Hvordan Steke Flatbiff Av Hjort

  1. Mer om
Hvordan Steke Flatbiff Av Hjort

Hvordan Steke Flatbiff Av Hjort PersonvernGni kjøttet inn med salt og pepper. Brun på høy varme i en panne med matolje og smør, tilsett timian og hvitløk og øs godt over kjøttet Deretter setter du kjøttet i stekeovnen som er forvarmet til ca 150 grader. Sett i steketermometer, og når kjøttet har fått en kjernetemperatur Lite stekt: 55 °C Medium: 60 °C. Biffer Indre-og ytrefilet, flatbiff, mørbrad, entrecôte Når steketermometeret viser 60-65 er hjortesteken medium stekt, ved 70 °C er den medium pluss. Steken er helt gjennomstekt på 76°C Selvom flatbiff (som jeg innbiller meg at dette kjøttstykket er) Og jo høyere temperatur kjøttet har stekt på, desto mer stiger det

Hvordan steke en biff

Gøril ser oss rett i øynene og kaller en spade for en spade: Å potensielt bare bli gående hjemme, kunne ha blitt fatalt for meg. Om det ikke hadde vært for DalPro og dyrene, så hadde jeg ikke vært her i dag. Det er en alvorlig ting å si, og alle som lytter til Gøril forstår at hun mener det. Gøril vet at hver dag må hun jobbe for å holde seg frisk, det kommer ikke av seg selv.

Unauthorized Access

Hun er også helt åpen om at hun kan bli lagt inn igjen på DPS. Åpenhet rundt psykiske lidelser kan være det som redder liv, mener hun: Jeg har valgt å være helt åpen rundt min angst, fordi jeg tror at veien tilbake blir lettere uten å måtte bære skammen i tillegg til sykdommen. Terje og jeg snakker om mye, både hjort, villsau og de dype ting i livet.

Her finner jeg en aksept for at alle dager ikke er like bra. Det er faktisk mulig, hvertfall nesten. Om man gjør et par kjappe forberedelser er det nesten mulig å trylle frem middag mens man går på ski.

Idag blir det hjortestek og potetstappe, passende for sultne skigutter som har gått til Kvinen.

Flatbiff elg

Lav kjernetemperatur Nøkkelen til en mør og saftig roastbiff er å ha kontroll på kjernetemperaturen. Det er min favoritt temperatur! Nå må du la biffen hvile i 10 minutter før du serverer den eller skjærer den opp.

Da renner ikke kjøtt kraften ut av biffen. Hvile av kjøttet før servering er veldig viktig og noe mange ikke har tålmodighet til.

Hvis den derimot braiseres steke under lokk i lite væske i ovn, kan den bli supermør, fastslår markedssjef Even Nordahl ved Opplysningskontoret for kjøtt OFK.

Ved langtidssteking blir selv grove velbrukte muskler og sener særdeles velsmakende, det ble demonstrert på OFKs lille kjøttseminar forleden.

En diger oksebog med bein og det hele var satt i ovnen dagen i forveien. Lokket ble satt på og gryta ble plassert i ovnen ved 70 grader over natt.

Neste dag satte jeg inn et steketermometer slik at jeg var sikker på at kjernetemperaturen var ca 60 grader før servering. Brun kjøttet i godt smør, sett inn et steketemometer om ønskelig.

Anbefalt kjernetemperatur er 55 °C. La kjøttet litt hvile før du skjærer det opp. Tar du ut kjøttet når kjernetemperaturen er 65, er kjøttet rosa. Porsjonsberegningen varierer veldig ut i fra hva du skal bruke roastbiffen til.

HVORDAN STEKE FLATBIFF AV HJORT Relaterte emner

Timian fra hagen til hennes mor Lokale blåbær Retten anbefales som snack eller som forrett. Hva du velger å bruke retten til avhenger av hvor mange per person du beregner. Skrell den nederste delen av stilken, aller helst med en aspargesskreller. Kok opp vann med salt. La aspargesen koke i 2-3 minutter, og avkjøl aspargesen i kaldt vann. Ta den deretter ut av vannet og tørk den før den skal brukes videre. Ridderost Beregn 1 skive med ridderost, og skjær den i ønsket tykkelse Strandaskinke Bergn 1 skive med Strandaskinke Blåbær og timian Disse ingrediensene tilsetter du etter smak.

Hvordan Steke Flatbiff Av Hjort
HVORDAN STEKE FLATBIFF AV HJORT Kommentarer:
Forfatter om Hvordan steke flatbiff av hjort
Østby fra Rørvik
Les også min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Bokator. Jeg nyter lese tegneserier årlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net