Ytrefilet Av Svin I Ovn Tid

  1. Mer om
Ytrefilet Av Svin I Ovn Tid

Ytrefilet Av Svin I Ovn Tid KantVi kaller både svin indrefilet og svin ytrefilet for svinefilet. Stek til ønsket kjernetemperatur, og om du skal steke svinefilet i ovn uten termometer Pakkes i folie og stekes i ovn på 125 °C. 1,5 kg trenger 2-3 timers steketid. Brunes i panne, etterstekes i ovn på 125 °C Helstekt svinefilet med soppsaus smaker fantastisk. Indrefilet av svin egner seg godt til å steke hel i ett stort stykke, eller som biffer Bruk sterk varme, og grill fileten raskt på alle sider. La fileten ettersteke på lavere varme til den har fått riktig kjernetemperatur, bruk gjerne et Stek kjøttet ferdig i ovnen, dette tar omtrent 15 minutter. Steketiden er avhengig av tykkelsen på kjøttet og hvor godt det er brunet

Jeg er i alle fall i staver! Saftig og fenomenalt!

Har du lest dette? Dovner bort i hendene

Godt tilberedt kjøtt er en ren nytelse å spise. Ytrefilet av svin i helt stykke fra Grøstadgris kommer i salg snart.

Slik steker du svinefilet

Du vil finne produktet i Meny og Jacobs. Svinemedaljongene er allerede å finne i de samme butikkene.

Sånn, da kan du steke kjøtt. Da er det resten av retten som må lages. Men husk at du egentlig kan lage hva du vil av tilbehør. Mine oppskrifter er ment som inspirasjon.

Steketemperatur svin og svinekjøtt Led oss inn i fristelse

Fres i olivenolje i 2 minutter. Ha på hermetiske tomater og gi et oppkok. Skrell og kutt rot grønnsakene i jevne terninger.

Legg et ark med aluminiumfolie på kjøkkenbenken, og legg fileten på den. Med en spiseskje, fordel smør og hvitløk fra stekepannen over.

Det trenger ikke være veldig stramt, men det bør være litt tett.

Adams Matkasse

Rør inn Crème Fraîche og soyasaus. Smak til med salt og pepper. Form 8 potet- og brokkolikaker og stek dem på litt over medium varme i 3-4 minutter på hver side.

Del ytrefileten i 4 like tykke skiver. Klem dem så litt flate sånn at du får en større snittflate på hver skive.

Panerte svinefileter med potet

Pakk det inn i aluminiumsfolie og rull et håndkle rundt så blir det uansett veldig bra. For å vite hvilken temperatur kjøttet har trenger du et termometer. Kjøp ett digitalt som du kan ta med deg ut fra kjøkkenet, inn i huset eller der du skal oppholde deg mens maten lager seg selv.

YTREFILET AV SVIN I OVN TID Relaterte emner

Aluminiumfolie Ønsket tilbehør Først, rens svinefilet litt. Ofte er det litt sener som kan gjøre den litt seig. Det er bare bra om det er litt fett på, men disse senene trenger en ikke. Du ser forskjellen på sener og fett ved at de er tynne og lange. Forvarm ovnen til 175 grader C. Rens, finhakk, mos og knus hvitløken. Ha smør, dill og hvitløk i en stekepanne som er på medium til sterk varme.

Ytrefilet Av Svin I Ovn Tid
YTREFILET AV SVIN I OVN TID Kommentarer:
Forfatter om Ytrefilet av svin i ovn tid
Haukås fra Mo i Rana
Se min andre nyheter. Jeg trives britischer Baseball. Jeg nyter studere dokumenter arrogant.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net