Krav Til Kvittering Reiseregning

  1. Mer om
Krav Til Kvittering Reiseregning

Krav Til Kvittering Reiseregning LæreFor alle kostnader (for eksempel fly, drosje og overnatting Ansattes navn, adresse og underskrift (eventuelt ved elektronisk signatur Dato og klokkeslett for avreise og hjemkomst Hvilket arrangement arbeidstakeren har deltatt p For at en refusjon av utgifter pådratt under utførelse av arbeid skal kunne utbetales trekkfritt, må den ansatte levere en kvittering el som

Kravet om originalbilag til reise

Ikke-ansatte ved NTNU er ikke omfattet av statens reiseregulativ, og har derfor ikke krav på kost- og kilometergodtgjørelse. I enkelte tilfeller kan dette imidlertid avtales spesielt.

Når alle kvitteringene er lagt til skal disse avstemmes — kobles til det aktuelle utlegget. Dette gjør du ved å åpne kvitteringsvinduet — enten åpnes det med visning slik at du ser en kvittering, eller så ser du de ulike kvitteringene i en liste eller som ikoner — sørg for at visningen er slik at du ser kvitteringen.

Krav til reiseregning

Når du har en kvittering huker du av i boksen på samme linje som det utlegget kvitteringen gjelder. Et utlegg kan ha flere kvitteringer knyttet til seg.

Du kan godt gruppere utleggene, men ikke legg alt i et utlegg. Skattebetalingsforskriften slår fast at det ikke kreves bilag for å kunne refundere småutgifter til bompasseringer, parkering o.

Kostnaden må spesifiseres på reiseregningen. I emnefeltet til e-post med honorarkrav skal fristen for innsendingen stå åtte siffer.

Det er viktig at akkurat dette datoformatet brukes.

Vedlegg skal navngis, dette gjelder både dagsoppdrag og for reiseoppdrag med overnatting. Last opp alle vedlegg i kronologisk rekkefølge. Spar tid med digitalisert reiseregning Det er ingen hemmelighet at reiseregning kan være svært tidkrevende og komplisert, men med reiseregning på mobil, trenger ikke reiseregningen å stjele verken mye tid eller frustrasjon.

Refusjonsskjema

Ta kontakt med din regnskapsfører eller post tveit. Slik kan du bruke tiden din på det du er god til!

Styremedlemmer, tillitsvalgte, og andre som foretar reiser for Samfunnsviternes regning, kan dermed selv skanne bilagene og sende de elektronisk til Samfunnsviterne. Det er heller ikke noe i veien for å ta bilde av kvitteringen og levere bildefilen som grunnlag for refusjon.

Fortsatt krav til bilag Det er fortsatt et krav at levert bilag er i tråd med reglene i bokføringsforskriften, men etter endringen kan bilaget leveres elektronisk.

KRAV TIL KVITTERING REISEREGNING Relaterte emner

Her finner du refusjonsskjema og reiseregningsskjema, samt informasjon om refusjonsregler. Etter endringen kan arbeidstaker levere bilag og vedlegg elektronisk til arbeidsgiver eller til den som skal utbetale refusjon. For refusjon av utlegg i forbindelse med et arrangement i regi av Samfunnsviterne, kan scannede kvitteringer sendes inn. Styremedlemmer, tillitsvalgte, og andre som foretar reiser for Samfunnsviternes regning, kan dermed selv skanne bilagene og sende de elektronisk til Samfunnsviterne. Det er heller ikke noe i veien for å ta bilde av kvitteringen og levere bildefilen som grunnlag for refusjon. Fortsatt krav til bilag Det er fortsatt et krav at levert bilag er i tråd med reglene i bokføringsforskriften, men etter endringen kan bilaget leveres elektronisk.

Krav Til Kvittering Reiseregning
KRAV TIL KVITTERING REISEREGNING Kommentarer:
Forfatter på Krav til kvittering reiseregning
Heggelund fra Tønsberg
jeg elsker dele interessante nyheter ekstremt. Anmeldelse min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Balkline und gerade Schiene.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net