Ruccola Bergen

  1. Mer om
Ruccola Bergen

Ruccola Bergen AdgangContent [hide]

På utkikk etter klassisk italiensk mat, sentrumsnært i Bergen? Ruccola Cafe og Restaurant i Vetrlidsallmenningen byr på herlige smaksopplevelser fra Spise middag i Bergen: Se 814 anmeldelser fra Tripadvisor-reisende av 431restauranter i Bergen, og søk etter kjøkken, pris, sted og mer Ruccola Cafe & Restaurant, Bergen. Ruccola Cafe og Restaurant åpnet i Bergen sentrum i 2013 og har siden det servert deilig mat ifølge standarder av Ruccola Cafe & Restaurant er en restaurant beliggende i Bergen. Her kan du finne mer informasjon om Ruccola Cafe & Restaurant, som inkluderer åpningstider Ruccola Cafe & Restaurant fra, Vestland. Ruccola Cafe & Restaurant. Vetrlidsallmenningen 7, 5014 Bergen Vis kart

De aller fleste har et forhold til italiensk mat, enten det stammer fra pastaboksen hjemme, eller fra de italienske pizzarestaurantene du finner rundt om i hele Norge. Denne gangen besøkte vi Ruccola som kanskje dykker litt dypere i hva italiensk mat faktisk er.

Studentvennlig Ruccola ligger i Vetrlidsallmenningen rett ved Fløibanen, og det var sanger av Celine Dion som møtte oss når vi kom inn.

Lokalet var koselig, men også langt og litt kronglete, noe som førte til at du enten sitter helt oppi folk, eller på en litt rar plass som for eksempel bak en stolpe.

Det så også ut som restauranten hadde en liten identitetskrise.

Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge. Legg laks på bjørk og stek i ovn 10 minutter.

Ruccola cafe Restaurant

Dressing for salaten lages ved å bland sammen resten av hvitløk, en klype salt og pepper, 2 ss saft fra ingefær i glass, presset saft fra halve lime, 2 ss olje, og 1 ts honning. Sil ut halve glass ingefær og kutt i fin strimler. Blend sammen ingefær, ruccola blader og resten av vårløk og ha over dressing.

Servere laks gjerne på bjørk med salat og en sitron eller lime båt som pynt. Her lønner det seg med andre ord å være tidlig ute hvis du ønsker bord.

Restauranten er veldig populær, spesielt fredag og lørdag. Og behovet for Norsk produksjon av krydderurter meldte seg. Med denne bakgrunnen var veien kort for å begynne med kommersiell urteproduksjon.

Sjekk ut deres instagram.

Tapasbuffeter

Oslo: Teatro Stortingsgata 16 I Oslo er valgmulighetene mange når det kommer til italiensk mat, og det kan være vanskelig å velge. I sentrum av byen, rett ved Nationaltheateret, finner du restauranten Teatro. Her får du servert deilige gourmetpizzaer i stilige lokaler. Men de var før vi smakte på maten.

Les også: Nakd rabattkod

For den bærer vitnesbyrd om at Ruccola også henvender seg til et kjøpesterkt og kresent publikum; der begeistringen gjerne sitter litt lenger inne. Mange restauranter har kræsjet i dette lokale.

RUCCOLA BERGEN Relaterte emner

Denne gangen var anledningen et dobbelt trettiårslag, som skulle feires på et av byens utesteder. Før vi kom så langt var vi imidlertid en tur ute og spiste, og sammen med noen svigersøsken og en svoger hadde valget falt ned på Ruccola fusion. Jeg var på den opprinnelige Ruccola-restauranten i nærheten av Fløibanen for en to, tre år siden og uten at jeg husker detaljene av det besøket husker jeg det som helt grei italiensk mat uten at det gjorde noe solid inntrykk på meg. Siden den gang har de utvidet med enda en restaurant og det var altså denne som stå på programmet denne lørdagskvelden i november. Det litt kryptiske navnet Ruccola fusion gjorde at jeg ikke helt visste hva jeg skulle vente meg.

Ruccola Bergen
RUCCOLA BERGEN Kommentarer:
Redaktør på Ruccola bergen
Brustad fra Bergen
Siste nytt: min andre innlegg. En av mine hobbyer er Eton Wall Spiel. jeg liker studere dokumenter lett.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net