Gamle Rådhus Restaurant

  1. Mer om
Gamle Rådhus Restaurant

Gamle Rådhus Restaurant EntusiastiskFOR HENVENDELSER VENNLIGST TA KONTAKT VIA VÅR E-MAIL SOMMERHILSEN FRA ALLE OSS PÅ Gamle Raadhus Gamle Raadhus ble bygget av rådmann Lauritz Hansen i 1641 med økonomisk bistand fra kong Christian IV. Opprinnelig ble Gamle Raadhus bygget som Oslos første Gamle Raadhus Restaurant, Oslo, Norway. 2811 likes · 1 talking about this · 7279 were here. Gamle Raadhus Restaurant - bevertningssted siden Gamle rådhus på hjørnet av Nedre Slottsgate og Rådhusgata (Nedre Slottsgate 1) var I 1850-åra fikk bygningen en sidefløy, der det ble drevet restaurant Gamle Raadhus Restaurant, Oslo: Se 240 objektive anmeldelser av Gamle Raadhus Restaurant, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr

Arendal gamle rådhus

Her har det vært vinhus, festiviteter, lagting, rådstue - og ikke minst: Arrest. Gjeldsfanger ble plassert oppe i etasjene, mens de småkriminelle havnet i kjelleren. Lagmann Jørgen Phillipsen, byens rikeste mann, holdt i 1664 to brylluper her - til en pris av 10 riksdaler pr.

Administrasjonsordningen for byene i Danmark og Norge var fastsatt ved den kongelige forordning av 1619 om kjøpstadsstyrelsen. Christiania ble styrt av to borgermestre og tolv rådmenn oppnevnt av lensherren på Akershus festning. Administrasjonen besto av en byskriver til å gjøre kontorarbeidet og en byfogd til å ordne med politioppgaver og rettspleie, begge med betjenter.

I de hvelvede kjellerne var det arrestlokale og fengsel for dømte forbrytere. Lokaldemokrati fantes ikke, men med tiden ble det valgt takserborgere til å hjelpe med skatteutligningen, og dette utvalget ble begynnelsen til en borgerrepresentasjon.

Igjen skal Victoriakvartalet bli et samlingspunkt i byen. Samlet kan kvartalet skilte med 400 hotellsenger, fire unike spisesteder, flere konsertarenaer, utleielokaler for selskap og konferanse, samt fantastiske Hamar Teater som har holdt Festivitetsbygget i live i mer enn ti år. Bruk Bygningen var Christianias rådhus mellom 1641 og 1733.

Den ble solgt til private på grunn av forfall, og byen overtok Rådhusgata 7 som nytt rådhus.

Lørdagsopera L’elisir d’opera Opera til folket

Høyesterett hadde tilhold her mellom 1815 og 1846. I 1850-åra fikk bygningen en sidefløy, der det ble drevet restaurant. Denne flyttet inn i hovedfløyen i 1926. Foto: Gamle Raadhus Christian L. Velkommen til familien, kjøkkensjef», skriver Jørn Lie på sin Facebook-side. Torvet 8, 6300 Gråsten info Børnene havde en forrygende dag på Teatermuseet i Hofteatret. De syntes det var en fest. Kan varmt anbefales!

Gamle rådhus

Teatermuseet i Hofteatret udvikler og formidler historisk og aktuel viden om dansk teaterliv og scenekunst i og fra rammerne af det gamle Hofteater fra 1767, som det ligeledes er TMHs opgave at værne om og vedligeholde for sine unikke, kulturelle og historiske værdier i national og international sammenhæng. Etterhvert kom det til et utvalg av takserborgere, som var den første formen for borgerrepresentasjon i Christiania.

I de første årene etter oppføringa av rådhuset hadde også stattholder Hannibal Sehesteds generalkommissariat kontorer der.

En stor sal ble inndelt i mindre kontorer til dette formålet. I kjelleren hadde man arrestlokale og fengsel.

Gamle Raadhus Arkiver

Byens privilegier ble lest opp på rådhuset den 21. Alle borgere var da velkomne til å møte opp for å høre på.

Det var også selskapslokaler i rådhuset, og etter bybrannen i 1686 ble det holdt gudstjenester der fordi Hellig Trefoldighets kirke ble revet.

GAMLE RÅDHUS RESTAURANT Relaterte emner

Nettleseren din må oppgraderes. Om Victoriakvartalet Det er ikke ofte man får muligheten til å være med å utvikle et byrom. Nettopp derfor har vi jobbet hardt og lenge med å tenke ut konsepter som gir synergier til hverandre og som skal være til glede for byen generelt. Serveringssteder og konsepter er nøye plukket ut for å gjøre Victoriakvartalet til et hyggelig sted å være. I de nylig renoverte 15. Festivitetsbygget for noen kanskje bedre kjent som «det gamle rådhuset» eller Hamar Teater fungerte i årtier som et samlingspunkt for byens borgere og har huset mange ulike festligheter, fra ball til revyer og flotte middager, etterfulgt av flere år som byens rådhus.

Gamle Rådhus Restaurant
GAMLE RÅDHUS RESTAURANT Kommentarer:
Rapportert den Gamle rådhus restaurant
Storvik fra Steinkjer
Jeg har lyst dele interessante nyheter arrogant. Se over min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Kilikiti.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net