Lammestek Grader

  1. Mer om
Lammestek Grader

Lammestek Grader UtmerketDet er ikke noe problem å varme opp lammesteken dagen etter. Legg skiver med lammestek taksteinslagt i en ildfast form. Legg et steketermometer mellom skivene Normal steketid for lammestek på ca. Sil av kraften som har dannet seg i bunnen av langpanna og hev temperaturen til Skjær løk i båter og gulrot, sellerirot og kålrot i biter. Fordel utover en langpanne, hell på buljong og legg lammesteken på toppen. Stek i ovnen i 1,5-2 timer C på steketermometeret gir rosa lammestek. Ved 68° C er steken gjennomstekt. La lammesteken hvile i minst et kvarter Sett steketermometer i den tykkeste delen av lammesteken og sett formen på rist midt i stekeovnen. Når termometeret viser 65 grader er lammesteken medium stekt

Bland sammen chili, hvitløk, persille og olivenolje.

Klassisk lammestek

Legg steken i en langpanne og gni den inn med urteblandingen. Kjøttet skal ha romtemperatur.

Krydre steken lett. Sett stekeovnen på 125 °C dette er en fin temperatur som gjør at steken blir mør og saftig, og likt stekt helt gjennom.

Legg den i en langpanne og sett den på nest nederste rille slik at steken kommer midt i ovnen. Rosmarin er det krydderet som kanskje passer best til lam, og gjerne sammen med hvitløk. Men også timian, salvie, oregano og persille og sitron passer godt til lammestek.

Har du lest dette? Steketid lammestek uten ben

Fyll steken med de krydderne og urtene du liker best. Og husk salt og pepper, råder Stiansen.

Langtidsstekt lammestek: Prosessen rundt langtidssteking kan virke omtrent like spennende som en påskekrim — kommer kjøttet til å bli helt perfekt?

Bland sammen hakket hvitløk, timian, rosmarin, salt og sort pepper med olivenolje. Fordel utover en langpanne, hell på buljong og legg lammesteken på toppen.

Lammestek med hvitløk og rosmarin

Stek i ovnen i 1,5-2 timer eller til steketermometeret viser 67-70 °C. Hvordan slipe kniv på en trygg måte Tips La steken hvile i 15-30 minutter før den skjæres opp. Klar for ovnen Grønnsakene kuttes opp og legges i langpanne eller form. Hell på litt vann, og krydre med salt og pepper, og så legges steken oppå grønnsakene.

Surret lammestek

På Anna sin tid hadde de ikke steketermometer, men vi jukser med det, setter ovnen på 125 grader og lar steken stå til termometeret viser 70 grader. Ha grønnsakene og eplebitene i en ildfast form.

Vend inn olivenolje og honning.

LAMMESTEK GRADER Relaterte emner

Sett stekeovnen på 125 °C. Tips Lammestek 2 Gni lammesteken inn med salt og pepper. Hakk hvitløkfedd og rosmarin og fyll kjøttet før det surres. Stikk et steketermometer midt i kjøttet. Hvordan skrelle og oppbevare hvitløk Tips Har du allerede en surret stek, kan du skjær små snitt i kjøttet med en skarp kniv og fyll med hvitløk og rosmarin. Fordel utover en langpanne, hell på buljong og legg lammesteken på toppen.

Lammestek Grader
LAMMESTEK GRADER Kommentarer:
Forfatter på Lammestek grader
Førland fra Lillehammer
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Mikroskopie. jeg elsker dele interessante nyheter intensivt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net