Ny App Dnb

  1. Mer om
Ny App Dnb

Ny App Dnb følgeligContent [hide]

DNB Mobilbank Mobilbanken gir deg full oversikt over økonomien din. Med appen i lomma kan du når som helst gjøre det du pleier å bruke banken til og litt Send APP til 04800 eller søk etter "DNB Mobilbank" i App Store eller Google Play for å laste ned appen. Hvordan får jeg tilgang til den nye mobilbanken iOS: Du kan betale ved å sveipe til høyre på kontoen du vil betale fra, og trykke "betal" eller ved å gå på "Betaling" nederst i appen og trykke DNB mobilbank er øverst på rankinglisten i App Store. mobilbank legges det forsatt stadig til ny og spennende funksjonalitet i appen Download DNB Mobile Bank and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch. Our banking app will give you a complete overview of your finances

Og nettopp nye funksjoner som dukker opp fra intet er det DNB nå lover med den nye mobilbanken: Først skal det grunnleggende erstattes, og så lover de en lang rekke mer avanserte funksjoner etter hvert. Mer en veileder enn tidligere Dette inkluderer blant annet å ha tilgang til kredittkort i andre banker, forskjellige former for tips som kan inkluderes i sparemål og mer til Regningsbetaling fikk vi kun tilgang til rett før julehelga, og det hele er en rett frem opplevelse.

I motsetning til tidligere der du la ting inn i skjemaer, er det nå mer en veileder som viser deg steg for steg hva du skal gjøre. Egen pensjonskonto betyr enkelt forklart betyr det at alle nordmenn — så lenge man ikke reserverer seg mot det — automatisk vil få samlet pensjonssparingen sin hos leverandøren arbeidsgiveren din bruker.

Gamle kontoer du har liggende fra tidligere jobber blir dermed ryddet opp i.

For bransjen betyr det både at man vil gå glipp av betydelige summer i ulike gebyrer siden så mange kontoer fjernes og blir slått sammen. Det betyr også at nye muligheter oppstår med mange kunder i spill. Reformen trer i kraft fra 2021, men lenge før det har nordmenns spare- og investeringsiver altså vært høy.

Slakter DNBs nye mobilbank

Det viser både offentlig statistikk og tall fra DNB og deres konkurrenter. Kodebrikkene har små tall, og en del opplever det som knotete å taste inn riktig.

Kodebrikken er ikke alltid med i veska heller. Den har gitt mange brukere en hodepine fordi de har brukt utallige timer på å lete etter brikken i skuffer, skap og lommer i veskene. Med en digital kodebrikke blir BankID mer tilgjengelig når man trenger den.

Har du lest dette? Coopapp

Påslaget er en prosentvis avgift man betaler for å gjøre transaksjoner i fremmed valuta. Bransjestandarden for valutpåslag har i løpet av de siste årene gått fra å ligge på 1,75 prosent til nærmere to prosent. I Trumf Visas tilfelle utgjør forskjellen 1,5 kroner per 1000 norske kroner du benytter i ikke-norsk valuta.

Over denne koster transaksjonen én prosent av totalsummen, opplyser Westerveld i DNB. Eikagruppens tjeneste tillater bare overføringer mellom Eika-kunder.

DNB lanserer ny mobilbank

Nye aktører truer Konsulentbyrået Accenture har tidligere anslått at bankene kan tape opptil én tredel av sin tradisjonelle omsetning til nye digitale aktører innen år 2020, ifølge Aftenposten. De estimerer at alternative betalingsaktører kan oppnå 15 prosent markedsandel i Europa. En av nyhetene er at du nå kan logge inn i mobilbanken ved hjelp av biometri, som fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning.

Når man først er logget inn første gang, kan man veldig raskt logge inn igjen ved hjelp av biometri — og man trenger ikke lenger å bruke Bank ID. Bare når vi flytter en knapp i nettbanken får vi en masse henvendelser, sier Nordström. Vi svarer opp kundenes tilbakemeldinger løpende og tar innspillene på alvor. Vi ser også at de aller fleste som melder inn eventuelle feil i sosiale medier får løst problemene etter svar fra oss, utdyper han.

Nordström forteller at nye kunder tar i bruk mobilbanken omtrent hvert sekund, og at det også er noe av årsaken til at DNB ikke pusher ut all funksjonalitet fra dag én. Mens den gamle mobilbanken var utviklet etter den gamle «fossefallsmetoden» hvor ting ble lansert én gang, handler det nå om DevOps, smidige metoder og kontinuerlig utrulling av ny funksjonalitet.

NY APP DNB Relaterte emner

Flere uttrykker misnøye over DNBs nye app. Må være den dårligste appen jeg noen gang har vært borti. Gratulerer til DNB som har klart å lage en så gammeldags og dårlig app. Skjønner at dere prøver så godt dere kan med å kvitte dere med kunder. De andre bankene ler vel godt når dere kom ut med denne tragiske appen. Den nye appen får mildt sagt lunkne tilbakemeldinger både i Google Play og i App Store.

Ny App Dnb
NY APP DNB Kommentarer:
Redaktør på Ny app dnb
Lindgren fra Bodø
Bla gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Schach verlieren. Jeg nyter dele interessante nyheter lojal.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net