Fagernes Legesenter

  1. Mer om

Fagernes Legesenter Bevissthet



Content [hide]

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden Legesenteret på Fagernes betjenes av 9 leger, 1 turnuslege og 10 medarbeidere. Fagernes legesenters hjemmesider Telefon stengt mellom Anbefalte fastleger i Fagernes Legesenter. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev Siste vurderinger av behandlere ved Fagernes Legesenter. Lege: Monica Hagen Voytovich Skrevet Garlivegen 20, 2900 Fagernes, Norway. Siden inneholder informasjon fra legesenteret til befolkningen

Husk å bestille resepter i god tid før det er slutt på medisinen, spesielt før ferier og høytider. Beroligende medisiner, sovetabletter og vanedannende medisiner kan kun utleveres etter konsultasjon hos fastlegen.

Hvordan få legen hjem til deg?

Drøftingane har vore konstruktive og målretta. Forhandlingsutvalet er i dag 5.

Forhandlingsutvalet er samde om at Øystre Slidre kommune skal betale ein eingongskompensasjon på 13,75 mill. Det betyr at bemanningen er redusert i denne perioden, og vi anbefaler pasientene å planlegge fornyelse av faste medisiner og rutineprøver utenom ferien.

De enkelte legene har ferie i følgende uker og er da ikke tilgjengelig for timebestilling eller e-konsultasjoner: Alexander Dorgelo: ferie uke 27, 30, 31 og 32.

Tina Evensgaard: ferie uke 28, 29, 30 og 31. Eivind Finnøy: ferie uke 26, 28, 29 og 30.

Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

En av våre fastlegehjemler er nå ledig for snarlig tiltredelse. Arbeidsoppgaver Til stillingen ligger kurativ tjeneste med listeansvar for omlag 800 pasienter. I stillingen inngår 18-delt tilstedevakt i interkommunal legevaktsentral, lokalisert ved Valdres lokalmedisinske senter på Fagernes.

FAGERNES LEGESENTER Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

FAGERNES LEGESENTER Kommentarer:
Forfatter på Fagernes legesenter
Sørheim fra Narvik
Jeg har lyst lese om Norge lat. Se over min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av U-Bahn footy.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net