Turskøyter

  1. Mer om
Turskøyter

Turskøyter FantastiskContent [hide]

Sammenlign priser på Turskøyter. Finn tilbud på 14 produkter fra Zandstra, Lundhags, Viking Ice Skates og mye mer BC (Back Country) bindinger er opprinnelig ment for fjellski og er derfor gjerne litt bredere, stivere og har et fastere grep om skoen Hjem / Vintersport / Skøyter / Turskøyter. Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter DELTA Turskøyte, Zandstra Zandstra Turskøyter Delta er en sterk skøyte Striim, isstaver Lundhags Striim er isstaver designet spesielt for turskøyter gå på turskøyter er blitt en populær aktivitet når de store vannene fryser til is om vinteren

Kjøp Lengdeløpsskøyter fra Outnorth

Jeg vet at den gruppa som jeg selv var en del av gikk på is som både var sjekket dagen før, og som ble sjekket underveis.

Den nye isen som hadde lagt seg i midtre del av Mossesundet var ca.

Det er bra tykkels,e selv for sjøis. Sikkerhetsutstyr Ispigger med fløyte, isstaver svensk: Pikar og redningsline kastline er det som er standard sikkerhetsutstyr som skal være med på våre fellesturer. Hjelm, kne- og albuebeskyttere anbefales sterkt. Kortere radius gjør det enklere å svinge med skøyten. En hockeyskøyte har rundt 10-12 meter radius, mens lengdeløp-skøyter er ca 25 meter.

Krumningen i skøytestålets lengderetning en svak full-rocker virker avgjørende for om skøyten glir jevnt på ujevn og myk is. Under testing erfarte vi at en radius på 25-30 meter virket tryggest på ujevn is. Hvilke sko og bindinger egner seg best på turskøyter?

Det er ikke bare skøyten som avgjør hvordan opplevelsen blir. Foto: Frank Ertesvåg, VG Stappfull kollektivtransport mot Oslomarka tredje helgen på rad Den nybrøytede turskøytebanen på innsjøene i Asker trakk flere hundre mennesker ut på isen i strålende solskinn og åtte-ni minusgrader lørdag.

På de tre islagte vannene Svinesjøen, Nordvannet og Verkensvannet var det et yrende liv av både skøyteløpere, hockeyspillere, folk med sparkstøtting, - på ski eller rett og slett - to- og firbente til fots.

Færre folk i Oslo-Marka etter advarsel Frivillige i turskøytegruppen i Dikemark idrettsforening har preparert en turskøytebane på rundt fire kilometer.

Det bør være med voksne som kan sjekke og vurdere forholdene. Det kan også være lurt å ha et avgrenset område for barnas aktivitet. Turskøyting på islagte vann har blitt mer og mer populært de siste årene. Foto: Oddvin Lund Flere yngre turskøyteløpere Oddvin Lund i Foreningen Turskøyting forteller at de tydelig ser en trend med flere unge skøyteløpere på isen og på kursene til foreningen de siste årene. For ti år siden dominerte folk som er eldre enn det.

Annonse — Dessuten er det stadig flere kvinner som skøyter.

Endelig istid

Fra å ha vært mannsdominert tidligere er kjønnsfordelingen i dag nokså lik, mener han. Dette er en del av det livsviktige sikkerhetsutstyret. Stavene brukes også til å stake seg frem med, særlig på ujevn is, eller i kraftig motvind. Isvett og sikkerhet.

Det er altså forskjell på billige og dyre skøyter.

TURSKØYTER Relaterte emner

Dette utstyret trenger du for å gå trygt på turskøyter. Av: Gunhild Aaslie Soldal Onsdag 4. Foto: Iver Gjelstenli Turskøyting har blitt en populær vinteraktivitet når forholdene tilsier det. Har du sikkerhetsrutinene i ryggmargen, er ikke naturlig islagte vann farligere enn å klatre i fjell. Annonse Turskøyteløpere bruker spesielle staver og drar aldri på tur uten ispigger, og stavene omtales gjerne som dine følehorn på isen. Oddvin Lund er en av hovedstadens ivrigste turskøyteløpere.

Turskøyter
TURSKØYTER Kommentarer:
Redaktør på Turskøyter
Lunde fra Namsos
jeg liker lese om Norge mekanisk. Bla gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Juttejutsu.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net