2 I 1 Pc

  1. Mer om
2 I 1 Pc

2 I 1 Pc KantI-1 PC - PC - Bærbar / laptop · ASUS Zenbook Flip 13 UX363EA 13,3" FHD OLED touch · Lenovo Flex 5 14" FHD touch · Microsoft Surface Go 2 10,5" FHD touch Sammenlign priser, se tilbud og les tester på 2-i-1 PC-er før du kjøper. Med en 2-i-1 PC er det enkle nettbrettet og kraften til På de avtakbare modellene kan tastaturet fjernes helt. Digital penn for økt kreativitet. En digital penn hjelper deg med å utnytte ditt kreative Vi har garantert en PC som passer deg og et bredt utvalg av de nyeste bærbare PC-ene fra merker som Samsung, HP, Acer, Toshiba, MSI, Lenovo og Apple De beste 2-i-1-laptopene på markedet i 2021 · HP Elite Dragonfly · HP Spectre x360 (2020) · Lenovo Yoga 9i · Lenovo IdeaPad Duet Chromebook · Dell

I stedet sitter det der det skal — over skjermen. En annen positiv funksjon er at den kombinerte strømknappen og fingeravtrykksleseren er plassert over tastaturet.

Kjøp Akryltusj til gode priser online franciaenred.com

Ofte ønsker produsenter å bake slike ting inn i tastatur eller museplate, noe som bare forvirrer hele oppsettet, men det unngår vi her. Mens museplaten føles veldig tight og responsiv, er tastaturet derimot ikke det beste du kan finne.

Det er bra og fungerer absolutt, men tastetrykket er litt for kort og litt svampete for at følelsen av luksus skal komme til uttrykk også her. Solid ytelse Som tidligere nevnt får du mye ytelse for pengene. Til å begynne med i form av en veldig fin skjerm med både gode farger og litt høyere oppløsning enn snittet.

Også lyden fra høyttalerne holder overraskende høy klasse. Et dedikert grafikkort sammen med den nyeste generasjonen Intel-prosessor gir et skikkelig løft til det meste. Selv om MX250-grafikken ikke er den råeste du finner, er den likevel nok til i stor grad å kunne spille nye spill. Til tross for grafikkortet har datamaskinen en spesifisert batterilevetid på 11 timer, som i vanlig kontorarbeid hvert fall betyr nesten en hel arbeidsdag før du kan begynne å bli nervøs.

Last ned også: Garderobe under trapp

Huawei Matebook 13 er rett og slett en konstruksjon i toppklasse, med bedre maskinvare enn prislappen burde tillate. Galaxy Book kommer i en 10,6-tommers modell og en 12-tommers modell, og har et forbedret avtakbart tastatur og inkluderer en S-penn. Den inkluderer to USB-C- porter, men den utelater hodetelefonkontakten. Det utvalgte Pixel Keyboard og Pixelbook Pen selges separat.

Siden 2012 har en rekke andre prominente produsenter av bærbare datamaskiner, som Dell, Asus og Sony, også begynt å gi ut sine egne 2-i-1-er.

I tillegg til å ha berøringsfunksjonalitet med støtte for flere fingre samtidig, har du altså også støtte for aktiv penn. I det hele tatt en fin skjerm, selv om vi kanskje kunne ønsket oss litt høyere oppløsning.

For all del, Full HD på en 12,5-tommer er bra, men det blir litt lite når en ser at andre produsenter har hoppet over på oppløsning nær 4K. God ytelse Som forventet gjorde Lenovo Thinkpad Yoga 12 det relativt skarpt i våre ytelsestester. Det var ingen overraskelse, gitt spesifikasjonene. På papiret var vår Yoga 12 svært lik XPS 13-modellen vi testet for kort tid siden.

Yoga 12 har hakket kraftigere prosessor, men samme minnemengde, grafikkløsning og like stor SSD. Det er nok likevel mer enn bare prosessorens 200 ekstra megahertz som gjorde at vi fikk i overkant av 20 prosent bedre resultater i ytelsestestene i PCMark 8. Dell XPS 13 var nemlig utstyrt med en litt tregere SSD-variant, som også bidrar til å, i alle fall på papiret, gi litt svakere ytelse. I praksis, og til de fleste oppgaver, vil nok de to maskinene imidlertid oppføre seg svært likt.

Ytelsen er mer enn god nok til vanlige kontoroppgaver og dagligdags bruk, og også god nok til tyngre jobber, som foto- og videoredigering.

ExpertBook

Disse vises som dose 1 av 1, dose 1 av 2 eller dose 2 av 2 avhengig av hvilken vaksine som er gitt, og hvor i vaksineringsforløpet du har kommet. Negativ koronatest: Et negativt testresultat fra PCR eller antigen hurtigtest vil vises hvis testen er tatt i løpet av siste sju døgn, og det ikke er registrert positive testresultater i samme periode.

Merk at gyldigheten som regel vil være betydelig kortere enn sju dager, og vil variere fra land til land. Les mer om testing for å få koronasertifikat. Immunitet etter å ha hatt koronasykdom de siste seks månedene: Hvis du er beskyttet etter å ha hatt koronasykdom, vil prøvesvar fra PCR eller antigentest som er registrert i Norge da du testet positivt vises.

Seks måneder etter at du testet positivt vil ikke dette lenger vises i sertifikatet. Hvis du har gjennomgått covid-19-sykdom eller har mistanke om gjennomgått sykdom, men ikke har gyldig dokumentasjon på det, kan du i etterkant ta antistoffserologi ikke antistoff hurtigtest ved et mikrobiologisk laboratorium som melder til Meldingssystem for smittsomme sykdommer MSIS. Det er ikke mulig å registrere prøvesvar fra tidligere påvist koronasykdom fra utlandet i MSIS.

Antistofftester må tas senest dagen før vaksinasjon for å gi gyldig koronasertifikat, basert på kombinasjonen av infeksjon og 1 dose vaksine.

Dette gjelder uavhengig av hvor lenge det er siden mistenkt infeksjon, så lenge det er gått minst 3 uker. Du finner gyldig dokumentasjon på gjennomgått covid-19 under Prøvesvar.

TEST: Lenovo Thinkpad Yoga 12

Når du klikker deg inn på knappen vis kontrollside, ser du to ulike kontrollsider i sertifikatet: Sertifikatet har en kontrollside for Norge som viser om sertifikatet er gyldig, for eksempel ved større arrangementer, basert på nasjonale regler. Kontrollsiden viser enten grønt eller rødt. Regler for gyldighet er forskjellige i ulike land. På Re-open EU finner du en oversikt over dette.

Visning av sertifikatet Du kan vise fram sertifikatet digitalt, laste det ned på mobil, PC eller nettbrett eller ta en utskrift av sertifikatet på papir. Det er også laget en løsning for deg som ikke kan bruke smarttelefon, PC eller nettbrett, og dermed ikke har tilgang til helsenorge.

Bærbare PC'er og 2

Sertifikatets gyldighet blir automatisk oppdatert hver gang du henter det fram. Navn og fødselsdato i sertifikatet På kontrollsiden for Norge vises forkortet navn, kun forbokstav av fornavnet og de tre første bokstavene i etternavnet, samt fødselsåret ditt. Dette er for å gi minst mulig personopplysninger om deg, kun det som er nødvendig for å verifisere riktig person ved kontroll.

Reiser ut av Norge Norge er del av EUs løsning for koronasertifikat. Du må selv sjekke regler for reise til andre land Hvert land i EU beslutter sine egne regler, og hva som kreves av dokumentasjon vil variere. Datakraft som er klar når du er det Surface Pro 7 arbeider i samme hastighet som bedriften, fra å kjøre forretningsappene selskapet er avhengig av, til å få deg tilbake i flyten raskt og sikkert. Kom raskere tilbake til arbeidet Surface Pro 7 er klar når du er det, med Umiddelbart på, og leverer datakraften du trenger takket være ventemodusen som forlenger batteritiden når du er borte.

En forpliktelse til innovasjon, fra en generasjon til den neste Surface Pro 7 er en svært lett og allsidig 2-i-1 bærbar PC for næringslivet som tilpasser seg måtene du arbeider på.

2 I 1 PC Relaterte emner

Kjetil Aakvik Gogstad Publisert: onsdag 27. Designen er typisk Lenovo, altså ikke fryktelig spennende, men funksjonell og stilren. Vel så viktig er det at Yoga 12 har fått samme solide byggekvalitet som vi er vant med fra tidligere Lenovo-pc-er. Det er likevel litt som skiller seg ut på grunn av størrelsen og tiltenkt bruk. Lenovo Thinkpad Yoga 12 er nemlig en 2-i-1-pc.

2 I 1 Pc
2 I 1 PC Kommentarer:
Rapportert den 2 i 1 pc
Vinje fra Kristiansand
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Mod Liga. jeg er glad i lese romaner sikkert.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net