Spisesteder Byporten

  1. Mer om
Spisesteder Byporten

Spisesteder Byporten Pengene tilbakeByporten.no › Spisesteder | Byporten Restauranter i nærheten av Scandic Byporten på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Scandic Byporten, Oslo Restauranter i nærheten av Egon Byporten på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Egon Byporten, Oslo EGON tilbyr en bred meny med pizza, burger, pasta, biff, kjøttfritt, barnemeny, drikke og Take away Restaurant Meny Byporten - servering, serveringssteder, spisested, ut å spise, spisesteder, meny, matservering, bar, desserter, mat, kaffeservering

Scandic Byporten

De har fasiliteter som blant annet forretningssenter, som forretningsreisende kan benytte seg av. Kun et steinkast unna områdets mange nattklubber og barer ligger dette 4-stjerners hotellet, perfekt plassert for gjester som vil utforske det utelivet her har å by på.

Les mer og bestill Storli Camping og Aernie — overnatting og samiske opplevelser Hos Aernie kan du få mat- og kulturopplevelser basert på sørsamisk historie og tradisjon.

Du kan overnatte i en luksusgamme eller i hytte, bobil, campingvogn eller telt. Vi tilbyr både ferskpresset appelsinjuice, hjemmebrygget iste, forskjellige smoothies, deilige tesmaker og kaffe. Vi serverer kaffe fra Munin som er et lokalt kafferøsteri her i Mo i Rana.

Byporten og Oslo City: Noen lyspunkter, men det meste på det jevne

På vår baristameny finner du mange gode kaffedrikker, og her kan du også velge sukkerfri sirup som smakstilsetning. Vår populære acai bowl er plantebasert og smaker himmelsk godt, toppet med godsaker som hjemmelaget granola, chiafrø, hempefrø, kokosflak og friske bær etter sesong.

Du får også kjøpt take-away Pizza fra 12.

Oslo K med kaker fra Oslo Raw. Koselig kafe som ligger ved den lille parken på Jessenløkken. De selger glutenfrie kaker og kjeks i tillegg til salater og kaffe fra Tim Wendelboe.

Kakene er fra Oslo Raw og lages både uten gluten, melk, raffinert sukker og soya. Glutenfri og sukkerfri mat er Funky Fresh Foods sin spesialitet! Kafebaren og restauranten ligger på Norges design og arkitektursenter DogA ved Akerselva. Hos Taza Taza i plan 2 serveres deilige indiske retter, salater, wraps og nystekte nanbrød i mange varianter fra en skikkelig tandooriovn.

Scandic Byporten

El Burro i plan 1 serverer skikkelig meksikansk street food. Her får du velsmakende burritos, tacos, quesadilla, burrito bowl og nachos. Porsjonene er romslige og smaker utpreget genuint.

Verdens største Egon Restaurant finner du faktisk i Byporten. Egon er muligens Norges mest vellykkede restaurant-konsept og har virkelig knekt koden om hvordan du får lokket nordmenn til å spise ute. Tradisjonen tro serverer Egon sin populære julemeny, klassisk julemat som pinnekjøtt, ribbe, julepølse, ribbesandwich og julelunsj.

Skal levere kameraer til Byporten Shopping

Alt med deilig, klassisk tilbehør. Hos Nikita Hair jobber det frisører med ekte frisørglede som lover å få kundene til å skinne og føle den gode opplevelsen det er å bli pleiet. Alle kunder tilbys gratis konsultasjon, og frisørene tilpasser klipp og farge for å fremheve akkurat din personlighet.

SPISESTEDER BYPORTEN Relaterte emner

Velkommen til et trivelig spisested i første etasje på Byporten. Vi serverer ærlig og smakfull mat, som i tillegg skal være sunn og næringsrik. I vår app «Fresh Byporten» kan du enkelt bestille mat til et bestemt tidspunkt, og enten komme å hente det eller spise det i våre lokaler. I appen betaler du enkelt med kort eller vipps. Alle våre retter kan fås som take away.

SPISESTEDER BYPORTEN Kommentarer:
Forfatter på Spisesteder byporten
Helgeland fra Mo i Rana
jeg elsker lese tegneserier enormt. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Formelrennen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net