Dekkmann Furuset

  1. Mer om
Dekkmann Furuset

Dekkmann Furuset KantContent [hide]

Hos Dekkmann Oslo Furuset kan du både få skiftet og lagret dekkene dine på dekkhotell og levere inn bilen på bilverksted. Se flere av våre tjenester her Eksos; Register-reim skifte; Forstilling; Fjærer; Støtdempere; Batteri; Oljeskift med filter; AC-kontroll med etterfylling Dekkmann Storsenter Furuset fra Furuset, Oslo. Bildekk og felger - Detalj Ny Outlet på Furuset med merkevarer til ville priser! Gjør et kupp NÅ på felger, sommer- og vinterdekk likes · 272 were here. På Dekkmann Furuset er vi mer enn bare et dekkverksted. Vi fikser alt på bilen din

Dette anlegget vil fortsatt bestå, men Dekkmann legger ned avdelingen på Alnabru.

DEKKMANN AS Furuset

Den offisielle åpningen skjer 14. Selskapet regner med å skifte dekk på 15.

Så ble lysarkitekturen presentert og valgt. Vi er mer enn veldig fornøyde, sier butikksjef Terje Lanbech.

Vi ønsker å benytte anonymisert informasjon om hva du ser på, for å kunne gjøre vår webløsning bedre og lage innhold som flere av våre brukere har bruk for og verdsetter. Omkring 500 kunder har dekkene sine lagret i reolene.

Med bakgrunn i dette kan vi da komme med en anbefaling om det er nødvendig med nye dekk. Dette tilbudet er selvfølgelig helt uforpliktende. Rengjøring Hos Dekkmann vaskes dekk og felger enten i maskin eller for hånd — avhengig av hvilke dekk det er.

Dekkmann Furuset

Det er viktig at dekkene er ordentlig rengjort før de lagres for vinteren. Men tilbake til E-klassen. For mens eieren av bilen sitter inne i resepsjonen og drikker en kopp kaffe, har en Dekkmann-ansatt startet på prosessen med å gjøre den klar for sesongen. Du kan ta dig till Dekkmann med Buss, Tunnelbana eller Tåg.

Dem här linjerna har hållplatser i närheten.

Har du lest dette? Ikea furuset telefon

DEKKMANN FURUSET Relaterte emner

Halvdan Korsmo mandag 01. Det nye dekksenteret ligger omtrent midt i smørøyet når det gjelder store kundegrupper. Innenfor en radius på 20 minutters kjøring bor det dessuten en kvart million mennesker. Mange av disse har behov for dekk og et sted å oppbevare dem. Det er for lite dekkhotellkapasitet i Oslo-området. Det nye senteret representerer en investering på 20 millioner kroner, og selskapet regner med å nå en årlig omsetning på 100 millioner kroner i løpet av noen år.

Dekkmann Furuset
DEKKMANN FURUSET Kommentarer:
Redaktør på Dekkmann furuset
Lorentsen fra Mo i Rana
Se min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Actionfigur. jeg liker lese romaner frivillig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net