Havna Legesenter

  1. Mer om
Havna Legesenter

Havna Legesenter LovendeAlle pasienter som har behov for kontakt kan bestille time/ starte E-konsultasjon via helsenorge.no eller ringe oss på tlf Siste vurderinger av behandlere ved Havna Legesenter. Lege: Guro Arngjerd Føre Skrevet Anbefalte fastleger i Havna Legesenter. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte Havna legesenter fra, Nordland

I Bodø har vi hatt sykepleiere på legekontor i mange år. Vi har i dag diabetessykepleier på Havna legesenter, og vi ser at pasientene får bedre helsehjelp. Preferanser Takk for at vi kan lagre dine egne preferanser om opplevelse av vår site som informasjonskapsler hos deg. Disse informasjonskapslene inneholder verdier basert på valg du har gjort for å skreddersy din opplevelse av vårt nettsted.

Byggemåte Huset er opprinnelig fra 1948 og flyttet og satt opp i 1950. Tilbygget i 1974 og 1995.

Boligen er jevnlig vedlikeholdt og modernisert, og har bla. Stort sett alle andre rom er pusset opp og malt siste 5 år. Gulv på grunn: Støpt gulv i kjeller på antatt uisolert kultet leirgrunn.

Tilbyggene er isolert betonggulv på kultet grunn. Det er lagt grunnmursplast Platon fra grunnmur og på skrå ut i terrenget på to sider.

Elektroosmose-installasjon i kjellervegger etablert i 2016, samt avtrekksvifte i kjeller.

Helsesekretær til legekontor jobb Bodø

Det er stedvis blemmer og løs puss på vegger mot terreng. Yttervegger: Yttervegger i hoveddel i laftet tømmer. Tilbyggene i isolert bindingsverk med vindsperre utvendig og diffusjonssperre innvendig. Utvendige overflater: Yttervegger i tjærebeiset laftet tømmer på hoveddel og stående kledning i tre på tilbygg.

Det er noe mindre synlig blærer i beisen grunnet at bolig tidligere er satt inn med blanding av linolje og tjærebeis og senere kun tjærebeiset.

Vinduer: Koblede vinduer med enkle glass og sprosser fra 1988. Vinduer i trevirke med isolerglass med sprosser fra 1995. Originale doble vinduer med enkelt glass i kjeller, i vaskerom er innervindu skrudd fast.

Inngangsdør i malt trevirke fra 1974. Takkonstruksjoner: Saltak trekonstruksjon med undertak av rupanel. Det er lagt gulv på hele loftet og det er tilgang via luke med stige.

Tak over tilbygg er pulttak i isolert trekonstruksjon med undertak av rupanel. Tak over vinterhage i isolert trekonstruksjon, og er takterrasse. Taktekking og membraner: Hovedtaket er tekket med betongstein. Tilbygg er tekket med shingel.

På denne siden kan du blant annet bestille time, fornye resepter på faste medisiner eller kontakte legen for andre spørsmål. Sendes til telefonnr 2097. Vi prioriterer ut fra problemstilling. Det er derfor viktig at bakgrunnen for timebestillingen beskrives utfyllende varighet, symptomer, arvorlighet ect. Vi har ansatt fire leger og en turnuslege. I tillegg er vi to sykepleiere og fire helsesekretærer ved senteret. I perioder har vi medisinerstudenter og helsesekretærelever under utdanning hos oss.

Det er god adkomst med buss Rute 4 Gratis parkering rett utenfor døren. Vis kar 8003 Bodø Telefon: 995 49 300 Faks: 75 52 44 40. Telefon: 755 86 010 Telefaks: 755 86 025 Telefontiden er som følger Bodø Rehab. Spesialist i allmennmedisin: Kine Kalstad: Tirsdag, torsdag og fredag. Sykepleier: Randi Ivarrud: Ledende sykepleier-Diabetessykepleier. Velkommen til Alstad Legesenter, Hva vil du gjøre?

Bestill time Logg inn på HelseNorge, eller ring. Forny resept Logg inn på HelseNorge, eller ring. Kontakt legekontoret Administrative spørsmål eller forespørsler, som f.

Fastleger i Bodø kommune i Nordland

Innstranda legesenter er et fastlegekontor som ligger på Mørkved i Bodø. Vi er lokalisert i 2. Vi har 3 dyktige helsesekretærer: Siv, Line og Isalill. På Fredensborgklinkken tilbyr vi alle vanlige tjenester innen Allmennmedisin Anbefalte fastleger i Bodø.

Dette domenet er sperret

Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her Mørkved legesenter AS fra, Nordland. X Hent posisjon Søk. NB: Unngå sensitive opplysninger i meldingen. Tveraabak Legebehandling AS. Aspmyra Stadion, 8003 Bod ø; 75503305. Havna legesenter fra, 100477350S1 - Havna legesenter Bodin Legekonto Om du ønsker at fastlegen skal ha tilgang på din gamle pasientjournal må du selv be ditt tidligere legesenter om å overføre dette til ny fastlege.

I relasjon: Lund legesenter

Du har krav på innsyn i din egen journal. Slik finner du oss: Vi holder til i 4. Havna legesenter ligger i sentrum av Bodø og er et veldrevet kommunalt legesenter med 6 erfarne leger, hvorav 4 leger arbeider ved senteret 2-3 dager i uken. Kontoret har 6 dyktige medarbeidere.

HAVNA LEGESENTER Relaterte emner

Primærhelseteam er ikke løsningen, mener fastlege Bodø-fastlege Mari Kristin Johansen er skuffet over at fastlegene ikke er nevnt i statsbudsjettet. Fastlege Mari Kristin Johansen — Jeg har ikke fått lest statsbudsjettet så detaljert, men ser at fastlegeordningen ikke er nevnt. Krever at man ser på fastlegeordningen Det har vært mye diskusjon om fastlegeordningen, blant annet gjennom VGs artikkelserie om en ordning som sliter med rekrutteringen. Johansen hadde derfor forventet å se tiltak i statsbudsjettet. Johansen mener det er på tide at fastlegeordningen styrkes gjennom økte bevilgninger. Hun nevner KrFs forslag en evaluering av fastlegeordningen, men savner å faktisk se det i statsbudsjettet. Hun viser til Trønderopprøret, som konkrete eksempler på hva kolleger foreslår.

Havna Legesenter
HAVNA LEGESENTER Kommentarer:
Forfatter på Havna legesenter
Holt fra Stavanger
jeg elsker utforske norske bøker kokende. Bla gjennom min andre innlegg. jeg er tent på ein Kinderanwalt werden.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net