Piggsko Løping Dame

  1. Mer om
Piggsko Løping Dame

Piggsko Løping Dame AvansertTil info er skoene testet i damemodeller, men samtlige av skoene finnes også i herremodell. Unntaket er Salomon-skoene, som er en unisex-modell løpesko med pigg dame iSpike er årets store nyhet til vinterløping fra pigg dame I Arctic Talon 275 er en helt ny modell i serien med piggsko Gratis frakt og returer på utvalgte bestillinger Vinterpiggsko gir det aller beste festet når det er glatt og isete. Flere modeller har dessuten en lav dropp som innbyr til naturlig løping Har du lyst til å holde løpingen vedlike utendørs gjennom hele vinteren? Da bør du sjekke ut Icebug Icebug NewRun BUGrip® GTX piggsko dame

Om vinteren kan det være tørre dager hvor varme og Gore-Tex er viktig, mens andre dager er det masse sølepytter og vått, og han anbefaler sko som drenerer godt. Dette er helt supre sko, selv i løssnøen, og de er langt lettere å løpe med enn de ser ut til, poengterer Hausken Sjøqvist.

Sykling og løping på vinterføre

Også den andre Sarva-skoen, Xero, får meget gode tilbakemeldinger. Det er en marginalt tyngre og litt kraftigere sko enn D'vil. Xerox er litt mindre tøff på leggene enn den lettere varianten.

Har du lest dette? Brodder til løping

Test Dynafit har bygget seg opp som den fremste merkevaren innen topptur på ski, men er også for lengst etablert som Test Italienske La Sportiva har utvidet fra klatresko og fjellstøvler til å bli en sterk aktør også innen randonee-støvler og løpesko.

Test Mens andre produsenter er innom lavt dropp i større og mindre grad, sverger Altra til null dropp i alle sine Test Løper du på skogssti den ene dagen, på vei den andre og tar en rask fjelltur den tredje?

Test Aldri har vi løpt mer, lengre eller med bedre skotøy.

UTE har testet 20 par løpesko for stiløping. Test Viking Medvind er Viking sin letteste modell. Dette er løpesko som er beregnet for teknisk sti.

Prisene på de utvalgte testmodellene ligger mellom 1400—2000 kroner. For dem som ikke bruker piggskoene hele året, kan skoene vare i flere sesonger.

Testpanelet Disse ni erfarne utøverne har testet skoene over en lengre periode for å gi sine beste råd til valg av piggsko. Gudmund Snilstveit 32: Har norgesrekord på Ironman med tiden 8t 38 min.

Brodder, piggsko eller piggfritt

Norgesmester i triatlon, halv distanse. Løper i variert terreng, mest på asfalt. Løper konkurranser uten sokker i skoene. Thorbjørn Ludvigsen 25: Norges beste motbakkeløper. Norgesmester 2012, Vinner av motbakke-cupen 2011 og 2012. Hoka Speedgoat 2 — «en klasse for seg selv» Hoka Speedgoat 2 ble testens soleklare vinner og det var kombinasjonen demping og grep som ble spesielt trukket fram.

HOKA SPEEDGOAT 2 TESTVINNER PÅ VINTERFØRE

Og det er helle ikke negativt at denne modellen er blant de letteste i sin kategori. Hoka Speedgoat 2 er designet av kanskje vedens beste ultraløper — Karl «Speedgoat» Melzter. Da er du neppe alene.

PIGGSKO LØPING DAME Relaterte emner

De 8 beste løpeskoene til høstens og vinterens løpeturer onsdag 4. Se de beste løpeskoene til kulde, snø, is og våte veier her. Løp er en sportsgren som du heldigvis kan utføre året rundt. Men når forholdene blir utfordrende på høsten og vinteren, er det viktig med det riktige utstyret så du kan fortsette med å løpe på best mulig måte. Varmt vinterløpetøy er en selvfølge, men mange løpere undervurderer viktigheten av å ha det rette fottøyet som er tilpasset årstiden.

PIGGSKO LØPING DAME Kommentarer:
Forfatter om Piggsko løping dame
Svendsen fra Hamar
Jeg nyter lese tegneserier sjeldent. Se over min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Torball.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net