Kragerø Hotell

  1. Mer om
Kragerø Hotell

Kragerø Hotell SensasjonellContent [hide]

Spar på Hotell med Priceline. Bestill hoteller i Krager Bestill hotell i Kragerø nå. Sammenlign alternativer og spar Nytt hotell i Kragerø sentrum rett ved brygga. Nydelig, frisk og deilig frokost serveres på hotellet Tollboden Hotell og Restaurant. Hotell – Kragerø · Taras Rom og leiligheter. Kragerø · Kragerø Sportell & Apartments. Hotell – Kragerø · Victoria Hotel Krager Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Kragerø Resort

Her er det hjerte og sjel.

Kragerø Sportell

I over 100 år har hotellet tatt i mot tilreisende fra hele landet. Book rom Feriebyen Kragerø I Kragerø finner du sydende kafé- og restaurantliv, spennende butikker og en fantastisk skjærgård med et utall øyer og holmer. Eventyrøya Jomfruland ligger en kort båttur unna.

På FINN reise finner du tusenvis av gode tilbud og priser på hotell og annen type overnatting, og vi hjelper deg med å finne og bestille billigste hotell. FINN har et enormt utvalg av hoteller enten du vil reise og overnatte i Norge, Norden, Skandinavia eller andre spennende destinasjoner i verden.

De Beste Hotellene i Kragerø

Til sentrum kan du gå langs vannkanten, sykle, kjøre bil eller båt. Overnatting Kragerø Sportell tilbyr overnatting i Kragerø til rimelige priser som passer for alle.

Da bærer det rett opp bakken - og så er du fremme. På Kragerø Resort har du hele ettermiddag og kvelden, hvor du kan kose deg i solen på sjøterrassen, på terrassen oppe på hotellet og i SPA-avdelingen.

Hvorfor ikke også nyte et godt bad og en velsmakende middag her? Selve sykkelturen er 45 kilometer. Nyt sørlandsstemning og live jazz på Tollboden Restaurant ved bryggekanten eller bli med på en av sommerens konserter med 3-retters middag.

Start søndagen med brunsjbuffet i Bakhagen eller skjem deg bort med en fler-retters meny på kvelden i skjermet atmosfære. Vi er stolte over å ha fått tildelt «2 glass» fra Wine Spectator for vinlisten.

Har du lest dette? Hageland kragerø

KRAGERØ HOTELL Relaterte emner

Du kommer ikke nærmere Syden i Norge. Kjenn pulsen fra yrende liv skapt av glade mennesker som flanerer langs bryggekanten i sommerbyen Kragerø. Nyt god mat og drikke fra en av de mange sjarmerende serveringsstedene. Gå til sengs innenfor veggene til en rosa drøm av et hotell. A Room with a View Bo i en flott suite med kjøkken, balkong og fantastisk utsikt. Våkne opp til lyden fra skjærgårdsidyll rett utenfor soveromsvinduet.

Kragerø Hotell
KRAGERØ HOTELL Kommentarer:
Forfatter om Kragerø hotell
Skogheim fra Stavanger
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Hammerwurf. jeg liker rapporterer norske nyheter skremmende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net