Fliser Ulfven

  1. Mer om
Fliser Ulfven

Fliser Ulfven SpotlysStort utvalg av Sementfliser, marmor fliser, zellige, terrazzo, terracotta og vakre servanter. Vårt ønske er å forskjønne hjemmet ditt med nøye utvalgte Kun det beste er godt nok for interiørkonseptet Ulfven. Flisekompaniet er Norges største landsdekkende kjede innen fliser. Vi tilbyr et bredt vareutvalg av Ulfven ULFVEN Tidemand 20x20 Sementflis (impregnert). 100% håndlagde sementfliser; Leveres ferdig impregnert; Kan brukes både på gulv og vegg Utstilling av Ulfven fliser kan sees i interiørbutikken Draperiet på Høvik i Bærum. Ensfargede fliser Ensfargede fliser er en nyhet fra Ulfven En snau eske med svarte fliser, 10x10 cm. Zelliges, håndmalte marokkanske fliser selges

Har du lest dette? Gulvfliser bad 15x15

Flisene kan brukes i alle rom, både på gulv og vegg. Ulfven har flere ulike mønstre og farger å velge mellom og enda de har utallige profilerte foretninger på sin forhandlerliste, har familien brukt huset sitt nærmest som et showrom for sine håndlagde produkter. De har flere kombinasjoner både av mønstre og av farger utstilt her, slik at man virkelig kan få et innrykk av flisene i sitt rette element. Fra den dagen vi kjøpte huset i juni 2007 har det med sin historie, sitt vakre utseende og den flotte beliggenheten inspirert oss til å starte det som i dag er interiørkonseptet Ulfven.

Vi startet firmaet ved kjøkkenbordet i 2010, og har i dag over 40 flinke forhandlere, to Showroom i Moss og Oslo samt eget nytt lager i Moss fylt med fliser og natursteinsprodukter. Nå vil vi inspirere deg!

Her er et lite utvalg. Resten av modellene vi kan tilby finner du på våre nettsider www. Leveringstiden på denne kolleksjonen er ca. Våre marmormodeller kan brukes på vegg og gulv i våte og tørre rom. De er 5 x 5 cm og leveres montert på nett. Disse flisene egner seg godt til våte og tørre rom.

Lager flisene alle vil ha

Flisene leveres på nett à 30 x 30 cm. Store Carrarra marmorfliser. Disse flisene leveres også på nett à 30 x 30 cm. Våre rektangulære Cararra marmorfliser leveres i to størrelser: 6,5 x 20 cm tykkelse: 1 cm 15 x 30 cm tykkelse: 1 cm 30 x 30 cm nett enkeltflis 5 cm - tykkelse: 1 cm 51 ZELLIG E Produksjonen av marokkansk zellige en egen kunstform som har gått i arv fra generasjon til generasjon siden 1000-tallet. Deres skjønnhet ligger i den glasserte overflaten med sin herlige uperfekthet i farge og form som får en hver vegg eller gulv til å skinne.

Ønsker du deg et tøft, rustikt gulv eller vegg med samme utseende som gammel teglstein, vil disse flisene passe perfekt. Velg mellom en verden av mønstre og former!

Når du har funnet det mønstret du liker best kan du velge de fargene du ønsker. Designprogrammet og forklaring på hvordan dette brukes finner du på våre nettsider: ulfven. Vi setter deretter flisen din i produksjon på vår fabrikk i Sevilla.

Ulfven håndlagde fliser

Egenproduserte bord og benker laget av gjenbruksmaterialer fra Østfold, med våre sementfliser som bordplate. Vi har også en serie håndlagde bord og servanter i zellige glassert terracotta fra Fez i Marokko. Ta kontakt med oss for mer informasjon om priser, mål, modeller og mulighet for spesialbestillinger!

Den har en blågrå bakgrunnsfarge med hvitt blomstermønster og en sandfarget stripe i seg. Det viste seg at mesteparten av det gamle panelet var intakt under den «nye» kledningen.

Ulfven håndlagde fliser i byen Moss

Isolasjon av papirmasse ble sprøytet inn i veggene, og nye vinduer i sveitserstil er satt inn. Det første man møter når man kommer inn den doble inngangsdøren er den trivelige gangen.

Med to barn og to voksne blir det fort mye sko og klær.

Bruk alltid lys fug på fliser med lyse farger. Fliser som skal ligge i et område med mye trafikk anbefaler vi å impregnere ekstra, for å beskytte dem best mulig mot skitt og flekker. For å få et godt resultat er det derfor viktig at både håndverker og eier av flisene leser leggeanvisningen nøye før montering og bruk. Dersom man bruker feil type eller for mørkt lim til lys Cararra-marmor vil flisen kunne bli mørkere grå.

FLISER ULFVEN Relaterte emner

Se den første episoden i interiørserien «Min favorittplass» sesong 2 nå! Time etter time er lagt ned for å få det herskapelige huset til å skinne igjen. Veggene er malt i harmoniske farger, rommene er smakfullt innredet, og det skinner igjennom at begge har en stor interesse for interiør og design. Den siste tiden er det de utvendige veggene som har stått i fokus. Det viste seg at mesteparten av det gamle panelet var intakt under den «nye» kledningen.

Fliser Ulfven
FLISER ULFVEN Kommentarer:
Redaktør på Fliser ulfven
Huseby fra Drammen
jeg liker studere dokumenter lojal. Les også min andre nyheter. jeg er tent på Langlauf läuft.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net