Sølvguttene 2020

  1. Mer om
Sølvguttene 2020

Sølvguttene 2020 StappfullHar du lyst til å synge i Sølvguttene, få oppleve gleden ved å synge sammen med andre; og det på et ganske desember 2020 av Hans Petter Stub desember 2020; Tillatt for alle; 39 min. Sølvguttene lager magisk julestemning også i år. Vi skal være med koret til Hønefoss kirke, hvor de fremfører I 54 år har Sølvguttene sunget julen inn i Rådhuset. Lille julaften 2020 er gratiskonserten avlyst likes · 2 talking about this. Sølvguttene ble stiftet av Torstein Grythe i 1940. Koret er en institusjon i norsk sang og musikkliv For andre året på rad gjester Sølvguttene Hønefoss kirke, denne gang med NRK -TV som vil gjøre opptak og sende konserten på tv julaften kl

Nyhetsbrev Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse.

Nyheter forsiden

Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Påmelding, skjema Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema.

Sølvguttene søker 2,8 millioner i coronastøtte Kapital

Duetten "Juletid" som Pettersen utga tidligere i oktober med artisten Linnea Dale er også å finne på albumet, samt bidrag fra Sølvguttene på hele fire sanger. Og det at jeg har fått med meg selveste Sølvguttene på plata er helt ubeskrivelig. Her er et videosamarbeid mellom Follo Folkehøgskole og mange andre folkehøgskoler! Dette er til å bli glad av!

Viken og Åsane Folkehøgskoler har også bidratt. Vikingarna holder sitt vanlige image på Kramgoa jullåtar, men pynter albumet med stjerner.

Sølvguttene Sølvguttene Synger Julen Inn

Dette gjelder mange artister. Et annet eksempel er Silent Night av Mahalia Jackson har et diva-preg, men med et hint av julestemning.

For mye av det gode Jeg er en av dem som har sagt at vi trenger ikke å skrape sammen alt nytt, for det er så lite nytt. Jeg tror det er nok med det vi har.

Da synes jeg det ble for mye av det gode. Da var det typisk at de gamle juleklassikerne gikk igjen med nye musikalske tolkninger, i tillegg til nyskrevne julesanger.

I USA har de pøst på med juleplater, og noen av de mest kjente selger mye. Velkommen til gode konsertopplevelser og samhørighet!

Hilsen Gunnar organist. Salg av konsertbilletter på www. Interessen fra tilhørerne er stor, men i år er det ikke enkelt å gjennomføre konserten med Sølvguttene. Kanskje blir «streaming» løsningen.

I relasjon: Hvite fargelinser

SØLVGUTTENE 2020 Relaterte emner

Albumet inneholder kjente og kjære klassikere som "Nå tennes tusen julelys", "Mitt hjerte alltid vanker" og "Det kimer nå til julefest". Albumets 10 sanger har en tradisjonell tilnærming, men med et egen uttrykk i regi av Atle Pettersen og produsent Jesper Borgen. Det er en plate som tegner et bilde av hva som er jul for meg, nemlig de klassiske norske julesangene som virkelig bidrar til at julefreden senker seg, sier Atle Pettersen. Duetten "Juletid" som Pettersen utga tidligere i oktober med artisten Linnea Dale er også å finne på albumet, samt bidrag fra Sølvguttene på hele fire sanger. Og det at jeg har fått med meg selveste Sølvguttene på plata er helt ubeskrivelig.

Sølvguttene 2020
SØLVGUTTENE 2020 Kommentarer:
Forfatter på Sølvguttene 2020
Røstad fra Ålesund
Se gjennom min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Eisschlittenhockey. jeg er glad i lese romaner dessverre.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net