Coop Bygg Levanger

  1. Mer om
Coop Bygg Levanger

Coop Bygg Levanger ProfesjonellLave priser, prisløfte, lange åpningstider og drive-in gjør byggevarehandelen hos Norges Største Lavpris byggevarekjede både enkel og billig Ser du etter ◴ åpningstidene til Obs Bygg? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Obs Bygg i Moafjæra 7a i Levanger på Tiendeo Kundeaviser og aktuelle tilbud fra Obs Bygg i Levanger og nærliggende områder. Bygg dekker alle dine behov for hus og hage, verktøy og maling Vi har de nyeste katalogene fra Coop Obs BYGG Levanger - Moafjæra 7A her på Alletilbudsaviser.co.no Finn åpningstidene for Coop Obs BYGG i Levanger sammen med siste butikkinformasjon og plassering, som kan hjelpe deg med å planlegge din handletur til Coop

Det skjedde etter at kjededirektør i Obs Bygg, Coop sin administrerende direktør og varaordfører offisielt delte «planken» i to.

Det er et prektig og volumstort bygg med romslige parkeringsplasser som nå er åpnet for handel innen byggevarer og med et utvidet varesortiment.

Totalentreprenør på bygget har vært Consto Midt-Norge, og byggeperioden varte fra mai 2019 til februar i år med avsluttende forberedende arbeider. Butikksjef Morten Benjaminsen sier det er investert ca.

Obs Bygg Stjørdal

Artikkelen fortsetter under bildet! Politikken handler også ofte om landbruksinteresser. I fjor sommer dro Frostingen i gang en serie som fikk navnet «Det grønne gullet», der de blant annet skrev om verdiskapning i landbruket og hvordan det er å jobbe som bonde.

Frostingens serie om det grønne gullet som er så viktig for bygda.

Ukas avis: Frostingen

Frostinger og åsbygg er ikke bare fastboende. Frosta er ei halvøy og Åsen har mange kriker og kroker, begge stedene er attraktive for trondheimere som ønsker seg hytte ved sjøen, og Frosta har sju campingplasser. Slikt blir det mange deltidsfrostinger og deltidsåsbygg av. Frostingen skriver mye om landbruk, som er en svært viktig næring i området. Bygget opp igjen avisa fra bunn Foruten landbruket er det i Frostingens dekningsområde to Extra-butikker, en Kiwi, tre nisjebutikker, tre frisører, flere store gartneri og noen snekkerfirma.

Ellers er pleie og omsorg og skolen store arbeidsplasser.

Åpningstider til Obs BYGG i Levanger, Moafjæra 7A Åpningstider i nærheten

Aakvik forteller også at det har vært en jevn fremdrift, med omkring 25-30 personer i arbeid på det meste. Stor omsetning Tallene for varehuset vier at man i de tidligere lokalene omsatte for 72 millioner kroner i 2018.

Dette vil utvilsomt bli slått fremover, og når det 2021 som det første hele driftsåret er slutt er planen at man skal ha kommet opp i en omsetning på omkring 90 millioner. Åpningen av varehuset kom for øvrig i starten av perioden med koronasmitte, uten at det stanset det hele — og man hadde sikret seg en solid forsyning av antibac på forhånd.

Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse.

Loading

Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

COOP BYGG LEVANGER Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

COOP BYGG LEVANGER Kommentarer:
Forfatter om Coop bygg levanger
Magnussen fra Vossevangen
Bla gjennom min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Ballhockey. jeg liker lese om Norge svakt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net