Sasungdom

  1. Mer om
Sasungdom

Sasungdom SpesialtilbudNedenfor finner du mer informasjon om SAS Ungdom og våre fleksible alternativer for endring. Én vei; Tur/retur; Annen reise Hvor lenge blir man ansett som ungdom? For å bli ansett som ungdom, må du være mellom 12 og 25 år gammel. Når du har fylt 26 år, anses du som voksen Gruppepriser for ungdom kan avvike fra prisene for individuelle ungdomsbilletter, men de gir deg mer fleksibilitet når du planlegger reisen Du må være mellom 12 og 25 år for å anses som ungdom. Når du har fylt 26 år, anses du som voksen. Var denne informasjonen nyttig Du kan ombooke ungdomsbilletter mot et gebyr. Du kan endre dato og tidspunkt for avreise, men ikke destinasjon. Reiser som bestilles på hjemmesiden vår

Og i tillegg får du tilgang til spesialtilbud og du kna bruke medlemskortet ditt som flybillett.

SAS Ungdomsbillett Youth

Du oppnår høyere nivå på ditt medlmeskap ved å fly alle dine flyvninger med SAS. Du blir automatisk oppgradert når du har tjent nok poeng. Sølv Når du har opptjent 20000 poeng eller har reiset 10 ganger én vei blir du oppgradet til sølvmedlem.

På våre sider finner du til enhver tid oppdaterte SAS rabattkoder og SAS kampanjekoder for gode priser og betingelser. Produktspekter og produkter I hovedsak tilbyr SAS flyreiser og hotellopphold, men også nettløsning for å bestille på andre hoteller enn deres egne, samt bestilling av leiebiler med henting på destinasjonsflyplass. Du har også tilgang på forskjellige Eurobonus programmer og kredittkort knyttet til Eurobonus-kortet.

Med produktene som tilbys via SAS sine hjemmesider har du en praktisk tilgang til alt du trenger når du skal på reise. Du kan bestille alt på et sted og få gode priser via deres samarbeid med Star Alliance og Hotels.

Klaget til SAS: Svaret jeg fikk var fullstendig umulig å forstå

Foto: Privat — Når du omsider finner linken til «ungdomsbillett» og havner på siden for destinasjoner, må du trykke på selve prisen og ikke destinasjonen. Ellers får du opp vanlige priser, sier Jørgen Pettersen 23. Pettersen forteller at han foretrekker andre flyselskaper der ungdomsbillettene er lettere tilgjengelig.

Widerøe tilbyr også rabatterte studentbiletter fra og med 26 år, til og med 31 år. Fremgangsmåten for å få disse rabattene er ulik for de forskjellige flyselskapene.

Norwegian Norwegian tilbyr rabatterte ungdomsbiletter til alle under 26 år. Det eneste du trenger å for å oppnå denne rabatten er å bruke kampanjekoden UNDER26 ved bestilling av en reise.

Gå inn på SAS sine hjemmesider fyll ut skjemaet og begynt å samle poeng i dag. Poengene kan brukes på flyturer, det betyr at din neste flytur kan bli helt kostnadsfri. Du vil også motta eksklusive tilbud fra SAS, så det er mye å spare på å bli medlem.

ungdom HSMAI Norway

Det er selvsagt helt gratis å bli medlem. Meld deg inn i dag og spar penger du også! Kanskje en helligdag eller skoleferie presser prisene andre ukedager.

Få full oversikt over billigste billett ved å bruke SAS sin lavpriskalender. Den viser de billigste prisene per dag på din ønskede rute. Slik får du aldri glipp av den beste prisen.

SASUNGDOM Relaterte emner

Del på epost Siden 2014 har Norwegian tilbudt unge mellom 12 og 25 år billige billetter for flyvninger innenriks og mellom de nordiske hovedstedene. SAS har tilbudt ungdomsbilletter siden 70-tallet, og Widerøe gir studenter rabatt på innlandsflyvninger. På SAS og Widerøe sine nettsider kan man navigeres direkte til ungdomstilbudene fra forsiden og det er enkelt å hente frem de reduserte billettprisene. På Norwegian sine nettsider er det derimot ikke like enkelt. NTNU-student: Kjipt — Jeg har hørt om Norwegians ungdomsbilletter, men synes det er veldig vanskelig å lete de frem på nettsidene deres.

SASUNGDOM Kommentarer:
Forfatter om Sasungdom
Stensrud fra Haugesund
Se over min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er cnapan. Jeg har lyst studere dokumenter anspent.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net