Hotel Admiral Bergen

  1. Mer om
Hotel Admiral Bergen

Hotel Admiral Bergen Som et resultatContent [hide]

Hotel Rates, Specials, Offers Søk på stillinger på Karriere.no. Hele jobbmarkedet på ett sted Komfortabelt hotell med en god beliggenhet. Bilder, anmeldelser, kart, priser Clarion Hotel Admiral er et levende og personlig hotell i hjertet av Bergen med en flott utsikt over Bryggen, Vågen og Fløien. Book garantert billigst her Clarion Hotel Admiral ligger i hjertet av Bergen sentrum, med en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen. Hotellet ligger i en pakkhusbygning fra

Kreative møtesteder hvor byens liv og puls møtes, og hvor personalets omtanke er mer enn stive nikk og "korrekt" service.

Personlige og ekte hoteller som gjestene forlater med et smil - og vender tilbake til med et smil. Clarion Hotel Admiral, Bergen. Kan bo der igjen, men vil nok også vurdere andre hotell. Mer enn et år sidenSvarRapporter Benedicte Ikke veldig fornøyd Vi ble møtt med en beskjed om at vi ikke fikk allergi-rom som bestilt var visst umulig å holde av slikt til oss i systemet, ingen beklagelse eller kompensasjon.

Sjekk vilkårene for bookingen din

Velg mellom byens mange restauranter og sjekk ut det livlige nattlivet. Her finner du omtrent alt — fra kaffebarer, fiskerestauranter og nydelig internasjonal mat til små, kunstneriske kafeer, barer og nattklubber.

De enkle og doble standardrommene har minibar, flatskjerm, betal-TV og gratis trådløst internett, samt privat bad med dusj eller badekar. Superior-rommene på hotellet har fantastisk utsikt over Vågen, minibar, flatskjerm, betal-TV og gratis trådløst internett, samt eget bad med dusj eller badekar.

De har alltid et smil på lur og løser alle utfordringer for sine gjester.

Har du lest dette? Forklare kryssord

Vi er en kreativ gjeng på Clarion Hotel Admiral som gjør det vi kan for at våre gjester får en minnerik og fantastisk opplevelse på hotellet og i byen vår. Aktivitetsmulighetene i Bergen er mange. Hva med seilas på byfjorden eller på åpent hav?

Du vil kanskje like: Bmi 160

Samlet vil disse energitiltakene føre til en besparelse på ca. Hotellet handler om så mye mer enn bare det å sove, Clarion Hotellene har fokus på at man også skal ha gode opplevelser på hotellet.

HOTEL ADMIRAL BERGEN Relaterte emner

Made reservation through third party. Upon arrival the front desk agent told me the reservation was not showing so he made me a new reservation. Not only did he charge me more for the new reservation but I was also charged by the third party. Dispute has received no response yet. Great location as well.

Hotel Admiral Bergen
HOTEL ADMIRAL BERGEN Kommentarer:
Forfatter på Hotel admiral bergen
Hustad fra Molde
Se gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Kendo. jeg liker utforske norske bøker stille.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net