Escape Game Oslo

  1. Mer om
Escape Game Oslo

Escape Game Oslo BestselgerContent [hide]

Norges beste escape room i Oslo Sentrum! Perfekt for firmafester, teambuilding, bursdag, familier og utdrikningslag! Anbefalt av Osloby, TV2 og tusenvis av Mysteriespill (Room Escape Games) i Oslo · 1. Kingdom of Escape Rooms Hva er forskjellen på Escape-room og Escape-games? Escape-room har virkelig fått fotfeste i Oslo i løpet av de siste årene. Vi har selv prøvd ut samtlige i Opplev spennende escape room i Oslo med venner, kollegaer og familie. Med originale og spesialdesignede escape room fra Kingdom of Escape Rooms Leter du etter Oslos beste escape room? For bookings larger than 6, add multiple rooms to booking. For social and corporate

TeamEscape®//Escape games Oslo, Oslo, Oslo, Norge

Vi har inngang fra Hansteens gate. Interessante fakta om våre lokaler: Det bygget hvor våre escape room ligger er fra 1881.

De fleste interiørdetaljer er spesielt håndlaget til våre escape games. Dersom du er på utkikk etter et uforglemmelig eventyr eller en mulighet til å forene en gruppe mennesker er du på rett sted!

Du kan bestille våre escape room i Oslo til en privat fest eller bedriftsarrangement med team building. Hvorfor er escape room i Oslo en god ide både for private fester og bedriftsarrangement?

Du fyker rundt i et mørkt lokale utstyrt med laserpistol — det er mye mindre smertefullt enn paintball! Laserspill passer for barn i alle aldre, og har ingen aldersgrense.

NORGES BESTE ESCAPE ROOM

Samme stedet arrangerer også innendørs paintball. Hvert av oppdragene er designet for å utfordre spillerne, og kommuniseres gjennom tablets med hjelp av noen rekvisitter.

Kombiner teambuilding med det faglige Kombiner faglig innhold med en underholdende og utfordrende teamaktivitet. Dette er en flott måte å skape organisasjonstilhørighet mens opplevelsen engasjerer. Vi har valgt å holde lokalene stengt på grunn av covid-19 pandemien.

Vi tar med spillet til dere.

AdventureRooms er et av Norges best likte og mest populære escape room. Spill flere Mange steder som tilbyr denne typen spill har kapasitet til å ta imot flere grupper.

Har du lest dette? Escape games oslo

Et rom har ofte kapasitet på 6-8 personer, men det flere plasser har flere rom.

ESCAPE GAME OSLO Relaterte emner

En hacker har sperret alle firmaets filer. Kan du låse dem ut på 60 minutter? Hvordan spillet fungerer Spillet er designet for å fremme samarbeid samt trekke på lagmedlemmenes individuelle styrker. De beste lagene er de som forstår styrken av et godt samarbeid, planlegger godt og fordeler arbeidsoppgaver på en god måte. De truer med å slette alt på 60 minutter. Hackerne er ikke motivert av penger, deres agenda er filosofisk. Hvis du og laget ditt viser dyktighet, klokskap og løser utfordringen vil dere kunne redde bedriftens filer.

ESCAPE GAME OSLO Kommentarer:
Redaktør på Escape game oslo
Sivertsen fra Tromsø
jeg elsker lese tegneserier sterkt. Se over min andre nyheter. jeg er tent på Bergsteigen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net