Broen Sesong 2 Episode 1

  1. Mer om
Broen Sesong 2 Episode 1

Broen Sesong 2 Episode 1 RevolusjonærNår det blir funnet et lik på broen mellom Danmark og Sverige, må en dansk og en svensk etterforsker jobbe sammen for å finne Hvor kan man strømme Broen - Sesong 2? Finn ut om du kan strømme, leie eller kjøpe den på 57min - Saga finner fem ungdommer i lasterommet til Sesong 1, Sesong 2, Sesong 3, Sesong 4. Henrik's two main clues in the investigation A new murder is commited involving a gruesome display of a family sitting at the table. Detective Saga Norén is tasked with the investigation together with Broen (svensk tittel: Bron, dansk tittel Broen) er en dansk-svensk kriminalserie i 1 Handling, sesong 1; 2 Nyinnspillinger; 3 Spin-offs; 4 Rolleliste

Underholdning Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer.

Facebook Facebook

Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. En helt riktig og litt uventet rolle. Birollene står ikke tilbake for hovedrollene heller — i det hele tatt er Broen nydelig rollebesatt.

Drapsmysteriet som flik for flik avdekkes er like spennende som det er overveldende. Broen er velspilt, velregissert og vanskelig å legge fra seg — alt det jeg vil at en dansk eller svensk eller hvilken som helst spenningsserie skal være. Iblant får jeg den gode, gnagende følelsen av at ingenting er som det ser ut til og at avsløringene kommer til å rive opp alt med rota.

Etter min mening har skaperne låst seg vel mye til ideen om at Broen må være direkte sentrum for handlingen.

Broen 2, vi diskuterer første episode

Jeg tror Broen som symbol hadde fungert også med, si, en klassisk krim med linker til både Sverige og Danmark. Men verden vil ha det, så who cares? Folk flest og så videre. Hvilke forventninger har du til resten av Broen 2, det er jo ni episoder igjen?

Broen 1. episode (Sesong 2) NRK TV

Ellers: Masse vakre bilder og enda flere mord. Og jeg lurer på om skaperne har klart å legge inn gjerningsmannen i første episode. Tenk Forbrytelsen igjen. Der gjorde man det på en glimrende måte. Men det er vel litt mye forlangt. Når man har fått presentert det store persongalleriet digger man det at detaljer bruker flere episoder på å åpenbare seg. Det blir også en del humor rundt Saga.

Bridge' sesong 2 Premiere Review

Hun har fått seg kjæreste og samboer. Det skaper ekstra utfordringer for henne når hun eksempelvis skal hilse på svigermor på sin helt egen måte.

Hun er fremdeles morsom i hennes sosiale omgang med alle hun treffer. Hun er bare ute etter å pumpe folk for informasjon og skjønner ikke at slike situasjoner kan være dramatiske for ofrene som må gjenoppleve episoden.

Broen 2. episode (Sesong 1) NRK TV

Jeg liker det man har gjort med denne andre sesongen begynner svakere enn den første sesongen, men bare blir bedre og bedre etter hvert. Jeg blir nesten henrykt inni meg episode for episode.

Denne andre filmen klarer å følge opp suksessen selv. Det skal jo litt til å overgå den første sesongen, og det klarer dette ikke helt.

Når det er på sitt beste er det fint på høyden med første omgang, og alt i ett så er dette ikke langt bak og det vil nok blidgjøre hele Broen-fansen. Her er det spenning frem til siste slutt. Og selv i den siste episoden i sesong to sitter man på nåler og venter på hvordan det hele vil ende.

Episode 1 58 min Det oppstår problemer mellom Saga og den nye partneren hennes, Hanne, når de etterforsker det brutale mordet på grunnleggeren av en kjønnsnøytral barnehage. Episode 2 Etterforskerne mistenker offerets fortvilte sønn, men Saga distraheres av morens uventede og uønskede besøk.

Episode 3 58 min Hans' kidnappere leverer en video der de krever løsepenger. Oppdagelsen av Helle Ankers bil fører til et ubehagelig funn.

Gjengen på broen

Morens besøk blir for mye av det gode for Saga. Episode 4 59 min Rikard Jonsson slipper så vidt unna et nytt angrep, og Sagas jakt fører til en gisselkrise.

Samtidig skjer det noe katastrofalt når løsepengene skal hentes. Episode 5 59 min Saga og Henrik undersøker det siste offeret.

Et uvanlig sår på Hans kan være en ledetråd til motivet. Linn er kritisk til Sagas arbeid. Episode 6 58 min Henrik og Saga følger et tvilsomt tips som peker mot kunstsamleren Freddie Holst.

Så da sa vi: lager vi en til, så blir det den siste, sa Hans Rosenfeldt, en av hovedmanusforfatterne i august.

BROEN SESONG 2 EPISODE 1 Relaterte emner

All rights reserved. Vi bryr oss om ditt personvern Vi og våre partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier og behandler unike identifikatorer og surfedata for å gjøre våre nettsteder og tjenester funksjonelle, for å hjelpe oss med å forbedre dem og for de formålene som er oppført nedenfor. Vi og våre partnere kan behandle dine personopplysninger basert på ditt samtykke og våre legitime interesser. For mer detaljert informasjon om informasjonskapslene, hvordan vi og våre partnere bruker dine personopplysninger og for å administrere preferansene dine, klikk på «Flere valg». Ved å klikke på «Jeg godtar» godtar du bruken av informasjonskapsler og lignende teknologier og behandlingen av dine personopplysninger mens du bruker vårt nettsted og våre tjenester. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt eller protestere mot behandlingen av dine personopplysninger ved å gå tilbake til vårt preferansesenter, tilgjengelig gjennom våre Retningslinjer for informasjonskapsler.

BROEN SESONG 2 EPISODE 1 Kommentarer:
Forfatter på Broen sesong 2 episode 1
Hoff fra Arendal
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Hot Box. Jeg nyter utforske norske bøker tvilsomt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net