Scala Bad

  1. Mer om
Scala Bad

Scala Bad PrøvetakerVår langsiktige strategi er gjennom merkevaren Scala Bad, å sette fokus på høy kvalitet, moderne design og gode løsninger til badet Her blir det mye lekre Baderom fra Scala Bad! Mads er en kreativ og flink elektriker med mange kule ideer og løsninger for deg som liker oppussing av sm Scala Bad er importør/grossist av baderom. De designer egne løsninger av baderomsmøbler/-interiør og badekar til fine priser Scala Bad designer og utvikler egne baderomsmøbler, speil, speilskap og badekarsløsninger Scala Bad er et norsk baderomsfirma som setter fokus på høy kvalitet, moderne design og gode løsninger til badet. Nor Innredning AS står bak varemerket

Se mer sidene 152-155.

Scala Bad COMO Exclusive 90 Stående Spile i Eik

Brindisi Brindisi serie er nå utvidet med 180 bredde. Se mer sidene 168-171. Camerota Denne kule Camerota speilserien har vi utviklet med en tynn matt sort hylle, LED lystopp og underlys. Massa For deg som vi ha noe litt mer spesielt Se mer sidene 156-159.

Denne er i 120x115 cm. Se mer sidene 160-161. Se mer sidene 192-195. Underlys og overlys. Se mer sidene 196-199.

Har du lest dette? Snø bad gastein

Vi har hatt enorm suksess med COMO siden vi utviklet den i 2014. Skuffene har fulldempede Blum-skuffeskinner. Innmat medfølger i en side av øvre skuff. Du kan velge mellom porselenstopper, benkeplater i høytrykklaminat og oppåstående servanter i mange slag.

Kombineres med Høyskap i lik utførelse hvor det er 2 små skuffer i midten av skapet med innvendige glasshyller i øvre del. Front på Formia 60 høyglanslakkert Hvit 3.

Formia 60 Hvit sett ovenfra med Anna servant og Monza speil. I tillegg kommer Como Stone, med fem ulike steinimiterte fronter i betong, marmor eller rust. Den siste serien har fått navnet Como Exclusive med fronter i spiler i fem ulike farger, matt hvit og matt sort i tillegg til eik, valnøtt og trendfargen Eden Green. De fem fargene er det mulig å få i liggende spile, stående spile eller i en buet liggende spile.

Dermed er det et svært så stort utvalg i denne serien, mener Marianne. Etterspørselen er enorm, og bilder på sosiale medier blir flittig delt, der matt sort fortsatt holder stand som det mest populære.

Varianter i tre er også in, der vi spesielt satser på valnøtt og eik. Eden Green ser også ut til å slå an.

Scala Bad AS (ScalaBad)

Alle disse fargene er i folie og ikke i heltre, men vi står inne for kvaliteten som er ekstremt bra, sier Marianne. Det ligger mye teknologi og utvikling bak hvert produkt, med ubegrensede designmuligheter for å følge de trendene i det norske markedet, mener hun. Lucca speilskap i matt sort med under- og overlys i tillegg til innvendig lys. Dette speilskapet kan leveres i bredder fra 60 til 150 cm, og er en av årets nyheter fra Scala Bad. Landets største på speil Scala Bad er landets største leverandør av speil.

Scala Bad

Sortimentet teller nå totalt 118 ulike modeller. Scala Bad har utvidet sin lagerkapasitet etter at de flyttet inn i sitt nye næringsbygg i 2019. Det betyr at alle varer er på lager og rørleggere kan hente ut varer direkte dersom det er noe som haster.

Og tilbake til bruksanvisningene: Rørleggeren må lære seg å legge igjen monteringsanvisninger og bruksanvisninger i stedet for å la det gå i søpla med emballasjen, sier Marianne Torp Halvorsen. Og legg igjen ekstra deler hvis du har det. Her er rørlegger-rådene fra Scala Bad: Ikke lim servanten. På glasservanter er det viktig at du bruker speilsilikon.

Ellers bruker du vanlig silikon.

SCALA BAD Relaterte emner

Helt nytt i markedet! Vi har utviklet en ny Speilserie! Portofino kommer med innebygget Bluetooth og høyttaler. Nå kan du enkelt koble deg til å spille musikk eller radio fra din mobil! Og alt dette kun gjennom 1 sensor. Amalfi-serien utvides! Vår suksessfulle Amalfi-serie har vi i år utvidet med ennå 2 størrelser; 140 og 240 cm.

SCALA BAD Kommentarer:
Redaktør på Scala bad
Sannes fra Namsos
Les gjerne min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som felting. jeg er glad i studere dokumenter fritt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net