Yr No Svolvær

  1. Mer om
Yr No Svolvær

Yr No Svolvær merkeDagens værvarsel time for time og langtidsvarsel. Se værvarselet i tabell og graf Trykk for å vise informasjon om denne staden Yr er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt. Redaktør: Ingrid Støver Jensen Yr er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt. Redaktør: Ingrid Støver Jensen; Ansvarlig redaktør: Thor Yr er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt. Redaktør: Ingrid Støver Jensen; Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen; Meteorologisk ansvarlig

Fløya Svolvær

Svolvær er egentlig bygget på en masse øyer, holmer og skjær, som er fyllt imellom med steinmasser for å få en sammehengende byggeflate.

Med bro over til Svinøya, og som nevnt broen over til Lamholmen. Ja det er en liten forskjell på Svolvær rundt 1890 - 1900, og til det som byen er idag. Byen har mange restauranter, puber og utesteder i flere varianter. Lofoten har et kontrastfylt landskap med stupbratte fjell, hvite strender og dype fjorder.

Ønsker dere en uforglemmelig naturopplevelse, bør dere besøke Lofoten.

Stokmarknes - Knutepunkt mot nord og sør. Stokmarknes er administrasjonssenter i Hadsel. Stokmarknes er et viktig knutepunkt med forbindelse både nord og sør, og har også Hurtigruta-anløp.

Fra Storkmarknes arrangeres også hvalsafari i tillegg til andre utendørsaktiviteter. Byen huser også Hurtigruten Museum. Meteorologisk institutt har sendt ut obs-varsel på lokalt mye nedbør i Møre og Romsdal og Sør-Trøndelag.

Været i Svolvær på mai Nyheter Første side

I Troms og Nordland er det tirsdag formiddag og ettermiddag ventet lokalt store nedbørsmengder. For Troms og Nordland er det varslet lokalt vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene med vind, sludd, snøbyger og snøfokk. Været stoppet postdistribusjon Namdalsavisa melder også om møkkavær.

I tillegg kåres og premieres beste dame- og herreløper sammenlagt etter to dager. Det blir også trukket flotte premier på startnummer i forbindelse med Lofotrennet på søndag.

Du vil kanskje like: Flo og fjære svolvær

Informasjon om arena, løyper mv. Rennkontor Rennkontoret er i aulaen på Kabelvåg ungdomsskole.

Not Found

Vind stort sett fra sørøst og strålende sol i hele Lofoten. I 2014 var det tilbake til normalen. Regn, stillongs og sydvestramling med 18 ms. Paraplyen var en nødvendig onde i hele Lofoten.

Se havnivå, tidevann og vannstand franciaenred.com

Temperaturen lå mellom 5 og i beste fall 7 grader. Helgen ble ikke helt verst med mye sol. Men gradestokken klarte bare noen få steder og skilte med tosifret. De fleste stedene lå temperaturen på like i underkant av 10 grader. Leknes hadde mest med 11 og Svolvær og Ramberg ni grader, Reine fikk 6 grader, mens Værøy og Røst cirka 7 grader.

Kaldt I 2016 var det mer stillongsbehov enn på lenge.

YR NO SVOLVÆR Relaterte emner

Nei Om Fløya Fra toppen av Fløya så vil du få en virkelig kanonutsikt over hele Svolvær, områdene rundt samt Vestfjorden. På veien opp så vil du også passere Djevelporten og Svolværgeita, to ikoniske punkter som mange liker å ta bilder av. De siste 10 høydemetrene til det aller høyeste punktet, kan være en utfordring for mange og være litt ubehagelig for dem som ikke er så komfortabel med høyder, og kan droppes. Du vil få like god utsikt selv om du ikke går helt opp på toppen av toppen, så det er ikke et must. Vær oppmerksom på at selv om kartene er basert på ekte GPS-track så er de hovedsakelig ment for å gi startpunkt og cirka-retning for turen. De er ikke ment for nøyaktig posisjonering ettersom nøyaktigheten på kart og GPS kan varier litt.

YR NO SVOLVÆR Kommentarer:
Forfatter på Yr no svolvær
Hermansen fra Finnsnes
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg trives Hot Box. Jeg trives utforske norske bøker grådig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net