Yosemite El Sykkel

  1. Mer om
Yosemite El Sykkel

Yosemite El Sykkel HelseSammenlign pris på Biltema Yosemite el-sykkel elektrisk sykkel. Vi hjelper deg å velge blant 7 varer. Se beste pris fra over 500 butikker Høy kvalitet til lave priser. Vi har elektriske sykler til alle behov. Velg blant sportsmodeller eller klassiske elsykler En elsykkel er perfekt for deg som pendler lengre strekninger og spesielt hvis du har mange oppoverbakker på veien. Du kan enten velge en modell med Mye elsykkel for lite penger. For mens Off Course er en typisk bysykkel, er Yosemite MTB en fullblods terrengsykkel med «strippet Modell: Yosemite City Connect 28" Forbrukerkontakt: Biltema Pris: 20,999 kr

De kan også være flotte redskaper til turer både på veien og i marka. En god elsykkel bør være enkel å bruke. Den må være trygg og forutsigbar og den bør føles morsom å sykle på.

Som med alle utenpåliggende girsystem, skifter man gir mens man trår. Bremsesystemet består av effektive skivebremser på både for- og bakhjulet. For best mulig utnyttelse av rekkevidde og levetid bør du: Ha riktig lufttrykk i dekken.

Fulldempet El

Lite luft i dekkene gir ekstra motstand, som igjen gjør at motoren må jobbe mer og som til slutt resulterer i kortere rekkevidde. Ved bruk av tunge gir må motoren jobbe unødvendig mye. Det gir kortere rekkevidde og mer slitasje på drivverket. Smøre og vedlikeholde drivverket ved behov. Påføring av ny smøring bør utføres før drivverket «tørker ut». Oppbevare batteriet i romtemperatur.

El sykkel test

Gjør det til en vane å ta batteriet av og med inn. Ikke fordi batteriet ikke tåler regn og dårlig vær, men fordi du ønsker å ta godt vare på det. Bruk egnet trekk som beskytter batteriet mot direkte eksponering mot vind og minusgrader. Lad batteriet i romtemperatur. Aldri lade i kulde.

Dette er de beste elsyklene

Bruk produsentens lader. Les bruksanvisningen for bruk og langtidslagring. Vi samlet et panel og vurderte 15 elsykler i alle prisklasser.

I panelet var det både erfarne og grønne el-syklister. Til og med uten el-assistansen er sykkelen lett å sykle på med lav rullemotstand og relativt lav vekt. Sittestillingen er noe fremoverlent, akkurat som på vanlige hybridsykler, og passer kanskje ikke alle. Men er du vant til å sykle, oppleves dette som en behagelig stilling. Den dempede gaffelen gir god komfort, også på dårlige underlag. Kontrollenheten og displayet er relativt enkle å bruke og forstå seg på, men det er synd at displayet ikke viser tiden og hvor lenge du har syklet.

Elda er utrustet med hydrauliske skivebremser fra Shimano. De krever ikke så mye vedlikehold og garanterer for god bremsekraft til og med når sykkelen er lastet med vesker eller drar en tilhenger. Girene fra Shimano er blant de bedre du får fra produsenten. Det er positivt, men det er viktig å vite at utenpåliggende gir som dette krever mer vedlikehold og gir økt slitasje på kjedet - fremfor alt i kombinasjon med den kraftige krankmotoren. Kjedet skråstilles og må byttes ut oftere, spesielt når du bruker dette i kombinasjon med en kraftig motor.

Fordelen med dette er den lave vekten og den raske akselerasjonen.

Yosemite el sykkel 1

Til tross for at den ligger i mellomsjiktet prismessig, er Elda dessverre litt lite utrustet når det kommer til medfølgende tilbehør. Du må investere i ting som lys, bagasjebrett og sykkelkurv ved siden av.

Les også: Tek no elsykkel

Setet er også ganske hardt, selv om det holder høy kvalitet. For deg som ønsker en komfortabel oppgradering, anbefales et mykere sete, eller kanskje til og med en dempet setepinne eller et trekk med gel til å tre over setet. Generelt sett får du likevel mye sykkel for pengene.

Den stabile rammekonstruksjonen og valget av høykvalitetskomponenter gjør Elda til et utmerket valg for deg som sykler daglig, og for den kontorarbeidende sykkelpendleren.

Specialized Vado 4. Den har utelukkende komponenter av høy kvalitet som er pent integrert med sykkelens design, og som presterer feilfritt. Motoren og batteriet er integrert i rammen, noe som gir sykkelen et stilrent og harmonisk uttrykk.

En av elsyklene byr på en overraskelse

Motoren er kraftig, stillegående og følsom, delvis på grunn av den interne reimdriften. Med elleve gir har du nok til å kunne tilpasse deg alle de ulike utfordringene et bymiljø vil by på. Oppladingen går fort, så om du oppholder deg i et område der du enkelt kan finne steder å lade mellom turene, skal ikke batteriet by på noen større problemer. Krankmotoren og batteriet som er integrert i nederrøret, gir et lavt tyngdepunkt og gjør sammen sykkelen stabil.

En momentsensor registrerer hvor hardt du tråkker, og justerer motorens effekt deretter, noe som gir en naturlig følelse når du tråkker. Noter deg at kombinasjonen av en kraftig motor og denne type gir innebærer ekstra slitasje på kjedet.

Det er langt under normalvekt for en voksen, slår Sagedal fast. Det betyr at alle som veier over 70 kilo kan oppleve at bremsene svikter på denne, fortsetter hun. Les hele testen på naf. Foreløpig selges ikke Bavatus i Norge.

YOSEMITE EL SYKKEL Relaterte emner

Del på E-post Hvordan fungerer en billig elsykkel til krevende bruk vinterstid i Norge? Vi har syklet ca 50 mil med denne nå og den har så langt fungert greit nok. Den kan ikke sammenlignes med dyrere elsykler, og det er flere ting som skiller. Noe av det første man merker, er at motoren er litt svak i bratte motbakker. Det går rett og slett saktere enn mange andre elsykler vi har prøvd. Litt treg Det tar også litt tid før motoren slår inn. Om du starter i motbakke eller i litt tunge gir, tar det lang tid før motoren slår inn.

YOSEMITE EL SYKKEL Kommentarer:
Forfatter på Yosemite el sykkel
Skeie fra Vadsø
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Wettkampftanz. jeg liker lese tegneserier uforsiktig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net