi hagen
Gulbrandsen fra Kaupanger
jeg liker lese bøker dødelig. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Rückenschwimmen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net