Skiføre Lillehammer

  1. Mer om
Skiføre Lillehammer

Skiføre Lillehammer SkjebneContent [hide]

Vi har skiløyper i fjellet mot Pellestova, Hørnsjø, Sjusjøen. Løyper i ly for vær og vind har masse av mot Sjusjøen og Lillehammer gjennom Gropmarka Lillehammer og Gudbrandsdalen er et eldorado for ski og langrenn, med over 2000 km oppkjørte løyper, ypperlig for tur, trening og konkurranser som Skiinfo Lillehammer Nordseter Sjusjøen Hafjell/Øyer. 9432 likes · 1 talking about this Personvern | © Skisporet.no | Leaflet | © MapTiler © OSM På Lillehammer var sesongens første skiføre på plass lørdag morgen, og mosjonisten Trond Harald Sand (45) sto klar for å sette rekord

Derfor: Vet du om gode langrennsspor i nærheten av din storby, fortell det gjerne videre til andre i kommentarfeltet i bunnen av saken.

Nordseter, Lillehammer

Les også: Her åpner skibakkene Helenorge. Det nærmeste alternativet er på en golfbane. Fakkelen bringes fra ordfører til ordfører, og tirsdag var det Ringsakers varaordfører Geir Roger Borgedals tur til å markere samarbeidet med Lillehammer-regionen.

Denne åpnet allerede 28. Parkering: Sjusjøen Skisenter Natrudstilen Peer Gyntvegen, Gausdal Gausdal stiller også med tidligløyper når værgudene tillater det, og her er det Peer Gynt-vegen som legger til rette for ekte skiglede. Alpint er fortsatt viktig Skeikampen var sammen med Kvitfjell blant de aller første alpinanleggene til å åpne denne sesongen.

Hafjell følger opp kommende helg. Det er meldt fint vær på fjellet, mens vi ser at det er grått og kommer til å holde seg grått med lite snø her i Oslo.

Det gjør trolig at enda flere enn normalt reiser vekk i vinterferien, sier Lindstad. Varselet gjeld vanskelige køyretilhøve, vind og regn.

Har du lest dette? Sommerjobb lillehammer

Bakken er kvit, men det er ikkje dei heilt store mengdene snø som har lagt seg i Oslo sine gater i dag.

I fjellområda blir det litt bedre, konstaterer Moxnes. Ho fortel at temperaturen ligg å duppar rundt null, og difor ventar dei at snøen vil gå over til regn i løpet av dagen.

Skiturer i Telemark Krossen i Rauland er et godt utgangspunkt for skiturer på vindfulle dager. Skiturer i Telemark Fra Skinnarbu finner du 60 kilometer med preparerte skiløyper bukter seg gjennom vakkert høyfjellsterreng.

Løypenettet går hovedsakelig i lettkupert terreng, Her finner du langrennsspor, som strekker seg fra Rondane mot Lillehammer i

SKIFØRE LILLEHAMMER Relaterte emner

Næringsliv Arrangement I næringssjefens hjørne denne måneden vil jeg vektlegge tidligsnøens betydning for næringslivet i regionen. Da vi nylig besøkte hotellsjef Jon Lunke på Pellestova kunne han fortelle om mange henvendelser om langrennsforholdene, og stor etterspørsel etter rom når han kunne fortelle kundene at det var milevis med løyper ut fra Pellestova. En helt unik bob- og akebane Fra bob- og akebanen i Hunderfossen ble det i begynnelsen av november meldt at de hadde passert 6 000 turer i banen allerede, noe som er ny rekord. I de meste aktive periodene er anlegget i drift fra kl 06. På den mer kuriøse siden var TV2 på plass i bob- og akebanen under spadeakekonkurransen som gikk av stabelen forrige sesong. Færre skidager i Oslo — tidligsnøen enda viktigere Dagbladet kunne nylig fortelle at det de siste 30 årene har vært 39 færre skidager per i år i Nordmarka enn i den foregående 30-årsperioden.

Skiføre Lillehammer
SKIFØRE LILLEHAMMER Kommentarer:
Forfatter på Skiføre lillehammer
Hovden fra Vadsø
jeg liker lese bøker unaturlig. Les også min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Schalen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net