Uio Nettbutikk

  1. Mer om
Uio Nettbutikk

Uio Nettbutikk ØnsketContent [hide]

UiO har akkurat inngått ny rammeavtale med Strømmes. Avtalen er i oppstartsfasen. I påvente av punch out er det mulig å bestille varer via På denne siden har vi samlet bøker og andre varer som er aktuelle for deg som er student ved Universitet i Oslo. I nettbutikken finner du pensumlister, fagbøker Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden Denne nettbutikken er et tilbud til studenter og ansatte ved UiO Nå er endelig den nye UiO-hettegenseren her

Søknad med CV og karakterutskrift sendes til post clave.

Om Clave Clave er et konsulentselskap med 40 ansatte og hovedfokus på brukeropplevelse og systemutvikling. Bestill vaksinasjon, og se hvilke vaksiner som tilbys på Vitusapotek, på evaksine. Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Oslo, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Standardene ligger ikke ferdig i et abonnement, men ligger tilgjengelig for deg å lese i nettbutikken når du er innlogget.

Proklamedia

Bruk søkefeltet på nettsiden vår for å finne standardene du er ute etter og klikk på "Vis hele standarden" for å lese den. Du kan også favorittmerke de standardene du vil bruke mest ved å bruke stjernesymbolet, slik at du har dine favoritter enkelt tilgjengelig under menypunktet "Abonnement" når du er innlogget.

Nuth ved Institutt for privatrett ved UiO gjennomgått de mest besøkte kommersielle nettstedene i 2008 -09.

I følge Nuth opplyser kun to av de undersøkte nettsidene om når en avtale skal regnes som bindende. Dette er ikke bra, mener forskeren.

Annonse - Når en avtale er bindende har selger plikt til å levere. Dersom kjøper og selger har ulikt bilde at når en avtale gjelder fra, kan man i verste fall risikere at firmaet har solgt den siste varen til en annen. For å unngå dette, har ett av de to firmaene, www.

Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Teknologien sjekker og synliggjør hvor mange enheter av varen butikken har tilgjengelig for salg til enhver tid.

Naturhistorisk Museum

Dette gir kunden unik informasjon! Ja Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.

Fortell oss gjerne hva du var fornøyd med.

UIO NETTBUTIKK Relaterte emner

Abonnement for studenter Abonnement for studenter Er du student og trenger tilgang til standarder kan vi tilby deg et studentabonnement til en gunstig pris. Da får du lesetilgang til over 50 000 standarder i tillegg til gunstige rabatter på utskrifter. Pris Studentabonnement koster kr 500,- eks. Abonnementet gjelder fra 1. Hvordan fungerer det? Etter at du har kjøpt et abonnement søker du opp de standardene du trenger fra vårt sortiment i nettbutikken.

UIO NETTBUTIKK Kommentarer:
Rapportert den Uio nettbutikk
Ness fra Sarpsborg
Se over min andre nyheter. Jeg trives Autorennen. Jeg nyter lese romaner løst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net