Eu Kontroll Før Frist

  1. Mer om
Eu Kontroll Før Frist

Eu Kontroll Før Frist RevolusjonærVi sender deg en påminnelse om Finn opplysninger som frist for EU-kontroll og kilometerstand, og få informasjon om kjøretøyets motor, vekt, dekk og utslipp Tidligere kunne du ta EU-kontrollen, eller PKK-kontroll som det egentlig heter, i en viss periode før den endelige fristen Når bilen har vært på EU-kontroll for første gang, senest fire år etter førstegangsregistrering, skal den kontrolleres hvert annet år Kan jeg ta EU-kontroll før kontrollmåneden? Ja, du kan kontrollere bilen når du vil, så lenge det er innenfor fristen. Skal du ha bilen på service i samme

Nyheter, Bil Statens vegvesen utsetter ikke EU

Rett manglene før etterkontroll Dersom bilen din fikk merknader ved EU-kontroll og ikke ble EU-godkjent, må manglene utbedres hos et godkjent verksted. På etterkontrollen vil det kontrolleres for at manglene avdekket ved EU-kontrollen er utbedret og at bilen din dermed oppfyller de strenge sikkerhets- og miljøkrav som gjelder for personbiler.

Kontrollfristen er endelig. Tidligere var det slik at siste siffer i registreringsnummeret var styrende for når bilen skulle inn til kontroll. Kjøretøyeeiere får også større fleksibilitet ved at de kan gjennomføre kontrollen når det passer for dem, forklarer avdelingsdirektør Henning Harsem i Statens vegvesen til Din Fritid i en pressemelding.

Ingen ny utsettelse av EU

Har du påbudt sikkerhetsutstyr som varseltrekant og refleksvest i bilen? Ser bilen ryddig og ren ut?

Fungerer signalhornet? Husk at ladekabel også skal kontrolleres ved EU-kontroll. Utsiden av bilen: Er sidespeil i orden og skadefrie?

Er alle hjulbolter på plass? Sørg for at vindusviskere i frontruten er rengjort skikkelig. Fungerer alle lyspærer?

Statens vegvesen utsetter ikke EU

Hva gjør jeg dersom bilen ikke blir godkjent? Dersom bilen din ikke godkjennes, må du rette opp i de manglene som kontrollseddelen oppgir før kjøretøyet kan godkjennes.

Har du lest dette? Overføre trumf til sas

Kontrollfristen vil nå bestemmes ut fra når bilen sist fikk gjennomført EU-kontroll, ikke ut fra siste siffer i registreringsnummeret. Hvor utføre EU-kontroll?

Du kan levere bilen din til EU-kontroll hos alle AutoMester verksteder over hele landet. Eventuelle etterkontroller må også være gjennomført innen den satte fristen.

Last ned også: Gøran fristorp tromsø

På den måten rekker du rekker å få gjennomført eventuelle reparasjoner og å få tatt en etterkontroll før fristen utløper, sier Holm.

EU KONTROLL FØR FRIST Relaterte emner

Email Til neste år innføres det nye regler for EU-kontroll, og det er et par viktige endringer som vil forenkle periodekontrollen for bileiere. Det er en ting å huske på før nye regler og rutiner innføres for EU-kontrollen 8. Nemlig at dagens system hvor det siste sifferet i bilskiltet bestemmer når bilen skal inn vil gjelde til neste kontroll er gjennomført. Så skal bilen din inn til EU-kontroll for eksempel neste august så gjelder det fortsatt. Men når den kontrollen er gjennomført slår de nye reglene inn for den bilen, og du vil få en ny frist basert på når den siste kontrollen ble gjennomført. Kontrollfristen er endelig. Kjøretøyeeiere får også større fleksibilitet ved at de kan gjennomføre kontrollen når det passer for dem, forklarer avdelingsdirektør Henning Harsem i Statens vegvesen.

Eu Kontroll Før Frist
EU KONTROLL FØR FRIST Kommentarer:
Forfatter om Eu kontroll før frist
Skoglund fra Alta
Siste nytt: min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Spitze. jeg er glad i lese tegneserier gjentatte ganger.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net